Пресни вести от Петрохан!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Пресни вести от Петрохан!

Мнениеот joromnt » Вто 04 окт 2011 14:26

skro_men написа:.....Тук сме хора от Северозапада, кибритлии сме и често псуваме правилата, но въпреки, че ни смятат за второ качество, сме много по-читави от доста други.

Чиста проба истина :beer

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 04 окт 2011 21:16

Колега Скромен, във връзка с критиката, бих искал да изясня някои неща, които може би са ти убегнали, тъй като си регистриран неотдавна. Първо тук няма просто админ, а екип от 20+ човека, които се грижат за форума, като една от целите е да има синтезирана информация, без излишен спам. В тази конкретна тема се съдържа информация за актуалното състояние на прохода Петрохан и именно затова е полезна на хората, които го ползват. Сравненията относно състоянието на пътищата в различните региони на страната едва ли ще са им полезни. Отделно от това, трудно ще убедиш някого, че в този форум хората от Северозапада са считани за второ качество. В гореспоменатия екип има представители, аз също съм врачанин по убеждения, а ако се поровиш, ще се натъкнеш на доста интересни теми, като например тази:
viewtopic.php?f=60&t=60018 :wink:

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Вто 04 окт 2011 21:19

Така е пич!Оня ден кво откриване беше на магистрала Струма край Студена!Бедна ти е фантазията.Добре,че си идех от Банско,иначе да съм висел като изпразнен ..й.А същия този трафик иде от Оряхово и Видин.Ама тука пътища широки,идеални.....

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пет 07 окт 2011 9:31

Нашите вчера пътуваха през Петрохан. Казаха, че от София до върха дупките са запълнени. Работи се по северния склон. Усилено.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 09 окт 2011 18:53

С днешна дата 09.10.2011г.-Аре да ни е честит първия снЕг mhihi mhihi mhihi mhihi

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Значи душките са ги изкърпили от върха на северния склон до на около 2-3 километра до заведението"Малка Бързия",като на края има отсечка може би около 700-800 метра с изрязан асфалт всичко друго до горе е запълнено,но ако си останем с това на пролет пак ше пцува ме :Mr Green Fun ,иначе пътя днес от снимките е ясен,на 7 км. преди върха започна да има сняг от страни при 2-3 градуса тем. на въздуха,на горе вече си беше понатрупало бая и на върха градусите бяха 0 вече,а сегна си беше бая,даже на пътното платно,на южния склон смао около 1км надолу имаше сняг и то отстрани,иначе след Гинци до София никви ядове.

П.С.Внимавайте на който му предстои пътуване тази вечер и утре сутрин,защото снегът на върха продължаваше да вали и градусите ще паднат със сигурност под нулата,а опесъчители НЯМА :!: :!: :!:

Petrohan1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Petrohan1 » Пон 10 окт 2011 10:03

Колеги тая седмица ще пътувам натам в събота и съм с летни гуми, според вас дали ще имам проблеми с предвижването през Прохода?
Надявам се да няма сняг и лед тогава.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 10 окт 2011 13:13

Petrohan1 написа:Колеги тая седмица ще пътувам натам в събота и съм с летни гуми, според вас дали ще имам проблеми с предвижването през Прохода?
Надявам се да няма сняг и лед тогава.

Едва ли някой ще ти отговори на този въпрос!

Аз бих сложил вериги в багажника за всеки случай!

Тук може да провериш прогнозата за цялата седмица:
http://www.accuweather.com/en-us/bg/mon ... -look.aspx

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 10 окт 2011 14:46

Ако караш внимателно, няма да имаш проблеми. Нали не мислиш че МитакаДВД като е правил тия снимки вчера е бил със зимни гуми!? Ако е така ще съм приятно изненадан. Вратт също го е прекантарил днеска с летните гумета. Възможно е да се появят заледявания на места с тия ниски температури, защото си вали снежец, обаче е мокър и не залежда пътя а само го мокри обаче при това падане на температурите до 0 градуса е опасно. Така че трябва повечко внимание.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 10 окт 2011 15:38

С летните гуми бях,без никви ядове,просто по внимателно,таз седмица даже ще си ходя и то с ремарке за товар има няма 400-500 кила :Mr Green Fun

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Вто 11 окт 2011 10:38

Поздравления Митко, че си минал прохода с летните гуми :beer А миналата година мрънкаше и ме упрекваше, че съм бил 'убиец' за това, че колата ми седи на ПАРКИНГ-а с летните :applause: Първо гледай себе си, преди да се заяждаш с другите ;)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 11 окт 2011 10:41

BeckoTDI написа:Поздравления Митко, че си минал прохода с летните гуми :beer А миналата година мрънкаше и ме упрекваше, че съм бил 'убиец' за това, че колата ми седи на ПАРКИНГ-а с летните :applause: Първо гледай себе си, преди да се заяждаш с другите ;)

Мерси Веско mhihi mhihi ,пак бъркаш Карлово с Калифорния mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 11 окт 2011 20:19

чшшш веско, мите- тия неща на ЛС :idea: моля ви
освен това в петък беше 18 градуса... :idea:

dqvola_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvola_91 » Пет 14 окт 2011 21:33

Преди 1 час минах,беше -1 градус :да:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 15 окт 2011 19:11

С днешна дата15.10.2011.-16.30 часа,времето е супер спокойно,на върха беше 3 градуса,северния склон е изкърпен почти до ханчето "малка Бързия"-700-800 метра преди него като спускаш от горе,сега кърпеха малко над ВЕЦ-а или изравнител кво е там незнам,така че споко до една седмица ще еготово и ще чака ме да почват да прават новата настилка mhihi mhihi mhihi mhihi ,от снимките който ги пуснах оня ден няма и помен всичко е сухо и зелено :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun ,карайте спокойно,но все пак внимателно :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 16 окт 2011 13:59

С днешна дата 16.10.2011г.14.30 часа Прохода е проходим само при зимни условия,без зимни гуми нетръгвайте че е мазало горе :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върни се в “Пътеводител”