Камерите в патрулките...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Камерите в патрулките...
Тука във Варна като минат камерите към Аспарухово и започва едно надбягване!!Имам чувството ,че си тестват колите колко вървят.Аз съм ЗА тия мерки ,защото ако не се направи нещо ще се избием.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги, обръщам се към вас с един въпрос,свързан с камерите в патрулките.
По принцип преди имах регестрация в опелския форум, но не съм фен на точно определена марка. Имал съм голф 3 дизел много доволен останах. След това една астра ф която имаше проблеми с реиката и предницата. И накрая скочих на сааб.
Въпросът ми е следния .Вчера имах работа за която закаснявах и малко настъпих педала.случката беше следната пътувам
за посока метро идвам от надлез родопи в дясна лента и неосетно настъпих газста . Защото колата я купих миналата седмица 150 коня с турбо и не съм и свикнал на карането. и неосетно вдигнах някаде към 100 след това намалих. стигах на ореченото място свърших си работата. И навръщане си карах с 51 по гпс в средна лентта посока метро надлез родопи.и видях една тъмно синя астра вътре имаше камера . И сега ми наи-важното питане. Камерите в патрулките снимат ли в гръб защото когато отивах към метро аз се падам в гръб на камерата. Иначе булеварда е с 3 платна в посока.Според мен патрулките снимат само тези които идват срещи тях . Или греша.Драги колеги моля ви помощ. Зашото в опелския форум получих само упреквания и караници.Пускам си въпроса в тази тема да не спамя излишно из форума и поради това ,че този форум е наи посещавания. Благодаря ви предварително.

Въпросът ми е следния .Вчера имах работа за която закаснявах и малко настъпих педала.случката беше следната пътувам
за посока метро идвам от надлез родопи в дясна лента и неосетно настъпих газста . Защото колата я купих миналата седмица 150 коня с турбо и не съм и свикнал на карането. и неосетно вдигнах някаде към 100 след това намалих. стигах на ореченото място свърших си работата. И навръщане си карах с 51 по гпс в средна лентта посока метро надлез родопи.и видях една тъмно синя астра вътре имаше камера . И сега ми наи-важното питане. Камерите в патрулките снимат ли в гръб защото когато отивах към метро аз се падам в гръб на камерата. Иначе булеварда е с 3 платна в посока.Според мен патрулките снимат само тези които идват срещи тях . Или греша.Драги колеги моля ви помощ. Зашото в опелския форум получих само упреквания и караници.Пускам си въпроса в тази тема да не спамя излишно из форума и поради това ,че този форум е наи посещавания. Благодаря ви предварително.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
И да снимат в гръб, не са ли те спряли на момента, фиша отпада в съда.
Ползвай търсачката
Ползвай търсачката
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Може ли да дадеш темата с точно това нещо,че имам подобен проблем/питане.
Колеги имам въпрос: днес карах през един голям булевард в града и яко бях настъпал до поне 100-тина км/ч. По едно време радара ми започна да пищи и аз съответно почнах бързо да намалям. Патрулката обаче беше се скрила зад една метална спирка, т.е. без пряка видимост преди да подмина спирката. Въпросът ми е: камерата снима в момента на преминаване или не ? Защото аз когато минах пред самата патрулка се движех с около 60 км/ч. През останалото време бях закрит от въпросната спирка, но се движех с по-висока скорост. Някои има ли идея по въпроса ???
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Чакали са те за задна снимка.Спокойно 

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Това случайно да се разиграва покрай метрото на Мусагеница? 

Не не, няма как да са ме снимали отзад, защото бяха застанали диагонално на платното, така че няма как да ме щракнат освен да са сложили камерата на страничното стъкло.
Не, аз съм от Русе.

escrime написа:Това случайно да се разиграва покрай метрото на Мусагеница?
Не, аз съм от Русе.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е не е само една такава спирка
Иначе,аз там си минавам културно вече

Иначе,аз там си минавам културно вече
- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
emor написа:Колеги имам въпрос: днес карах през един голям булевард в града и яко бях настъпал до поне 100-тина км/ч. По едно време радара ми започна да пищи и аз съответно почнах бързо да намалям. Патрулката обаче беше се скрила зад една метална спирка, т.е. без пряка видимост преди да подмина спирката. Въпросът ми е: камерата снима в момента на преминаване или не ? Защото аз когато минах пред самата патрулка се движех с около 60 км/ч. През останалото време бях закрит от въпросната спирка, но се движех с по-висока скорост. Някои има ли идея по въпроса ???
Явно снимат като приближиш до тях.Преди две седмици се движех по бул.България със около 110км.ч.видях патрулката на около 100-150м. пред мен и намалих доколкото можах.Днес си получих снимката със скорост 81 км.ч.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Градски то там е 80 ограничението бе как те снимаха със 81?
Колко време обработват снимката ? Тоест колко време да седя на тръни за честитка ?
- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
znainainai написа:Градски то там е 80 ограничението бе как те снимаха със 81?
От училище Лиляна Димитрова посока Дунав мост до след бензиностанция Еко ограничението е 50км.ч.Патрулката беше паркирана зад един контейнер малко преди пътен възел Волов посока Дунав мост.А преди около месец ме снимаха с камиона на бензиностанция Еко със 76км.ч.
-
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: AFN
Здравейте колеги, чудя се какво става ако има два автомобила един до друг, но единият се е движил с по-голяма скорост - как камерата ще реши кой е в нарушение?