:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Пон 27 окт 2008 23:14

speedfreak написа: караш си и гледаш да не пречиш на другите, защото като си в по-бърза кола започваш да караш по-бързо, където обстоятелствата позволяват, нали за това си си я купил- да е бърза и сигурна, само че всеки го осъзнава това, когато и той е на мястото на тези, които оплювате..стига с тая агресия по пътищата :wink:

Карам освен голфчето понякога и скъпа кола с над 100 коня повече от него, но това изобщо не променя начина ми на каране. Идеята е, че когато някой изпреварва ще чакаш и тва е.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Вто 28 окт 2008 9:49

аз пък нямам обяснение що като съм с малка кола всички искат да влизат при мен, като съм с пасата никой не ще и да се зачекне, баси скуката :lol:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 31 окт 2008 15:05

http://sofia.dir.bg/2008/10/31/news3540097.html

Нова катастрофа с линейка
31 октомври 2008 / News.dir.bg
Тежка катастрофа стана тази нощ на бул. “Цариградско шосе” в София в участъка между хотел “Плиска“ и Четвърти километър.
Лек автомобил „Ауди” е преследвал друг „Хонда”. От удара тя се блъска в “Рено“, което удря линейка, съобщи Фокус. Колите са се разбили напълно. Шофьорът на “Ауди“-то е избягал от мястото на инцидента. На мястото пристигнаха екипи на полицията, пожарната и на Спешна медицинска помощ. По-късно стана ясно, че трима души са пострадали при катастрофата - две 15-годишни близначки и 30-годишна жена са минали на преглед в „Пирогов”, оказана им е първа помощ, след което са освободени за домашно лечение. Около 100 метра участък след рампата на Четвърти километър в посока хотел „Плиска” бе затворен заради катастрофата.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 07 ное 2008 11:01

Укорете ме , ако е необходимо - или не съм прав , но тия дни карам доста из Софийските улици .... и ми писна от VW гъзета , слаломиращи през и без това натоварения трафик - не става въпрос за Голфове - водачите два Пасат 6
снощи ме изумиха - няма червен светофар за тях
Сори че си мятам камъни в градината , но ме е яд ..... то се вижда от всички - не само от мен ....

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пет 07 ное 2008 11:08

веселин написа:Укорете ме , ако е необходимо - или не съм прав , но тия дни карам доста из Софийските улици .... и ми писна от VW гъзета , слаломиращи през и без това натоварения трафик - не става въпрос за Голфове - водачите два Пасат 6
снощи ме изумиха - няма червен светофар за тях
Сори че си мятам камъни в градината , но ме е яд ..... то се вижда от всички - не само от мен ....
Много си прав Бат Веско.Снощи като се прибирах от работа едно черно Голфче 4 нещо се опитваше да дава газ,но май размисли като застана на пътя му едно Нисанче :roll: Почна да се пъне от ляво от дясно да праи някви безумни маневри.Накрая на светофара на Университета спря до мен.Таман се бях разгорещил да се поскарам на тоя келеш,а то се оказа девойче :oops: :oops: :oops: Е не ми даде сърце да и се скарам,но това не е единственото VW което се движи по този начин и з Софийските улици :idea: :idea: :idea: Което определено не ме кефи :evil:

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пет 07 ное 2008 15:15

Преди 1-2 дни обясних на един дядка с фризура на развълуван диригент и Мицу Аутлендър, че трябва да го пратят на проверовъчен, че е е забравил как се кара /ако изобщо е знаел някога/. Тва засичане, отнемане на предимство,влизане в лентата ми...нищо и пловина :lol:

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Нед 09 ное 2008 18:56

Идиоти колко иска6 по улиците ! Пазете се ! :twisted:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 09 ное 2008 19:50

Днес сутринта пак любимата ми ситуация - лява лента заета от дупки, идиотите навлизат в насрещното и трябва аз да спра и им правя път за да минат, защото те са с "предимство" :twisted:

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Нед 09 ное 2008 20:43

Преди малко :arrow:
На пазаруване съм в магазин СБА, излизам алармата свири :shock . Обиколих в тъмното и няма нищо. Прибирам се, включвам алармата тя свири все едно е отворена врата :shock
Предния капак е ударен и изкривен и не натиска бутона на капака. Спомням си че имаше бакшиш пред мен ама не обърнах внимание нито за фирма нито за кола. К.....то е ударил голфа на задна и е офейкал. Огънат преден капак, леко пукната боя над емблемата. И от двете страни ка калника откъм фара пръстите ми влизат под капака.
А мислех другата седмица да правя каско :banghead: :banghead: :banghead:
Малоумник смотан ударил и избягал.
Никога повече колегиалност към бакшиш мамицата им, няма да пускам никога повече бакшиш по никакъв повод никъде. Не са виновни останалите но няма да има милост към тях :evil: Бесен съм, нека ме псуват на голфаджия ама на тях винаги и по всякакъв начин ще им правя гадно. Ще ги засичам, спирам рязко и ще предизвиквам всеки бакшиш да ме удари. Ще си върна щетата :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пон 10 ное 2008 8:57

Изпреварвам на прекъсната линия с мигач и видимо по-бавен автомобил.В момента в който се изравних СЕЛЯНИНА реши,че сега е момента да покаже колко много му върви джипа.При идващ ляв завой без никаква видимост въпросният простак не ми остави място и за мотопед.Слава Богу не дойде нищо отсреща и се разминахме и аз не знам с какво.
Тъмен Опел Фронтиера с някакъв кросов мотор отзад и с регистрация ОВ 0707 **
ДА УМРЕШ В МЪКИ КОПЕЛЕ!!!
А до тогава стискай палци да не те засека някъде

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пон 10 ное 2008 10:20

Малко повече разум и малко по-вече отстъпчивост ето това липсва на колегите изказали се по горе (marianchev i synchro).
Едно е сигурно идиотите по пътя нама да свършат, въпросът е да направим така да не сме като тях и да не сме толкова отмъстителни и злобни.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 10 ное 2008 10:39

marianchev написа:Преди малко :arrow:
На пазаруване съм в магазин СБА, излизам алармата свири :shock . Обиколих в тъмното и няма нищо. Прибирам се, включвам алармата тя свири все едно е отворена врата :shock
Предния капак е ударен и изкривен и не натиска бутона на капака. Спомням си че имаше бакшиш пред мен ама не обърнах внимание нито за фирма нито за кола. К.....то е ударил голфа на задна и е офейкал. Огънат преден капак, леко пукната боя над емблемата. И от двете страни ка калника откъм фара пръстите ми влизат под капака.
А мислех другата седмица да правя каско :banghead: :banghead: :banghead:
Малоумник смотан ударил и избягал.
Никога повече колегиалност към бакшиш мамицата им, няма да пускам никога повече бакшиш по никакъв повод никъде. Не са виновни останалите но няма да има милост към тях :evil: Бесен съм, нека ме псуват на голфаджия ама на тях винаги и по всякакъв начин ще им правя гадно. Ще ги засичам, спирам рязко и ще предизвиквам всеки бакшиш да ме удари. Ще си върна щетата :evil: :evil: :evil:

Не се затормозявай с излишни глупости колега, колкото и да се ядосваш, станало е и това е.Това, че ще засичаш бакшишите по никакъв начин не би ти помогнало да си оправиш колата, напротив би те превърнало в точно тези шофьори "простаци" както каза колегата kossel.
Syncro едитни си мнението, адски грозно и просташко изглежда това с червеният текст :(, то направо си вземи едно АК и ги изпозастреляй........
После не се чудете на темите и мнението за голфовете.

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пон 10 ное 2008 11:38

Очаквах такива реплики.
Няма да си поправя мнението!
Настигнах автомобила,който се движеше малко по-бавно от мен.Изчаках следващата права /познавам пътя много добре/ подадох си мигач доста отрано за да ме види, изнесох се в лявото платно и със започването на ускорението /започваме с около 90км/ч./ го усетих,че ще се прави на голям,но си помислих,че просто е поредния и ще се откаже на време,но уви.Въпреки,че наближихме ляв завой и въпреки,че по ЗАКОН той трябва да ме пусне не го направи.Ако беше излязъл някой отсреща не ми се мисли какво щеше да стане.
Въпросния тънкопишковец нито съм го заслепявал,нито съм му мигал,нито съм го дразнил с присъствието си.
Та на въпроса: това за мен е опит за убийство!!! Ако на теб някой ти извади пистолет и зареди няма ли да му пожелаеш същото.
При условие,че скапаната държава няма да се погрижи за нещастника /мислих да се обаждам,да го гоня,да го снимам........всички планове в главата ми завършваха в негова полза/ най-малкото което мога да направя е да му го пожелая това което той се опита да причини на мен и останалите 4 човека в моята кола.
Та пак ще го кажа: Да си получи с лихвите това което той искаше да ми направи!!!

И не ме свързвай с "онова" за голфовете и голфаджийте,защото аз АБСОЛЮТНО нищо лошо не съм направил на пътя в тази ситуация /явно е лошо за него да го задминат/ и плюс това бях с автомобил от съвсем друга марка

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пон 10 ное 2008 11:50

Ами колега само като си видял отзад регистрацията ОВ е трябвало да набиеш спирачките и поне км. дистанция :lol: това за мен са едни от най-лошите драйвери.Просто се плаша като карам до такъв или зад такъв.Това не го казвам да се заяждам карам много градско и постояно се срещам с коли с всякакви регистрации.Не истина как неспазват знаците, а това предимство тц тц тц кво предимство веее той ще те отнесе ще те отрепи не са истина просто.Напоследък забелязвам, че хората карат по-спокойно поне в Плевен само с ловчанлии имам ядове може пък само аз да съм така :roll:

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 10 ное 2008 12:05

Колегата Syncro е напълно прав в случая,но просто това което иска да направи с въпросния простак трябваше да си го запази за себе си,за да не репликират голфаджиите колегите :wink:

Върни се в “Пътеводител”