Пресни вести от Петрохан!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Re: Пресни вести от Петрохан!

Мнениеот Mihailov78 » Вто 09 авг 2011 20:41

ISRalien написа:Е чак пък... На мен ми беше за първи път минаването от там и въпреки скоростта (която за такъв път не е малка), нацелих една дупка...
Гумите ми са 195/50/15 и въпреки това са здрави след срещата с дупката.
И 20 см дълбоки дупки чак няма. То ако имаше такива да съм минал с глава през прозореца...
Да, пътя не е в блестящо състояние, но сравнен с петрохан е приказка.

Не знам колега, може да съм се объркал с дупките, само дето през седмица съм на този път. :Mr Green Fun А и по-полека със скоростта, че този път е много коварен и стават често сакатлъци там. Не настъпвай толкова на такъв път, курилските завои са с обратен вираж, а по клипа гледам, че летиш. А на Петрохан не съм забелязал пътя да е по-лош от Дефилето, бих казал, че е със същото качество и дупки. може би само в един участък е по-лош.

Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

Мнениеот djofar » Сря 10 авг 2011 12:42

аз на 29.07 ходих на сватба в София и минах през Петрохан мога да гарантирам че се отказвам пак да мина от там
значи Монтана-София(по точно Люлин) през Петрохан са ми около 90км отиване и връщане са ми 180
през Витиня само до София са ми 140-150 някъде и околовръсното още да приемеме 25км ми стъпва на над 300 отиване и връщане
пътя от към Берковица е много зле до билото бях в колата аз, жената и още трима души отзад карал съм едва едва
навръщане слизах от билото към Бързия сигурно с 20-25км в час докато пред една дупка буквално спрях и един пич с бяло венто не му помня регистрацията ама започваше с М 43** така ме излупа отзад че ме прекара на спирачки през дупката
слава богу нищо ми нямаше на колата само леко огъната задна броня но бях полудял че сина ми на 5гд спеше на задната седалка
само като слязах той си беше глътнал граматиката но всичко мина само с едно "Ти за дистанция чул ли си " от моя страна и това е
за това внимавайте през прохода и зарад тиквеници ти самият може да си пазиш колата и да караш едвам едвам но не се знае кво ще те настигне от зад

Последна промяна от djofar на Пет 12 авг 2011 8:14, променено общо 1 път.

skro_men
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skro_men » Чет 11 авг 2011 9:38

Тази дупка наистина е много голяма и дълбока. Намира се на първия завой след панелите при чешмичката, на които пише "Атака" в посока към Берковица. Такива спецове по дупките сме станали, че вече някой като споменава за дупка и всички знаем къде се намира:) Ако не започнат ремонта на пътя от началото на септември предлагам една събота и неделя да блокираме пътя, ама да се свържем с берковчани, за да го затворим от двете страни.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 11 авг 2011 10:11

djofar написа:аз на 29.08 ходих на сватба в София и минах през Петрохан мога да .............

днес е едва 11.08 :idea: :idea: :idea: ,аз се прибирах на 24.07.2011г. и предполагам точно на тази дупка по същия начин по който го описваш се одариха две коли,едната спря и пропадна в дупката mhihi ,втората обаче неможа и го одари отзад,като колата отзад беше Пасат Б3 на който му се разкачи бронята ,а колата отпред беше по спомен бяло Венто или Голф :idea: :idea:

Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

Мнениеот djofar » Пет 12 авг 2011 8:16

MITKO_DVD написа:
djofar написа:аз на 29.08 ходих на сватба в София и минах през Петрохан мога да .............

днес е едва 11.08 :idea: :idea: :idea: ,аз се прибирах на 24.07.2011г. и предполагам точно на тази дупка по същия начин по който го описваш се одариха две коли,едната спря и пропадна в дупката mhihi ,втората обаче неможа и го одари отзад,като колата отзад беше Пасат Б3 на който му се разкачи бронята ,а колата отпред беше по спомен бяло Венто или Голф :idea: :idea:

поправих датата колега

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 27 авг 2011 22:21

djofar написа:
MITKO_DVD написа:

поправих датата колега

За голямо съжалeние нещата са все по-зле и невиждам шанс да се оправят,лоша работа,с днешна дат,пак едно голямо ФАКККК :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

skro_men
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skro_men » Пон 29 авг 2011 10:10

И този последен августовски уикенд се преборихме с дупките по Петрохан. Цяло лято се борихме с тях. Идва септември и трябва да се подсетим за обещанията, че ремонтът ще започне от началото му. Времето е подходящо за ремонт, пари казаха, че са осигурени. Хайде да видим сега какво лъжа ще измислят управниците, ако не започнат с ремонта. А свлачището на Гинци - така ли неремонтирано мислят да го зазимяват? По този петрохански път безброй пречки от всякакъв вид намаляват средната скорост и увеличават времето за пътуване. Ненужни ограничения на скоростта, дупки, свлачище, спящи полицаи, ж.п. прелези и какво ли още не правят пътуването изморително и опасно.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 29 авг 2011 12:01

За свлачището в Гинци, пътно Годеч или София. Това дето го споменаваха и че трябва да се почне от 01.09 са отпуснати някакви 3 млн от необходимите 12 или поне така разправят е за "реновиране от петрохан до Берковица"
Аз в петък изкривих 2 джанти, но явно съм ги изкривил правилно, защото преди това около стоте км скорост се появяваха някакви вибрации. След изкривяването всичко се укроти. mhihi

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 29 авг 2011 12:49

Лошото което ми прави впечатление че няма път да не мина през Петрохан и да не видя поне 2 ТИР-а,а уш са забранени :screwy :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 29 авг 2011 20:36

Надежда.......

http://www.dnes.bg/stranata/2011/08/25/ ... vri.127282

Склонен съм да вярвам, че от 3 000 000 Е.....2 000 000 ще отидат в някой джоб и с другото ще правят ремонт...., а и Фидосова щом е намесена в този проект.......ни остава само да се молим че нещо ще стане....!!!

skro_men
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skro_men » Вто 30 авг 2011 8:57

Къде ще мине този обход на Берковица, който предвиждат да започне от нагодина? Моето предположение е, че като се слиза от Бързия, след разклона за Върщец ще се кара направо надолу, вместо както е сега да се завива наляво и надолу за към циганската махала. Тъй като не знам къде е тази местност "Йончеви ханове" предполагам също, че този обходен път ще пресече сегашното шосе от Берковица към Монтана някъде около моста, дето има гьол до него и 100-200 метра по-надолу има ж.п.прелез.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 30 авг 2011 13:35

Преди време имаше идея, като направят тунел под Петрохан, да извадят пътя извън Берковица, като трасето трябваше да тръгва от разклона за Вършец и доколкото знам да излиза някъде където сега е разклона за с.Мездрея /първия след излизане от Берковица посока Монтана/. Дори преди време като се заговори за тоя път, местни тука бизнесмени се оборудваха с терени, един дори направи газостанция, тая изоставената на спускането вече към циганската махала, а под караулката на разклона за Вършец дето стоят полицаите, друг тръгна да строи заведение. Всичко замря де и отдавна никой нищо не прави по това трасе, та едва ли ако има нещо сериозно някъде писано или неписано такова тия няма да знаят и да не си отпочнат пак бизнесите.Иначе Йончови ханове е точно това дето си споменал тесния мост с гьола до него преди първия ж.п прелез.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 30 авг 2011 23:44

Главният изпълнител търси нови кадри. Може пък тоя път да стане работата.
http://www.jobs.bg/f1231004
http://www.jobs.bg/f1231048
http://www.jobs.bg/f1231044
http://www.jobs.bg/f1231050

scare СКОРО scare

Утре пътувам към Монтана. Ще мина по Хемус, и заклевам се, докато не го оправят пустия му път през Петрохан, от там няма да мина.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 31 авг 2011 7:40

calm написа:................ Ще мина по Хемус, и заклевам се, докато не го оправят пустия му път през Петрохан, от там няма да мина.

mhihi mhihi mhihi mhihi ,ше им пръднеш на кукура mhihi mhihi mhihi ,само гледай да не ги оплашиш :Mr Green Fun

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 01 сеп 2011 7:59

Почнаха ли обещавания ремонт ?

Последна промяна от petko5 на Чет 01 сеп 2011 8:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Пътеводител”