Пресни вести от Петрохан!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
skro_men
Автомобил:
Двигател:

Re: Пресни вести от Петрохан!

Мнениеот skro_men » Пет 16 сеп 2011 7:36

До горния платен защитник на дупките по Петрохан - Плюя и псувам, псувам и плюя, когато почна да скачам по петроханските ендъци. Видяхме вече какво мислят за нас сегашните управници - и ние започнахме да мислим за тях същото. На приказки в бъдеще време сме се наслушали и вече не им вярваме. Сега дори да започнат да лъжат, че ще правят тунел под Петрохан, пак няма да им повярваме. Не само аз, а всички, които виждат какво мъртвило е нашият роден край и как сме дискриминирани от управляващите спрямо другите крайща на държавата. И не си прави труда да даваш линкове, защото никой от нас няма да ги отвори. С нищо не можете да ни излъжете. Целят Северозапад е наясно. Този път шутът е от нас.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 16 сеп 2011 7:41

Горния "платен" мишок ше му кажа да вземе да го д**а,без извинение :evil: :evil: :evil: :evil: ,аз който не ми правеше впечатление вече взе да ми писва да си троша колата,но какво да правя като пътя през прохода ми е по кратък с около 70км. в едната посока :idea:

П.С.Добре г-н началник :wink: то вече от яд дееба немое и да се отпуснеш в написаното :Mr Green Fun

Последна промяна от MITKO_DVD на Съб 17 сеп 2011 7:24, променено общо 4 пъти.

titziano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titziano » Пет 16 сеп 2011 21:06

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 16 сеп 2011 22:11

titziano написа:http://www.svobodnoslovo.com/%D1%84%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-3-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%E2%80%9E%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%85%D0%B0/ :link

Тази комедия е гледана мноооооооого преди да си направиш регистрация !!!!
Защо не си направиш труда да прочетеш цялата тема...?

http://www.dnes.bg/stranata/2011/08/25/ ... vri.127282

Сега по-темата:
Пътя до върха е добре, но северния склон е много зле чак до с.Бързия !
Старите големи дупки са станали още по големи, а малките са станали големи :!:
Дупки на нови места общо взето няма.
:!: :!: :!: За тези които не познават пътя, да карат много внимателно особено на северния склон и да не правят резки маневри :!: :!: :!:

Лек и безавариен път на всички, които са избрали този маршрут :wink:

skro_men
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skro_men » Съб 17 сеп 2011 7:55

До платения драскач - Тези локуми, които се опитваш да разтягаш тук вече отдавна други ги разтягат и ни е писнало от тях. На 27 страница на този форум има линк, който сега не работи - вероятно е затворен от такива платени копои като теб. Но като се отвореше линка се говореше как Искрето на среща в Монтана е казала още през април, че ремонтът на Петрохан започва веднага. Та тази жена още през април излъга по този въпрос. Хората помнят тези неща. Ето и още едни линк, който още не е затворен, и където ластиците продължават да се разтягат, за да поддържат надеждата, че нещо се прави:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=966284
Сега е вече 17 септември и съвсем стана видно, че големият ремонт на Петрохан е лъжа заради изборите. Дори да започнат някакви ремонтни работи преди изборите, след изборите веднага ще спрат, поради липса на средства. И пак нищо няма да се направи. Затова на изборите ще получите шамар от всички нас, хората второ качество, родени в Северозапада и с години чупещи колите си по петроханските кратери. Само чрез шамар на изборите ще излезем начисто с лъжците, на които слугуваш. Хора, които лъжат, не може да искат доверие и подкрепа. Шут за теб и господарите ти.

titziano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titziano » Съб 17 сеп 2011 21:37

За първи път виждам такова негативно отношение във форум - нито съм обидил някой, нито съм се държал арогантно като почти всияки отговори по-нагоре,просто исках да разчупя малко темата но все пак ще запазя добрия тон! :)
1-во не съм от ГЕРБ а съм от АТАКА и не правя политическа пропаганда :idea: (направо паднах от смях като го прочетох)
2-ро да,много добре знам каде е Петрохан, все пак живея във Своге!!Пределно ми е ясно за кви дупки става дума! Нали пътя Своге -София е същата гробница! Както Петрохан, така и Своге - София предстои реконструкция за която ние се вълнуваме и чакаме с нетърпение вече 2 години! Още тогава се заговори за тези ремонти и ето че сега те стават факт!И аз не вярвах до последно ,но вече наистина ще започнат!
Ето и на това ако не повярвате: http://portal.e-vidin.com/?p=23867 :arrow: има точен час дата и място!
И за пътя Ребърково-Своге-Нови Искър: http://www.tracebg.com/?p=16&lang=BG&s=209
Момчета , аз съм един от вас! И аз тропам по дупките ,и аз пътувам всеки ден, и аз ПСУВАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!,и аЗ МРАЗЯ м-тел и чез итн итн....Пожелавам успех на всички и нека мислим малко по позитивно! Живота е такъв какъвто си го направим!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 18 сеп 2011 12:37

Добре ,а защо се регна чак сега малко преди изборите,като си един от нас,ние сме си тук от години и си чешим пръстите секи ден за тоз пусти Петрохан :screwy :screwy :screwy

Нещо ми мирише колега на поставен джедай,ти ще кажеш mhihi mhihi mhihi

владислав
Автомобил: Seat Leon ST
Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC

Мнениеот владислав » Пон 19 сеп 2011 10:20

Аз не минавам вече през Петрохан, но дано наистина почнат на 20 септември, те във Видин щяха и надлеза да оправят, че и бул. Панония лично ББ обещаваше.

Petrohan1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Petrohan1 » Вто 20 сеп 2011 13:54

"Първоначалната програма предвиждаше премиерът Бойко Борисов да направи първата копка на "Петрохан", но неотложни ангажименти наложиха промяната"

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=778562

...вече не ни броят за хора, тези което пътуват през Петрохан.[size=150][/size]

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 20 сеп 2011 21:11

" Срокът за изпълнение на проекта е две години, а общата стойност е 30 млн лева. Рехабилитацията стартира с 3 млн лева, които вече са в сметката на изпълнителя"
Честито, 2 години ще наблюдаваме симулиране на ремонтни дейности, накрая правят 50 метра нов асвалт и на него ще е откриването на прохода след края на "ремонта".

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 20 сеп 2011 23:46

:shock maikomila
Абе то бива бива нерви, ама КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН КОЛЕГАТА, който написа 3 реда с неща, които така или иначе ги пише по вестниците?
Че му наскачахте, че да го духа, абе вие нормални ли сте?
Щото се е регнал сега. Ми колко народ четат форума по 2-3 години и се регистрират когато не намерят отговор на въпроса си? И аз като съм се регнал и съм си изразил първото мнение кво - внук съм на бойко ли?
Я пак му прочетете мнението. После още 3 пъти. Ако видите някъде да защитава някой, да прави предизборна агитация или нещо подобно имате по бира.
То бива бива, ама вие вече...

Petrohan1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Petrohan1 » Сря 21 сеп 2011 7:53

Някой ходи ли вчера на "чапраза", регионалната министърка била обещала, че Северозападна България ще е приоритет на правителството в следващите 2 години и че ще бъдат инвестирани 70 млн. лв през следващата година в инфраструктурни проекти на териториите на общините Монтана, Враца и Видин. Аз лично не вярвам че и следващите 10години(да не кажа повече) нещо съществено ще се промени в тази част на България.
http://www.konkurent.bg/novini/12677/po4na-remontat-na-prohoda-petrohan

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Сря 21 сеп 2011 11:30

ISRalien написа:...Абе то бива бива нерви.....

Offtopic
Нали се все трябва да мрънкаме и да сме недоволни от нещо ...
Мен ме отвращава подобно поведение.
Като не ти харесва, ходи протестирай, пиши писма и заеми гражданската си позиция, вместо да обиждаш по един от най-безопасните начини, през форум.
Манталитет ...

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 21 сеп 2011 11:42

Petrohan1 написа:Някой ходи ли вчера на "чапраза", регионалната министърка била обещала, че Северозападна България ще е приоритет на правителството в следващите 2 години и че ще бъдат инвестирани 70 млн. лв през следващата година в инфраструктурни проекти на териториите на общините Монтана, Враца и Видин. Аз лично не вярвам че и следващите 10години(да не кажа повече) нещо съществено ще се промени в тази част на България.
http://www.konkurent.bg/novini/12677/po4na-remontat-na-prohoda-petrohan

А дано ма на дали mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Сря 21 сеп 2011 18:01

Днес 21 09 2011год в 18:00ч. по новините на Рок Радио 1 съобщиха, че е затруднено минаването през прохода Петрохан поради започналия ремонт !

Разгеле, накумиха се и дано не си оставят ръцете :bowdown

Върни се в “Пътеводител”