Вчера писах в темата за идиотите на пътя. Днеска абсолютно същата ситуация на абсолютно същото място.
Вчера си карам с 50 от комплекса на ЦСКА в посока кръговото на 4-ти км, и понеже след това съм направо за Г.М. Димитров, съм се престроил в средна лента и си карам. На 150 метра преди кръговото има знак че лентите от три стават две и крайна лява лента "свършва". Скоро ще има и маркировка, но знака е там. И точно където 3-та лента свършва, аз си продължавам в моята лента която вече става лява. Гледам отзад едно старче с Ауди 80 лети поне със 80 в свършващата трета лента, и като видя че аз се озовавам на пътя му( като аз съм с предимство, щото си карам в мойта лента ), като се разсвири, ама свири яко
Днеска абсолютно същата ситуация, с някакъв рацер с бяла кошница. Не запомних нито марка, нито модел - тоя щеше да ме отнесе, добре че имам навика да си гледам в огледалата, и набих спирачки.
Значи там асфалта е нов, пътя е прав, но :
1. ТОВА Е ПЪТ В НАСЕЛЕНО МЯСТО - ограничението е 50. Не 70, не 80, не 100. Всички СОПОЛИ дето са се качили на кошниците си , трябва да го разберат.
2. КАТО ИМАШ ЗНАК ЧЕ ЛЕНТАТА ТИ СВЪРШВА, СИ БЕЗ ПРЕДИМСТВО.