Къде ни снима КАТ !!!
- rumi68bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Камерата от КПП Дяково ( Язовир Дяково ) вече е преместена в с.Мурсалево на Е79.
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
Някой знае ли и чувал ли е за снимка от камера да идват полицаи с кола до дома, за да връчат лично известието или да покажат снимката?!?!?
Май яко са започнали да събират глобите. Има ли сайт/телефон/нещо, където може човек да провери дали са го снимали по софийските кръстовища?!
Мерси
Май яко са започнали да събират глобите. Има ли сайт/телефон/нещо, където може човек да провери дали са го снимали по софийските кръстовища?!
Мерси
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
OvivO написа:Някой знае ли и чувал ли е за снимка от камера да идват полицаи с кола до дома, за да връчат лично известието или да покажат снимката?!?!?
Мерси
не знам колега но на 1 приятел са му пратили по пощата да се яви на 22ри този месец във кат , а снимката е септември месец
- OvivO
И аз си мисля, че е по-нормално по пощата, а не кварталните полицаи да идват с патрулка до вкъщи
Ако някой иска да ми взима книжката, то аз доброволно ще си отида да си я дам, в случай че съм го заслужил!
П.П. Те, ако се бавят толкова месеца снимките, може да имам вече цяла фотосесия без да знам!

Ако някой иска да ми взима книжката, то аз доброволно ще си отида да си я дам, в случай че съм го заслужил!
П.П. Те, ако се бавят толкова месеца снимките, може да имам вече цяла фотосесия без да знам!
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги днеска чакам на светофара на львов мост посока люлин и видях че има камера за скорост снима колата отзад вече като е почти навлязла в кръстовищетоне знам дали функционира голяма е ,грозна и сива.
- OvivO
Някой има ли телефона на КАТ Видеоконтрол София, за да се обадя и да попитам дали ми е заснета колата.
Ако е - да отида и сам да си получа честитката. Няма какво да си играем на котка и мишка.
Ще ставам пешеходец
КАТ яко си крият телефоните, а малкото, които има в нета, никой не ги вдига.
Днес пак ще ги тормозя . . .
Опитвам на:
9823030 - началника - сигурно има секретарка
8665060 - не знам какъв е
9824901 - за ПТП
9824902 - за ПТП
Сигурно съм ги запалил! Трябва да ходя до КАТ лично, за да проверя ли? Искам по телефона ПЪК . . .
Ако е - да отида и сам да си получа честитката. Няма какво да си играем на котка и мишка.
Ще ставам пешеходец

Опитвам на:
9824901 - за ПТП
9824902 - за ПТП
Сигурно съм ги запалил! Трябва да ходя до КАТ лично, за да проверя ли? Искам по телефона ПЪК . . .

OvivO написа:Някой има ли телефона на КАТ Видеоконтрол София, за да се обадя и да попитам дали ми е заснета колата.
Ще ставам пешеходец
Опитвам на:
9824901 - за ПТП
9824902 - за ПТП
хахаха абе човек, защо дърпаш дявола за опашката?! Щом не си получил все още честитки за какво се тормозиш излишно? Те ако са те снимали ще ти пратят, спокойно.

- OvivO
ghuhi написа:хахаха абе човек, защо дърпаш дявола за опашката?! Щом не си получил все още честитки за какво се тормозиш излишно? Те ако са те снимали ще ти пратят, спокойно.
Оказа се, че съм минал на червено на площад св. Неделя в София. Принципно се водя с постоянен адрес в Пловдив. Заради една глоба, която трябвало да връчат лично, са идвали до вкъщи. Сега пак са я пратили към София глобата и ще ме търсят тук. Аз трябва да си призная, че съм аз или да посоча кой е управлявал автомобила. След това се съставя акт и се чака излизане на наказателно постановление! Не издържам как прецизно и бързо работи държавният апарат.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
В района Плевен-Свищов има ли камери и къде са те ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Последна промяна от petko5 на Сря 19 май 2010 10:24, променено общо 1 път.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
MITKO_DVD написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=61&t=150892&p=2288896#p2288896
Две камерки в Берковица
Luper написа:тия камери знаеш ли за какво са?
http://www.noviniteb.com/ написа:Въпросът за видео наблюдението бе поставен още през 2006 година, след серия апартаментни кражби. От тогава Кметството се мотае и не прави елементарния разход, гарантиращ поне някакъв контрол на влизащите и излизащите от града хора и коли. Очевидно е дошъл момента, в който някой е гушнал пари от доставка на видео камери. Както и да е, такива вече има. В дежурната стая на Полицията има монитор, на който ви гледат когато влизате и излизате от берковица. Съхранява се и запис. Неприятно, но полезно. Честито! Дано скоро същите "доставчици" поставят камери и в "Люба Тенева" например, а също и на местата, на които всеки уикенд се събират хора, специално за да се бият-така наречените "дискотеки".
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Гледам по форума информация за камера на бул. Брюксел (моста на летището) и то от 2007. Според мен такова нещо няма, щях да имам един прекрасен фотоалбум за тия години 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
theultimate написа:Гледам по форума информация за камера на бул. Брюксел (моста на летището) и то от 2007. Според мен такова нещо няма, щях да имам един прекрасен фотоалбум за тия години
там не е камера,поне небеше.Имаше много рядко мобилен радар,но вече няма място къде да се залостват

OvivO написа:ghuhi написа:хахаха абе човек, защо дърпаш дявола за опашката?! Щом не си получил все още честитки за какво се тормозиш излишно? Те ако са те снимали ще ти пратят, спокойно.
Оказа се, че съм минал на червено на площад св. Неделя в София. Принципно се водя с постоянен адрес в Пловдив. Заради една глоба, която трябвало да връчат лично, са идвали до вкъщи. Сега пак са я пратили към София глобата и ще ме търсят тук. Аз трябва да си призная, че съм аз или да посоча кой е управлявал автомобила. След това се съставя акт и се чака излизане на наказателно постановление! Не издържам как прецизно и бързо работи държавният апарат.
Хмм предполагам за това са ходили полицай до вас. Интересно. И това по телефона ли ти го казаха? А къде точно на света Неделя? От къде си идвал и на къде си отивал? Аз там много редовно съм си хващал последната жълта секунда или пък съм оставал в задръстено кръстовище като съм идвал от Стамболийски и съм отивал към Дондуков. А точно за този завой камера не успях да видя да следи колите. Сега да не трябва и аз да чакам такова нещо?