История за КАТ

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ако трябват свидетели сериозно

Мнениеот Roberta » Чет 18 авг 2005 20:13

wili98 написа:Вече ясно си спомням там бяхме се наредили няколко коли да помагаме на колегата със спуканата гума, та подочухме това онова :oops:

Не на колегата, а на колежката, която е с две леви ръце и гума посмъртно не може да смени xa xa xa xa xa xa xa xa xa !
С каквото можем ще помагаме, крайно време е тези безумия да спрът!!! :banghead:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 19 авг 2005 7:16

VW_FEN написа:Абе аман от идиоти в тая шибана държава, вече направо ми се плаче... хора, ае да обявиме гражданско неподчинение и да ходиме пред другите посолства да искаме убежище, че тука не може да се живее вече нормално :( Ако не са престъпниците да те оберат, то тогава ще са органите на реда, които и ти късат нервите от разправий!!!

Ммм, да го.........ясно полицайте...........много съм им насъбрал.......и си им го върнах де.......накарах Полицай да напише акт на Полицай. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Толко ми е гот. :lol:

Доста случай съм виждал в които полицайте шофират меко казано неправилно и застрашават сигорността на пътя..........
Корумпирани са и т.н........

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пет 19 авг 2005 8:05

Как го направи това - "гарван гарвану око да извади"?!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 19 авг 2005 8:18

Я разкажи повече подробности :)

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 19 авг 2005 8:45

Lawyer написа:Как го направи това - "гарван гарвану око да извади"?!

Случката е следната......

Правя десен завой на червен светофар....без опасност за движението...........обаче някакви ме спират..........и тръгват да ми пишат акт...........обаче виждат стикера за минат технически преглед.......този стикер се поставя задължително от сервиза в който колата е минала технически преглед...........та като видя полицая, че имам стикер обаче не съм го лепнал........ми вика..нервирано........сега няма да ти пиша акт.........а ще напиша акт за 3000лв за сервиза в който е минала колата ти на технически преглед...........пита ме кой е сервиза..........обаче аз се правя че незнам............а всъщност сервиза е КАТ......защото колата е нов внос..........така тоя Идеот написа акт на КАТ....или по-точно на служителя който не си е свършил работата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

да да

Мнениеот wili98 » Пет 19 авг 2005 19:34

СантбернаР написа:
Lawyer написа:Как го направи това - "гарван гарвану око да извади"?!

Случката е следната......

Правя десен завой на червен светофар....без опасност за движението...........обаче някакви ме спират..........и тръгват да ми пишат акт...........обаче виждат стикера за минат технически преглед.......този стикер се поставя задължително от сервиза в който колата е минала технически преглед...........та като видя полицая, че имам стикер обаче не съм го лепнал........ми вика..нервирано........сега няма да ти пиша акт.........а ще напиша акт за 3000лв за сервиза в който е минала колата ти на технически преглед...........пита ме кой е сервиза..........обаче аз се правя че незнам............а всъщност сервиза е КАТ......защото колата е нов внос..........така тоя Идеот написа акт на КАТ....или по-точно на служителя който не си е свършил работата :lol: :lol: :lol:

НА служителя друг път за съжаление ние ще го платим ама.... spam

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Чет 25 авг 2005 13:18

Направо трябва да ги обезкостиш тези нагли копелета,дето са те наредили така.Първо си обжалвай наказателното постановление като излезе.В съда си извикай хората дето са били с теб в колата за свидетели.Пусни и една жалба във Военна прокуратура срещу тези ,за съставяне на документ с невярно съдържание/чл.311 от НК / и длъжностно престъпление по чл.387 НК,свидетели са ти същите хора.
Според мен имаш всички шансове да ги накажеш за извършеното безобразие.Давай смело и да не ти пука,само така ще ги научим да си гледат работата за която получават заплата. 8)

Потребителски аватар
niki_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niki_vw » Чет 25 авг 2005 15:07

Какво става HF има ли развитие по темата????

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Вто 30 авг 2005 21:11

Още чакам да видя дали ще излезе наказателно постановление. Ако излезе такова - намерил съм адвокат, който да се заеме със случая. В момента мисля и за други варианти, как да търся отговорност от "безотговорните". За съжаление съм и малко затрупан от работа.

Като се разреши случая ще дам подробности.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пет 28 окт 2005 21:47

След известно затишие, най-после излезе наказателно постановление. Това не ме изненадва, предполагам възражението е отишло директно в кофата, в момента в който съм го подал.

Намерих си адвокат и съм подал жалба срещу наказателното постановление, до 1-2 месеца се надявам да насрочат дело и да видим българското правосъдие на какво е способно.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 28 окт 2005 22:09

А какво гласи нак. постановление? Тоест какво наказание са ти наложили?

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пет 28 окт 2005 22:24

Е тук е големия смях. За измисленото "без колан" са уцелили какво съм нарушил според ЗДвП, за неправилното стоене на пътната лента тотално са се оср*ли - пише, че съм бил в неправилното платно (а там има мантинела, която малко трудно ще прескоча). Ще ми е интересно да им гледам физиономиите в съда, да лъжат и мажат там пред всички.

Иначе ме наказват с глоба общо 60лв (отдавна похарчих доста повече за бензин и загуба на работно време) + 12 точки.

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Пет 28 окт 2005 23:02

Ебати прасетата......тези трябва да ги убият с камъни.....Писна ми от боклуци със значки....Има и точни, но са като бялата лястовица....

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 29 окт 2005 10:14

HF написа:.. предполагам възражението е отишло директно в кофата, в момента в който съм го подал.
Точно така е станало. Аз също обжалвах за съвсем дребно нещо и въобще явно не са чели възраженията ми. :twisted: Единственият + е, че за това не ми отнемат точки. :?

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Нед 30 окт 2005 8:48

Muncho написа:
PL-16v написа:Батенце мисля че те видях ако караш Г3 някакъв тъмен цвят ми се видя щото точно на островчето имаше куки и голфарата тия са ебати копелетата заеби......................

Май се намери свидетел който се е движел зад куките през цялото време и е видял абсолютно всички своеволия на господа милиционерите mhihi mhihi mhihi .

Ами аз доколкото съм запознат ,на полицай друг полицай не може да бъде свидетел ,дотук 1:0 за тебе.След това ,ако същият е на смяна по време на делото мисля ,че никой няма да го освободи.Стана 2:0 за тебе.Твоята приятелка е била в колата (или пак не съм дочел) ,и си мисля че може да свидетелства за всичко.И така с класическото 3:0 HF победи обществения враг КАТ.Успех и дано стане така :)
:)

Върни се в “Пътеводител”