! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
baivan
Автомобил: Vento
Двигател: 1.8T

Мнениеот baivan » Съб 30 авг 2008 21:49

Dragon написа:
baivan написа:...

Ами то и заради тази случка, която описваш продължават да се случват такива неща. Според мен не си реагирал адекватно на ситуацията. Ако съм на твое място няма да му дам да се прибере където е тръгнал, ще си викна КАТ като пич, за да му направят акт за шофиране в нетрезво състояние, акт за причиняване на ПТП и за да си плати после всичките ти щети от джоба си (това като си заведеш щета по каско, те твоите каско застрахователи знаят как да си ги вземат), да се почувства пияният шофьор поне малко кофти, че е вършил простотии и да има едно наум следващия път. А така както си направил утре пак така ще направи и ще си правиш писаното като яйце венто отново...! С най-топли чувства... :roll:
П.С. Моля гледайте как пишете, много неграмотно...

И какво предлагаш? Да го заключа с белезници докато дойдат ченгетата ли? Аз веднага викнах КАТ, но това не попречи той да си тръгне преди да дойдат.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пон 01 сеп 2008 17:18

nadasdi написа:
R@do написа:Никога не пускам никой!

Тежко детство? Потърси терапевт да ти окаже нужната помощ.
Пак че си уцелил темата.

питай ме колко от "хората",които пуснах днес, примерно, ми благодариха?
дали да пускам пак такива наглеци?
и дали като виси половин час на тротоара и никой не го пуска, няма да се научи поне да благодари?
не съм длъжна на никой с нищо , та ако някой не ме кефи няма да го пусна :lol:

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 01 сеп 2008 18:18

Jerom написа:
Gal написа:питай ме колко от "хората",които пуснах днес, примерно, ми благодариха?
дали да пускам пак такива наглеци?
и дали като виси половин час на тротоара и никой не го пуска, няма да се научи поне да благодари?
не съм длъжна на никой с нищо , та ако някой не ме кефи няма да го пусна :lol:

Гал, приятелю подкрепям мнението ти. Наздраве! Пич си :lol:

Жери пак не си догледал.. :lol: (или се майтапиш)...

Черно Типо с рег. номер СО незапомнихцифрите МА.Абсолютен джигит, предприема рискови изпреварвания и въобще не се оглежда, да не говорим пък, че кара с музиката на макс(ще го познаете по турбо чалгата от зората на мутренските години) и при евентуална опасност няма да чуе...Въпросния типаж е от мойто село, но доста често се подвизава в центъра на София, Люлин и Обеля :wink:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 01 сеп 2008 18:32

Тръгнахме с Voyager-а да се прибираме от бургас. По първокласния път за стара загора, по пътя си кареме и започва леко изкачване и лек завой надясно. Караме с 90км. Зазвоя започва. Срещу нас идва черен мл. Караше бързо 120-130км/ч (Неспазване на правилата). Ок всичко беше добре разминаваме се. Точно в този момент обаче, някакав ван ни изпреварва с над 150км/ч. Точно в този момент идва и джипа. СЛава на бога и абс-а бихме спирачки за да мине пред нас. Иначе ни размазваше и нас и мл-а. Трите автомобила се разминаха на една боя. Шофера с вана има ограничение 90км/ч и забранено изпреварване. (Неспазване на правилата)

Шибаните служители от кат се чудят каква простотия да измислят. Къмпанията "Шофирането не е игра!" надхвърляла 300 хиляди. Ми вместо да слагате пластмасови камери и патрулки от велпапета с тия 300 хиляди вземете сложете на 20 места камери, както е в германия и по много други страни! С тези 20 места 20 000 книжки ще отлетят и 200 невинни хора ще оцелеят!

Моята преценка колеги е. Ако карахме с 10км/ч по-бързо, едвали щях вече да пиша това тук!

За тези които още не са разбрали, че колата с всеки изминал ден става все по-голям убиец, ще кажа само едно. Не сте сами!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 07 сеп 2008 19:08

Незнам как да изразя възмущението си. Ако тръгна да псувам, утре сутринта едва ли ще съм спрял. За 50км път трима нахалитети изкачат срещу мен и изобщо не им пукаше съдейки по предприетите от тях никакви реакции за предотвратяване на ПТП. Возя децата си и се оглеждам на всичките 16 посоки с крак върху спирачката. Пътя е от София за Берковица през Петрохан. В Бучин проход преди Годеч в завоите тръгнал един "столичанин" да изпреварва без никаква видимост по - бавен автомобил и право срещу мен. Спасението беше че там скоро ремонтираха пътя и банкета е здрав. На него спрях за да успее тъпанара да мине, а от него никаква реакция, нито волан, нито спирачки, нито газ, каквото си го беше наумил, това си и правеше. На влизане пък в с.Гинци, тези които са минавали от там знаят че има един пропаднал участък в лентата посока София. Един мюмюн с Шкода май фабия заобикаля пропадналия участък и кара срещу мен, че пък и нагло ми свлетка с фаровете да спра за да не влезе той в дупката. Абе кво ми пука? Дупката си е в неговата лента. Пак спирам насред пътя за да се разминеме, ами ако след мен имаше некоя Ифа натоварена!? Тя неможе да спре. За оня пък в Петрохан дето се опитваше двама да прескочи в десен за него завой няма да приказвам.
Хора! Хубаво е събота и неделя да се оттървете от задръстванията и бетонната джунгла в столицата, но като се прибирате моля ви се внимавайте да не си счупите бурканите дето сте си натоварили.
Единственото хубаво от цялата история е че поне 50% от колите бяха с пуснати фарове, но път всички които имаха халогени също ги бяха пуснали.
На мен ми писна да се пазя и да ме е страх да карам, но следващия път когато съм без децата си със сигурност обръщам по наглеца, настигам го и в движение празня един пълнител в него!!!
Това вече не се търпи!

Потребителски аватар
PostMortem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PostMortem » Пон 08 сеп 2008 19:30

Супер много се дразня когато некви бастуни си оставят скапаните кучета да ми препикават колата !! Един шушумига го сварих така, едва ли не си нагласи пумияра върху гумата ми :shock
"Чшшш това на тоалетна ли ти прилича бе?!?" Веднага си обра крушите :evil:

Не е много по темата, но пак е идиот и беше на пътя :lol:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 11 сеп 2008 0:36

Вчера в 19.00 часа ето тук:
http://bgmaps.com/map.asp?sid=9e2bfa886 ... 44_48.y=36
в насрещното, съответно моя, по посока на движението лява лента, караше някаква Вектра с регистрация Т и вместо да набие аварийки, да спре или нещо такова понеже се е объркал, оня даваше къси-дълги и караше с поне 50-60км/ч срещу колите, съответно след рязка маневра на шофьора пред мен, аз го виждам как лети отсреща и вервайте ми, трабваха ми няколко секунди да осъзная какво се случва!

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Съб 13 сеп 2008 13:40

Аз съм от скоро на пътя, в малък град съм, но това движение ми стига :shock винаги гледам да си спазвам закончето, не правилни маневри темподобни-не. Отначало адски много се дразнех някой пред мен, до мен и около мен като прави нарушение. Не си махах ръката от клаксона докато не се усети и т.н. Но вече зе да ми писва честно ви казвам. Да си чупят главите.
Ако някой бърза и мога да му усигоря беопасно предимство без да преча на колегите за мене винаги съм го правил. Няма проблеми пичове, аз няма да умра, ако закъснея за някъде 5, но мамка му да внимават малко като карат. Не знам какво си мислят въпросните шофьорчета... че карат хиликопер ли какво.
Не казвам, че аз съм перфектен, случвало ми се е и аз да правя нарушение, но се извинявам на колегите. Гледам си огледалцата преди всяка манева, но на пътя такива нинджи има :shock :shock :shock дето сигорно не знаят даже за какво служи въпросното огледало. Да не говорим, че като спра на някоя пешеходна и някой почне да ми свири отзад :evil: :evil: той ще кажеш, че винаги с колата се движи... никога не върви по асфалта пеш.

Та колеги моля не им се нервете на тия хорица карайте се и си гледайте вашата безопасност... Защото от такива тъпанарчета ни отиват и нашите нервички. А за някой по-малки нарушения толерантност :) Peace \/

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Сря 17 сеп 2008 18:18

Много интерсна тема почти я прочетох цялата. Та се седих за един идиот да ви разправям.

Значи към 23ч. се прибирам от Попово за Търговище с майка ми.
Точно влезнахме вече на кръговото и го минахме пред мене едно пежо 206 ораженво с кристални стопове(направи ми впечатление защото ми хареса). Пред нас на около 20-30 метра има легнал полицай и намалям. Пежето беше в лявата летна да изпревари син пасат. Нищо особенно? Гледам по едно време почна да криволичи тоя с пежото и викам на майка "Тея нещо май ще се дърпат шмекерите"
Това става при скорост 30-40км/ч
По едно време пежото рязко отпрашва напреди гледам :shock ония от пасата през джама размахва бухалка баа уудих се, намалям пускам мигача да го мина иии... ония слезе от колата като колата все още се движеше с 10км/ч някъде и мина на половината на лявото платно пред мен и ми размахва бухалката(без причина). Аз направо се вцепених :shock майка ми вика да минаваме бързо. След това приятелят му в колата(тоя дето караше пасата беше между 15-17 годишен)му каза да се прибере защото колата си вървеше сама а ония държеше волана.
Ония като се запъти към пасата набързо го минах и си свих към моята уличка ония влезе там някъде в Запад 3. Не можах да осъзная какво става :shock Обаджам се на полицията така-така некъв с пасат засича вади бухалки и т.н. пичовете казаха ще пратим патрул знаете ли номера, но аз не го запомних от шока :( .

След 2 вечери чувам, че в същата вечер е имало хайка. Такъв идиот не бях виждал. Сигорно беше дрогирам :roll:

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 17 сеп 2008 18:59

Вчера в студентски град една кифла с Пасат Б5.5 до Поликлиниката както беше пред мен и се очакваше да излезе от паркинга реши, че ще включи на задна и ще се качи върху мен :)
Като видях светлините за назад веднага скочих върху клаксона и в продължение на 2-3 секунди колата и не по мръдна, но след това бавно тръгна (явно не се притесняваше от невидимата кола зад нея:))към мен и се облегна на предната ми броня ...
В колата бяхме аз и мой приятел. Той слезе и почна да и се кара нещо :). Аз погледнах броните на двете коли ... видимо нямаше нищо. Отидох до колата и и казах "бягай"... :) Не и чух гласа на тая девойка ... Пасата беше сив металик ТДИ с червено ДИ

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 18 сеп 2008 1:49

Gal написа:на Тракия в адска тъмница автобус пълен с хора и без никакви светлини

Има някой шофьори на автобуси психопати! Нe искам да обидя никой, нито щe назова компаниитe, само щe спомeна на какво станах свидeтeл прeди година по врeмe на нощно пътуванe. Двe компании пътуващи по eдин и същи маршрут - автобуситe явно сe гонeха по пътя и на почивката шофьоритe си лафeха, чух eдиния да казва - глeдай кво правя само на халогeни карам, прeдстави си ако пусна и фаровeтe. :screwy

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 18 сеп 2008 1:56

абе веско,

едно време хванаха автобус на Group в унгария пълен със скорост 207 (не се ебавам) А имаше един който го наричаха танциора....щото като е заледен пътя и си правил зиг заг с автобуса.

Минали времена вече рядко се намират такива хора щото глобите са големи аи са сигурни

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Пет 19 сеп 2008 1:08

Вие за Груп нищо не казахте... Не може да карам на магистралата с 140 и тоя да ме мине все едно съм спрял :shock

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 19 сеп 2008 1:35

ми понеже човека който ме е правил дълги години е там та мога да разкажа случка когато караше бавно за да мога да карам след него с голф двойката (145 км в час) Ма сегашните Бусове са с електронно ограничение и нема такива неща. Гледаш толуп 420 коня ускорява мнооого добре и туп на 95 забива муцина (чуството е като със сврвизен режим на ТДИ :lol: )

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пет 19 сеп 2008 21:38

в софията е забавно да се кара! вече е супер нормално където има задръстване да се кара в насрещното :lol:

Върни се в “Пътеводител”