Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
Нямало е алкохол над допустимите 0.5.
Катастрофи...поуки разни...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Катастрофи...поуки разни...
kossel написа:Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
От една страна 0,1 промила се получават и от боза, от друга страна адреналина и времето в което се е чакал КАТ са смъкнали доста реалната стойност към момента на инцидента... Във всеки случай закона ПОЗВОЛЯВА шофиране след употрба на алкохол, което за мен не е правилно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:kossel написа:Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
От една страна 0,1 промила се получават и от боза, от друга страна адреналина и времето в което се е чакал КАТ са смъкнали доста реалната стойност към момента на инцидента... Във всеки случай закона ПОЗВОЛЯВА шофиране след употрба на алкохол, което за мен не е правилно.
Това да караш с алкохол в кръвта си е чиста проба простотия на законодателните "органи", особено ако седиш на няколко тона машина плюс няколко тона товар!!!
Малко офф - кажи къде я има тая боза, дето ферментира, че не съм срещал от години?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Петър Петров написа:hooligan_sk написа:kossel написа:Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
Това да караш с алкохол в кръвта си е чиста проба простотия на законодателните "органи", особено ако седиш на няколко тона машина плюс няколко тона товар!!!
Малко офф - кажи къде я има тая боза, дето ферментира, че не съм срещал от години?
Ако не си запознат не скачай така!
Дори и при пушачите показва 0,1-0,2 промила алкохол в кръвта.
Питай в токсикологията на Пирогов ако не вярваш

Няма такива глупости...токсикологията може и да лови нещо, но то със сигурност не е алкохол, след цигара.
Боза ...
, лимонаТа, шВапс и т.н. - пълни глупости.
Лови си САМО и ЕДИНСТВЕНО алкохол.Говорил съм с много приятели полицаи и те са категорични какво отчита дрегера - само алкохола.
Жоре, след тест с цигари лично направен от мен, мога да кажа, че след 3 цигари изпушени една, след друга, за отрицателно време и невкусване на алкохол от около 3 години, дрегера показа 0.
Боза ...

Лови си САМО и ЕДИНСТВЕНО алкохол.Говорил съм с много приятели полицаи и те са категорични какво отчита дрегера - само алкохола.
Жоре, след тест с цигари лично направен от мен, мога да кажа, че след 3 цигари изпушени една, след друга, за отрицателно време и невкусване на алкохол от около 3 години, дрегера показа 0.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Петър Петров написа:hooligan_sk написа:kossel написа:Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
Вуйчо ми има сладкарница/кафе в Асеновград, зарежда чиста боза която ферментира и има срок на годност 7 дни. Препоръчаха ми боза Хармоника, трябва да я има в Пикадили. Това е фирмата която прави и био кисело мляко. Бозата ми казаха че ферментира и след 4-5 дни докарва вкуса на истинска бира. Ще я пробвам тея дни, още не съм. Във всеки случай бозата трябва да ферментира и може да е алкохол

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
blinder написа:Няма такива глупости...токсикологията може и да лови нещо, но то със сигурност не е алкохол, след цигара.
Боза ..., лимонаТа, шВапс и т.н. - пълни глупости.
Имах предвид за кръвни изследвания

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
При инцидент не се пита дали си под 0,5 промила, а се отчита имаш или нямащ показание на дрегера. При инцидент дори под 0,5 имаш ли показание значи си виновен. Каза ми го полицай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Петър Петров написа:hooligan_sk написа:kossel написа:Водачите З.К. и П.П. са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол, като техническото средство отчело на водача З.К. - 0,10 промила, а на водача П.П. – нулеви показания
Ако не си запознат не скачай така!
Дори и при пушачите показва 0,1-0,2 промила алкохол в кръвта.
Питай в токсикологията на Пирогов ако не вярваш
Запознат съм! Пиша алкохол, не цигари и т.н. - то както по-горе спомена колегата при ПТП не те питат над или под 0,5 си, щото на някои хора дори само една бира им размътва мозъка и не реагират адекватно, пък няма да отчете над допустимото!!! Затова пиша, че да караш след като си пил каквото и колкото и да е малко си е простотия! То и цигарите в някои моменти са кофти - помня като млад шофер, даже спирах да пуша цигара, повъртя се малко и тогава пак си карам...
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Тъста ми загина в катастрофа с два пасата
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=862448
Тази сутрин при тежка катастрофа на пътя от село Асеново към Плевен загина един и пострадаха двама.
На 29 февруари около 07.15 часа на около 150 метра от селото в посока град Плевен, лек автомобил „Фолксваген Пасат" с водач 24-годишен от село Муселиево, при движение с несъобразена скорост се е ударил в правилно движещ се „Фолксваген Пасат", управляван от 28-годишен от Плевен. Инцидентът е станал при интензивен снеговалеж.
67-годишен пътник, от управляваната от 24-годишният шофьор кола, е починал на път за болницата. От другия автомобил са ранени водачът и неговият спътник - 50-годишен от Плевен.
Автоконтрольори са изпробвали водачите за алкохол и тестовете са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.
Много добър човек беше, поклон.
Качил се е на стоп, не е познавал водача. Жалко...
Тази сутрин при тежка катастрофа на пътя от село Асеново към Плевен загина един и пострадаха двама.
На 29 февруари около 07.15 часа на около 150 метра от селото в посока град Плевен, лек автомобил „Фолксваген Пасат" с водач 24-годишен от село Муселиево, при движение с несъобразена скорост се е ударил в правилно движещ се „Фолксваген Пасат", управляван от 28-годишен от Плевен. Инцидентът е станал при интензивен снеговалеж.
67-годишен пътник, от управляваната от 24-годишният шофьор кола, е починал на път за болницата. От другия автомобил са ранени водачът и неговият спътник - 50-годишен от Плевен.
Автоконтрольори са изпробвали водачите за алкохол и тестовете са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.
Много добър човек беше, поклон.
Качил се е на стоп, не е познавал водача. Жалко...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Пак от Плевен, прясно от вчера, на влизане в града се разминавам с жълта Астра Бертоне която лети с висока скорост и си викам тоя пич ще събере някъде мантинелите както се е засилил.
Дано не съм го урочасал аз но, тръгвам си от Плевен и на влизане в Ловеч на околовръстното гледам от далеч пътна помощ и полиция и
какво да видя, Шумахер от сутринта по-необясними за мен причини беше успял да качи Астрата на кантар отгоре в/у мантинелата
Дано да е добре момчето и за в бъдеще да кара по-внимателно
Дано не съм го урочасал аз но, тръгвам си от Плевен и на влизане в Ловеч на околовръстното гледам от далеч пътна помощ и полиция и

Дано да е добре момчето и за в бъдеще да кара по-внимателно

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:
http://www.posredniknews.com/site/sport ... tastrofira
Ето го малоумника, но предпочитам да се бе размазал в някое дърво, вместо утре да нацели мен или теб. Може да съм краен, но моят живот ми е по-мил...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
muns61 написа:...
Само където не се беше блъснал в мантинелата а беше като "Кацнал на едно дърво" в/у нея

http://www.novini.bg/news/59322-%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B2-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%81-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8-%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BB-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%85-(%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8).html
Тежка катастрофа на пътя Бяла - Русе
http://www.novini.bg/news/59467-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%8F-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5.html
http://fakti.bg/bulgaria/35891-mercedes-sprinter-potroshi-ulichen-stalb
Тежка катастрофа на пътя Бяла - Русе
http://www.novini.bg/news/59467-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%8F-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5.html
http://fakti.bg/bulgaria/35891-mercedes-sprinter-potroshi-ulichen-stalb
Бях да правя снимки в Стария Пловдив,леко валеше и въргала е налице

Тъкмо снимам кръстовището и точно пред мен Ауди-то се завъртя,но не успях да реагирам и да го хвана в кадър
Няма пострадали,това е важното,но Опела е жестоко пострадал,Ауди-то странно как се завъртя и хлъзна близо 15 метра от удар в задната врата!
Всички снимки са в рамките на 30сек.

Тъкмо снимам кръстовището и точно пред мен Ауди-то се завъртя,но не успях да реагирам и да го хвана в кадър

Няма пострадали,това е важното,но Опела е жестоко пострадал,Ауди-то странно как се завъртя и хлъзна близо 15 метра от удар в задната врата!
Всички снимки са в рамките на 30сек.