Също така камерата на магистрала Тракия в посока София също работи.За другата към Пловдив,май не е пълна(поне така ми се вижда в огледалото
Къде ни снима КАТ !!!
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Днес като слизах към центъра,видях че камерата в посока Младост на Окръжна болница вече работи след малка пауза докато я нямаше.
Също така камерата на магистрала Тракия в посока София също работи.За другата към Пловдив,май не е пълна(поне така ми се вижда в огледалото
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
тази на окръжна болница дано паузата и е достатъчно дълга,че иначе ще ме викат
но тнази на софияленд я заглеждам от известно време и май е трайно боядисана със спрей.
но тнази на софияленд я заглеждам от известно време и май е трайно боядисана със спрей.
- rumi68bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фото-радара от с. Мурсалево отново е преместен на КПП-Дяково ( язовир Дяково ) на Е-79 !!!
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
Има нова камера на ботевградско посока софия на сфетофара на новия магазин Jumbo .Ограничението е 50км/ч.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
marto9111 написа:Има нова камера на ботевградско посока софия на сфетофара на новия магазин Jumbo .Ограничението е 50км/ч.
A дали работи вече понеже миналия петък я нямаше, а онзи ден ме изненада и минах покрай нея с малко над 80
В село Копривец по пътя Бяла - Попово има камери и за двете ленти, но не знам снимат ли ... Все пак да се знае ... Има си ограничение 50
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
vwfena написа:marto9111 написа:Има нова камера на ботевградско посока софия на сфетофара на новия магазин Jumbo .Ограничението е 50км/ч.
A дали работи вече понеже миналия петък я нямаше, а онзи ден ме изненада и минах покрай нея с малко над 80
аз не я знаех преди 3-4 дена ми казаха за нея 4е я имало откакто са направили магазина, а аз преди 2 седмици ходих до монтана и навръщане подгоних зеленич светофар и минах някъде около 100 и се надявам да не работи.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Камерата пред Jumbo е само кутия все още е празна.За последно минавах четвъртък.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Русе: Камерата на "Мидата" и Лукойл на бул. България е една и я местят за неизвестен за момента период. Когато е на "Мидата" на България има полицейски автомобил с радар (не винаги).
Последна промяна от Barboukov на Нед 05 сеп 2010 16:43, променено общо 1 път.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
slavi tsvetkov написа:Камерата пред Jumbo е само кутия все още е празна.За последно минавах четвъртък.
днес минах от там, още е празна.
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
За Русе-Камерата в момента е преместена от 10 дни на мидата,като я върнат пак ще пиша.В Цар Калоян посока Русе-Разград има червена астра неописана ,която снима,внимайте като минавате от там.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е мама му стара... Оня ден минах покрай мидата бързичко и забравих камерата.
Къде е тази Астра в Цар Калоян?
Къде е тази Астра в Цар Калоян?
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Еми на центъра,където е офиса на кабелната делта,я качват на тротоара.Като отиваш посока Разград, ти се пада от дясно.Лошото е,че незнам номера на колата.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Rqhovo, камерата дали са я махнали от Мидата или по-точно дали е на България, че имам намерение да направя едни експерименти по околовръстното за засичане на разход.
Един колега упорито ми обяснява, че в Ямбол, около кукоревския Шел имало камера, вярно ли, а и защо Гармина също толкова упорито ми обяснява че има радар - камери на някой места в града?