И тва ако е магистрала....
- danson
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:не че нещо ама ми е интересно на какво е причинило цялата гума да се разкъса така .. и също след като си карал с 180 как си я овладял тази кола ???![]()
![]()
П.П. караш поло.. ? 900 кила .. ?![]()
Явно съвсем леко съм закачил павето с ръбче и гумата не се спука веднага, щот веднага пуснах газта, пробвах да усетя дали има нещо, даже пуснах волана и не носеше и след още 20секунди пак чукнах спирачката и вече усетих как колата е нестабилна и почнах да спирам и и към 140 реално се озовах по джанта преди тва леко се заноси колата но може би от тва че е задна гумата нямаше проблеми.
п.п. колата не беше полото, а нисан микра, което горе долу е същото като габарити
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Не ти приляга на годините да се изживяваш с подобни скорости!
Рядко си позволявам да давам такива крайни мнения, ама заради такива самозабравили се 20 годишни "състезатели" стават много сакатлъци
Каква ти е толкова спешната работа, за да караш с 180 км/ч! Като си закъснявал за някъде си е твой проблем, а тази скорост с подобна асфалтна въшка е абсолютно безрасъдна!
Кръсти се, че си извадил такъв късмет!
Рядко си позволявам да давам такива крайни мнения, ама заради такива самозабравили се 20 годишни "състезатели" стават много сакатлъци

Каква ти е толкова спешната работа, за да караш с 180 км/ч! Като си закъснявал за някъде си е твой проблем, а тази скорост с подобна асфалтна въшка е абсолютно безрасъдна!
Кръсти се, че си извадил такъв късмет!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
АМАН! В Германия магистралите са същите, а там няма ограничение.
Колите ни са немски. Защо немецът може, а българинът да не може да кара с 200?
Друг е въпроса, че там магистралите се наблюдават и такова паве няма да се задържи дълго на платното.
Но и трам може да мине някой камион, от който да изхвърчи паве и да стане същата работа...
ААЩ!
Друг е въпроса, че там магистралите се наблюдават и такова паве няма да се задържи дълго на платното.
Но и трам може да мине някой камион, от който да изхвърчи паве и да стане същата работа...
ААЩ!
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:АМАН! В Германия магистралите са същите, а там няма ограничение.
ААЩ!

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей много моралисти много нещо у тоя форум
извинявам се ама сега значи да очаквам от всичките тези които му се накарахте на момчето че е карал със 180км/ч ми кажете че никога ама никога не сте си позлволявали да карате с такива скорости?
аз съм съгласен че това не е скорост с която трябва да се кара, камо ли че е напълно забранена от закона и за такава скорост може да ти вземат книжката, но важното е че е жив и здрав и си мисля че не му е била идеята да се похвали, а по скоро да се оплаче от окаяниет т.нар. "магистрали" на нашата славна Република
а пък и такова нещо си стои "като обица на ухото"
извинявам се ама сега значи да очаквам от всичките тези които му се накарахте на момчето че е карал със 180км/ч ми кажете че никога ама никога не сте си позлволявали да карате с такива скорости?
аз съм съгласен че това не е скорост с която трябва да се кара, камо ли че е напълно забранена от закона и за такава скорост може да ти вземат книжката, но важното е че е жив и здрав и си мисля че не му е била идеята да се похвали, а по скоро да се оплаче от окаяниет т.нар. "магистрали" на нашата славна Република
а пък и такова нещо си стои "като обица на ухото"

- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ок:)
сега не разбрах кой е виновен..........
колегата който е карал със 180км/час или павето което е спряло неправилно в крайна лява лента......
или тези с паяците които не са минали навреме да го вдигнат -павето де-и то е причинило щети-за радост само материални.
някой колеги ги е страх да карат с високи скорости или напротив-само четат морал:)
сега не разбрах кой е виновен..........
колегата който е карал със 180км/час или павето което е спряло неправилно в крайна лява лента......
или тези с паяците които не са минали навреме да го вдигнат -павето де-и то е причинило щети-за радост само материални.
някой колеги ги е страх да карат с високи скорости или напротив-само четат морал:)
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:АМАН! В Германия магистралите са същите, а там няма ограничение.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:какво общо има скоростта на движание с факта че на магистралата има паве ??? че не ми е ясно.....
че със 130 можеше и да го избегнеш примерно

а със 180 ще дръпнеш ли леко волана встрани ако не си със супер сигурно окачване и така нататъка ?!
айде стига
имало паве .. ми като има спри отстрани и го махни
то не е дошло от самосебе си нали така ?! или го е издухал вятъра ?

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
логиката е същата ако си в хранителен магазин избираш от купчина култивирани печурки и между тях някой немърливец е пропуснал отровен двойник ...на мене не ми е работа да махам павета от магистралата нито да разбирам от гъби ...аз си плащам данъците, винетките глупостите ..за да мога да карам спокойно ..а не да спирам на магистрали да махам павета .....
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:логиката е същата ако си в хранителен магазин избираш от купчина култивирани печурки и между тях някой немърливец е пропуснал отровен двойник ...на мене не ми е работа да махам павета от магистралата нито да разбирам от гъби ...аз си плащам данъците, винетките глупостите ..за да мога да карам спокойно ..а не да спирам на магистрали да махам павета .....
принципно говорех

но все пак ние мърсим, ние хвърляме буклуците извън кофите, НИЕ ЕБАВАМЕ МАМАТА НА СИТУАЦИЯТА
за това ние трябва да се поправим
под НИЕ имам в предвид хората..
и има една приказка.. това което НИЕ си направим никой друг не може...
ако ти не усереш магистралата .. не мисля че камъка ще дойде от небето да падне
може точно преди 1 минутка да е минал някой натоварен камион и да е паднал от него .. кво става тогава ? кой е виновния ?
И ти дето си карал със 180.. и той дето го е стоварил
ама според мен най-малко е виновен собственика дето не е изтичал за 45 секунди да го махне от магистралата