! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пон 04 авг 2008 8:47

Тази сутрин: карам си аз кротичко из малките улички зад Полиграфията в София, и търся местенце да паркирам. Излизам на Т-образно кръстовище и ще завивам надясно. Отдясно съвсем в началото на уличката паркиран бял Г2. Точно съм зад него, и ... мда, познахте - голфа тръгна назад, и ми намачка десния преден калник :evil: Патката вътре изобщо не се огледа, преди да тръгне назад :evil: И като ме чу как псувам - даде газ и изчезна по улицата :evil:

ABetik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ABetik » Сря 13 авг 2008 17:44

Днес направо ми се изправиха косите. Благодаря се на Господ че се прибрах жив.
Включвам се на Цариградско на 4 км и понеже после отбивам към летището си карам кротко в средната лента с 70 и ги гледам джигитите пред мен как бясно се изпреварват и престрояват покрай всичките отбивки в този учасък, както всеки друг ден. Колегата с микробуса в лявата лента също решил че е хубаво да се кара кротко и бавно си ме изпреварва. И изведнъж някакъв идиот с BMW решава че адски много бърза към орландовци и минава между нас! :shock С 90 ! :shock Аз разбира си гледам напред и си мисля как да се престроя в дясно и го виждам в последния момент как е до мен на 20 см. Препотих се 3 пъти докато стигна до Дружба!
Цариградското и България докато не ги опашат с камери от-до ще си останат едни от най-рисковите шосета в София. Колко народ се очисти на тях!

PS: А лафа "България е единствената страна в която могат да те блъснат отзад докато караш в насрешното" за малко да го видя на живо тези дни. 4-ворно изпреварване!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 13 авг 2008 18:30

kossel написа:
stoqn_g60 написа:Слу4ката е прясна прясна... с колегата Gesha_gti спираме с моята кола да заредим на ОМВ то на Горубляне . Пред мен има кола и аз спрях зад нея а отзаде имаше място кола да си мине най- спокойно. Минава зад мене 1 4овек с бани4арка ама си беше големи4ка викам колега да я дръпна на пред да ти направя място ,той вика не не минавам и лека полека мина .След има няма и 30 секудни някакъв ... айде ще си спестя вулгарната дума съвсем леко ме докосва даже в първия момен не се осъзнах ,викам абе Гога тоа не ме ли зака4и той вика и на мен така ми се стори слизам гледам нищо ми няма докато не мога да кажа същото за този тапанар с ауди а3 ама добре си пое 4и4ката малко вдлъбнато и ужулено :lol: :lol: :lol: нека му е като се прави на интересен... деба нещастниците :twisted:

В тази ситуация кой е идиотът ? Аз го приемам за нормално някой леко да те чукне, да ти подпре бронята все пак не го е направил нарочно, били сте двама и сте решили да се правите на мъже.
а ти как приемаш факта 4е имаше място за бани4арка и тя минава с поне 20 см от бронята ми аз него приемам за нормално :idea: и на никъв не съм се правил,понеже след като слязох той беше я подгонил а3 ката

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 13 авг 2008 18:34

myrshavija написа:
kossel написа:... А той му е направил "малко вдлъбнато и ужулено" по главата ...сега чат ли си ?...

Не, не съм чат. Не знам дали в момента виждам оригиналната версия на поста, но там никъде не пише за главата, а се подразбира за колата на "нещастника". Сори, ако нещо съм разбрал грешно.
поне колегата kossel да си беше направил труда да про4етеш както трябва поста.а за теб ако е нормално да те подпират си е твой проблем :wink:

Потребителски аватар
the_FAN76
Автомобил: VW Golf III 1.4
Двигател: ABD 1993
Контакти:

Мнениеот the_FAN76 » Чет 14 авг 2008 0:33

карам в задръстването от НДК към Васил Левски... средна лента, яко задръстване....гледам в огледалото едно "оли" от лява лента зад мен нещо се пъне подсвирква и ... след малко засече човека зад мен и ей го на от лява в средна лента.... след една минута му утесня... свирна ми и почна към дясната да се вре... след малко засече и тоя в дясно зад мен колкото да не може да тръгне човека щото всичко това става почти на място...след малко свири тоя... поглеждам - маха ми да мръдна малко..
мърдам 20 санта и ми остават още толкова до тоя отпред. На човека му недостатъчно... свирка - викам му че няма къде. Свирка, псува.
Пръсти видях...теглих му една !
Поглеждам напред, а ? Движа се..., на тласъци....а? Спрях в предния колега...а? Тоя ме избутал и вече в дясна лента и на зелен светофар за пешеходци зави в няква пряка в дясно.... ебати капута ! Щети нямахме...само устата ме заболя да го храня....

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 14 авг 2008 3:28

Навръщане от морето имаше страшно задръстване по магистралата и тръгнах да заобикалям през едни селски пътища забравени от Бога, доста коли тръгнаха след мен поне 10-тина бяхме и стигнахме ЖП прелез със спусната бариера и мигаща червена светлина. Спрях и всички други автомобили спряха, даже излязохме да говорим за пътя на къде караме, през това време (понеже ни бяха отворени вратите на повечето) на тромба изкача камион с ремарке + шофьор психопат и ни подминава стига бариерата и започва да се вре между двете спуснати бариери, а ние вече гледаме идващия насреща влак :shock Който явно намали за да пусне тира и наби яко свирката, едва се разминаха :o :o :o Тоя наистина си беше психопат 1км по пътя беше спрял на някакво капанче да се нахрани явно, не мога да разбера защо беше този риск :roll:

chocho1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho1 » Пет 15 авг 2008 18:24

Днес се прибирам от Пикадили владиславово,возя в колата жена ми и 1.5 месечната си дъщеря,понеже идвам от горе останах в лявата лента,точно до ракетното поделение, в посока ТЕЦ-а, автобус излиза от спирката, и аз решавам да остана в лявата лента, карам с около 60 км/ч, малко по надолу ме застига баничарка на фирма “озон” залепя се за мен и ми свири изнервено, няма къде да отида и продължавам да се движа на долу, малкия плужек ме доближава още повече (около 3-4м) и продължава да свири, изнервих се, едни яки спирачки за части от секундата, и нещастника вече се беше насрал и се чуди как да вкара колата си в пътя, свирят гуми и т.н., както и да е овладя си колата и пак ме достига , но вече ме изпреварва от дясно и иска да плюе по колата ми, но видите ли джама наполовина затворен и целия стана в плюнки хахахаха нещастния балък, много му се смях, сигурен съм че така простотия няма да му хрумне втори път.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Сря 20 авг 2008 11:51

Миналата седмица правих София-морето-София, с обикаляне по цялото северно крайбрежие. 1600 км общо. Нагледах се на кретени, идиоти, 'гофрени и сяква измет.
С цялото ми уважение към Добрич - всички техерански шофьори са ненормални. Даже от РК не ме е страх толкова!
Може ли например по тясна улица в Албена, пълна с туристи, да караш с 60-70, да засечеш влакчето с туристите и да изпилиш гуми на кръговото? Ми явно може. А ченгетата дремят на КПП-то и спират по-лъскавите пари и крънкат кинти.
По пътя се нагледах на всичко. Изпреварвания без грам видимост. Нагло влизане в насрещното, аз - на банкета. Бесни засичания. Свиркане, святкане, псуване що не давам път.
Абе... лудница.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 22 авг 2008 8:58

много подпалих от тоя разказ... ма много... :evil: :evil: :evil: :evil:

rado_rf написа:Та, какво се случва докато мое величество си разхожда височеството из Санкт-Петербург.
Това ми го разказва жена ми. Ще предам разказа й от нейно име.

Времето беше малко лошо, но трябваше да излизам на пазар. Натоварих бебето в количката и излязох. Заставам на пешеходната пътека (става въпрос за пътеката до ПроКредит Банк на бул. Монтевидео) и се оглеждам. Виждам автобус 73 който идва от обиколна, но е достатъчно далече затова тръгвам да пресичам. Явно автобуса е карал малко бързичко защото за нула време беше до пътеката. Шофьорчето обаче спря и ми направи знак че се извинява. Стана ми много приятно от факта че се намират и кавалери и продължих. Тамън направих две крачки и иззад рейса изкочи една черна Е36-ца (жената ми е наясно с моделите). Замръзнах на място. Уплаших се. А, оня наби едни спирачки и едва спря до бебешката количка. За момент имах чувството че умирам. Няма такова описание за това чувство но го изпитах истински. В БМВ-то бяха двама младежи. Шофьора започна да крещи по мене:
- А мааа, путко заспала, къде одиш маааа, ша та утрепа и тебе и копелето дето го возиш па после трея ви лежа като за хора маааа...
...и тям подобни. А, аз го питам:
- Какъв ти е проблема, бе, не виждаш ли че тук има пешеходна пътека - и му посочвам знака. А, оня като скочи и като почна да крещи, ама крещи като изоглавен (що за израз). Тръгна право към мене. Изкарах си акъла, започнах да се оглеждам за хора които да ми помогнат, но за беля точно пък тогава нямаше никой. А, оня приближи и ритна силно количката. Малкия се уплаши и ревна. Направо ми падна пердето. Да ме бие мене - добре, ама да рита количката на бебето??? Ееее, подивях. Скочих срещу него, бях готова да хапя и дера докато не му изкарам далака на оня, но в същия момент усетих как някой ме хваща отзад за яката и ме дърпа. Политнах назад, щях да падна, но същата ръка ми помогна. Обърнах се и видях едно момче с камуфлажни панталони. Помислих го за военен. Та, това момче без да говори хвана оня келеш за гушата и го просна на асфалта. Като го зарита, като го заби, няма такъв бой. Оня вие и се мята като риба, но момчето не спира. По едно време оня спря да мърда. Навсякъде имаше кръв. То всичкото това стана за секунди. Видях как другия от БМВ-то изкочи от колата и се засили съм моя защитник. Беше две глави над него и два пъти колкото него. Точно тогава видях двама младежи да се изстрелват от рейса и точно преди да се започне от начало ония двамата вече го бяха нокаутирали. Обърнах се. Пътниците бяха слезли от автобуса и гледаха ама много злобно ония келеши. А, ония се изправиха и пак започнаха да псуват. Тоя с камуфлажа и останалите двама тръгнаха пак към тях, но ония се метнаха на колата и отпрашиха. Върнах се обратно на тротоара, хората ме наобиколиха, питаха ме добре ли съм, има ли му нещо на детето. Не, нямаше му нищо. На мен ми трепереха краката. Хората си се качиха в рейса, двамата младежи и те. Камуфлажния седеше до мен и питаше познавам ли ги тези, имам ли нужда от нещо, искам ли полиция или бърза помощ. Не, не исках нищо. Едва сега го огледах по-добре. Един такъв висок, ама кльощав, сух, една провиснала тениска и ако имаше раница на гърба щях да го помисля за някой от ония хапльовци, но той се качи в рейса, седна на шофьорското място, запали, свирна и замина. Не отидох на пазар. Прибрах се в къщи.

Та това ми разказа жената. Не е запомнила номера на колата, нито пък се е сетила, но пък е запомнила лицата на двамата бабаити. Ако тези момченца ги мерна някъде цял живот ще се хранят през тръба и ще дишат принудително. А, в скоро време мисля да отида до гаража на 73 и да издиря този "хъшлак" с камуфлажа за да му благодаря. Знам че думите са малко, но веднъж да го издиря и ще му направя някакъв подарък на пича.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 23 авг 2008 8:42

Снощи.. Прибираме се от София (към Видин) и по Е79, на слизане от баира точно преди Дунавци до Видин си караме с 90 някъде (BH_Bobby кара, до него брат ми, а отзад аз и приятелката на брат ми)... Вечер, към 10 часа, тъмно... Изведнъж по средата на пътя, на осевата някакво тъмно петно, малко по-късно се оказа каруца с закачени 1-2 коня отстрани :shock :shock Нито светлоотразители нито нищо ей така по средата на пътя :shock Аз замръзнах, Борката успя някак да набие спирачки, десен волан и в канавката... Видимо щетите по голфа не бяха сериозни - шофьорското огледало го нямаше... На нас нищо ни нямаше освен шок... Зад нас имаше друга кола, хората спряха, питаха имаме ли нужда от нещо, да ни дръпнат нещо трябва ли ни, ние отказахме, щото трябваше кат там протоколи чудесии.. Благодарихме и си тръгнаха... Каруцата спря малко по-надолу по пътя (не чувах тропот)... Брат ми отиде надолу и се върна вика оня не се вижда от каруцата, лежи вътре и се опитва да каже нещо явно... Циганина явно е бил на запой в съседното село и е откъртил в каруцата, пък конете ако го приберат - хубаво.. Ама тва че те не знаят, че трябва да са най-вдясно... Не са виновни те че собственика им е пълен нещастник...
КАТ се забавиха, защото го гонеха.. той слязъл по едно време от каруцата и тръгнал да бяга в друга посока... Конете пак сами да се оправят на международния път... Бяха ги спрели, по-късно разбрах, че и циганина хванали ама трябвало някой да го разпознае... То в тая тъмница няма шанс...
Та - дори и да си държиш очите на 4 няма да ти помогнат.. Не знам какви фарове трябват за да го видиш тоя...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 23 авг 2008 9:54

Онзи ден подобна случка на пътя за Оряхово.
Средно натоварено, тирове коли, карам със около 100, прав равен широк път.
Виждам в далечината едно теле на пътя.
намалявам, изнасям се в ляво, говедар със сопа излиза насред платното и почва да маха по телето ама то на 50 метра от него.
Минавайки покрай тях - въпросния говедар въобще не се огледа има ли няма ли коли, та виждам че цяло стадо 30 40 крави си пасе по банкета в участък от около 100 метра, пича си седи на сянка, телето решило да ходи от другата страна явно.
Ебати безхаберието

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Съб 23 авг 2008 12:13

Пътя Русе-Бяла, тази нощ завоя преди пресечката за Иваново, някъв чичка със LIAZ без каквито и да е светлини отзад кара с 30. Разбирасе аз по някаква случайност в самия завой забелязах светлина пред мен което в последствие се оказа крушка която му свети вътре в кабината и поради драстичната разлика в скороста от към 70 километра + неговата на магия просто го изпреварих на завоя иначе въпреки че бях с джип щях чак до кабината да хвръкна. Свирих, светих, псувах, кълнах, спирах ефект никаф чичката не спира за нищо на света. Обадих се на полицията и им съобщих че се движи такъв неизправен обект оправляван от малоумен субект и да вземат мерки. Дежурният в просъница ми каза, мм добре, добре и затвори. Този път се разминах на косъм, на магия и не се знае следващия път кой молоумник кого ще убие.
После катастрофи, дръжавата виновна, кучето ми виновно, очилата ми седат накриво, носа ми голям ма умрелите си умрели зарада точно ей такива нещастници с които се налага да се сблъскваме всеки ден и до като ги търпим ще продължава да ги има. Трябва да има правила и хората да ги спазват. Който не му харесва, прав му път!

Потребителски аватар
m15hO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот m15hO » Сря 27 авг 2008 0:25

Хора вече се плаша честно ви казвам вчера ходих до Рилския манастир просто безбожни глупаци видях ама наистина безбожни на път двупосочно движение с адски много коли всеки се бута да изпреварва броих колко пати се налгаше да намалявам драстично за да пускам смотаняците с хубавите каручки (нищо лично към внимателните шофиори) да изпреварят неправилно за да не се ударим е стъпиха ми на 8 не мога да повярвам за богове ли се мислят...

Още една случка която не можах да разбера - движа се по Ботевградско шосе на път към Бухово и та значи някъде преди Долни Богров при ограничение 60 аз карам с 100км/ч при полужение че нямаше много коли бях с служебната си колица (Бесния пежляк 205) и си карам в краина дясна лента а са две платна без проблем някой ако бърза може да ме изпревари при което карам си и си говоря с един приятел и по едно време вдигам поглед към огледалото за задно виждане и един перко с Volvo XC70 се залепил за мене и свирка и ми присветква по безбожен начин е добре другото платно е празно аз къде да отида по бустаните ли да карам някак си не можах да схвана идеята :shock

И ето още един случеи - на прословутото кръгово на 4-ти километър та значи слизам от цариградско шосе движеики се от страната на бъдещия Хермес Парк слизам си аз и някакъв пич седи пред мене и чакам да се включа в кръговото при което какво прави пича влиза вътре в кръговото в краината лента и седи хем задръства движението в кръговото хем от зад свирках аз свиркаха и още доста колеги но не пича не мърда по едно време реших да видя дали на човека не му е станало лошо но явно не беше това искаше да се мушне в лявата лента по-отвътре както и да е мушна се и се включи в кръговото при което аз си карам по вдясно и в един момент ме засече доста злобно е не можах да го разбера честно казано на киораво и сакато книжка са дали не че аз съм цвете ама все пак старая се дееба....

Още много много мога да разказвам по цял ден бръмча наляво на дясно не слизам просто какво ли не съм видял

Днеска един реисаджия румънец ми разказа играта просто при тях не знам как е ама си мислеше че мигача му дава предимство е за малко не ме утрепа и не само мен а и доста хора от движението просто съм изумен за малко не ме смачка на 3 пъти мина в дясна лента тоий към мене мина в лява той пак към мене е не знам просто не знам просто няма закони всичко е пари

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Сря 27 авг 2008 19:25

Преди 1 час.

По булевад Габрово (към новия Кауфланд), като се тръгне от сливница надясно по него има трамвайна спирка, веднага след баичерто, Точно след пешеходна пътека.Та аз завивам, виждам трамвая и спирам между пътеката и трамвая в лява лента.На по един метър от двете.

Зад мене бяха тръгнали хора по зебрата от противоположната страна и коли нямаше зад гърба ми - и си чакам трамвая. Хората, които пресичаха за малкото време, което мина би трябвало да са подминали моята кола. Отпреде хора, отзаде хора.

В този момент чувам да се набират спирачки - две секунди спирачен път, защото не видях нищо в задното огледало - явно беше в съседната дясна лента. Хора щъкат навсякъде от трамвая, от пътеката и се притесних да не стане нещо - да ме удари мене или още по лошо някой наоколо. Като казвам притесних казвам направом замръзнах.

След момент погледът ми се спира в дясно от мене на бял голф двойка с някакъв 25 годишен загорял (от слънцето) сух келеш в него (трамваят се пада в ляво от мене). Беше видимо доволен!, че спря на 2 метра от една уплашена и втрещена жена слязла от трамвая.

Първо си викам "баси идиота". Той е поне на на метър и нещо по напреде от мене, сиреч точно на равнището на задната врата. И тамън да го псувам на ум виждам, че до него има човек, а отзад три момичета на около 20, които явно много се забавляваха от тази ситуация.

Е подивях. Не мога да третирам подобно безотговорно и нагло поведение на пътя. Първо щеше да сгази някой после не знам какво можеше да стане. Свалих веднага прозореца и викам (защото пича си слушаше мега яката музика) "Абе какво правиш. Сума си хора возиш отзаде!". Не успях да си довърша мисълта.

Тази наглец извади среден пръст и започна да ми го размахва и след това отпраши напред доволно от цялата ситуация. Всички в колата му бяха възхитени и само дето не пляскаха с ръце.

Аз обаче вбесен го догоних да видим какво иска да ми каже и ^*&^&*^&* тръгна да завива към мене. В ляво трамвайни релси, трамвая зад мене и свих към тях. Добре, че в мойта лента за наляво нямаше коли а в дясната, където остана идиота имаше опашка за направо.

Не бях успял да му вида номера до тогова заради яда и уплаха, но ми се удаде възможност и видях "CA 9201 MA" като чаках да светне зелено за наляво а съсдната колона, където беше той, се изтегляше на зелено.

Е те към този идиот никакъв толеранс. Само да ми се удаде втора възможност преди да е сгазил някой. Мамката им на такива простаци!

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Сря 27 авг 2008 20:16

sebastianz55 написа: "CA 9201 MA"
Аз издирвам такива :lupe и след това :076:

Върни се в “Пътеводител”