Такса център

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Вто 07 окт 2008 15:51

Хаха и кво ако влезеш без чип в центъра ще те гонят като пиле излязло от кокошарник :lol: :lol: . Леле тия хора не са наред! А кинтите дето сега се лапат от синята зона, като затворят центъра нали ще секнат. Незнам ама на мен ми се струва нереалистично това. Едва ли ще стане скоро като се има в предвид, че метрото едва ли ще тръгне скоро, ако турят кепенците на центъра народа ще издивее наистина!!

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Вто 07 окт 2008 16:36

тука говориме вече за нов вид задръствания.Те няма да са само през деня ,а ще са постоянни.Центъра може и да се поопразни от превозно средста,но околните квартали-НЕ МИ СЕ МИСЛИ. Те говорят за чист въздух-ЕВАЛА. Ама то като от всякъде ще бъде мръсен,как в един малък кръг като центъра ще остане чист.Това са пълни простотии.Обеден съм че много столичани няма да са доволни и няма да я плащат тази такса.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 07 окт 2008 16:48

dbanchev написа: ако турят кепенците на центъра народа ще издивее наистина!!

Друго ми е чудно.
Защо СЕГА без капенците "народа" не е издивял, ама наистина?

Отг:
А) Щот му е коНфортно?
Б) Щот е "хитър" като куца мравка?
В) Щот е глобалист и временно и отскоро в София и си мисли, че така е нормално??
С) Всички отговори са верни

Аз бих посочил Б и В кат верни отговори... mhihi mhihi А ти? Допълни, ако се сещаш и за други варианти ... mhihi

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 07 окт 2008 16:52

давам глас за отговор C въпреки че клонях към В ама Пина ше ме бие :lol:
Т ачудим се аз кати живея баш на руски паметник и на мене ли ше ми турнат Такса или за живъщите там ще е ФРЕЕ....
А дано,ама Надали.. :twisted: :Mr Green Fun
предлагам ние от центъра да Усвоияваме парите от таксите щот ше е невъзможно да Ходиш на работа ако зимаш 300 лв :lol:
абе я кажете за живущите там кудето има синя зона имате ли някакви облекчения или системата е синджира иде козата я нема
А и се сетих нещо друго...
кой каза че ше се губи от синя зона? май се е объркал...
просто ше почва от нас на Руски и ше е като тайгата ....до централна гара и така в целия периметър
Да го ева почвам да навивам съседите за блок и си бием камшика некъде и бичим от наеми :twisted:

Последна промяна от Matematiks на Вто 07 окт 2008 16:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Вто 07 окт 2008 16:58

Както казаха някой колеги по-горе: България като цяло(или София в случая)не е толкова развита икономически като цяло. Пък и инфраструктурата както хазахте. Според мен е абсурдно да се слага такава такса "Център". Просто не сме толкова развити, че да стигаме до тази такса.

По скоро просто да има проверка за автомобилите на центъра с под Ерво 4. Те да не влизат щом искат чист въздух. Боли ме .к..ро че аз няма да влизам :) ще си платя, че тровя въздуха и "Окей", но искам тези пари от такси да се уползотворяват максимално, а не да пълня гушите на някой "Тарикати" :evil:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 07 окт 2008 18:41

аа аз съм за... нека има такса за центъра.. така ще е по спокойно около нас и по безопасно :)

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Вто 07 окт 2008 21:57

Cherepaha написа:
dbanchev написа: ако турят кепенците на центъра народа ще издивее наистина!!

Друго ми е чудно.
Защо СЕГА без капенците "народа" не е издивял, ама наистина?

Отг:
А) Щот му е коНфортно?
Б) Щот е "хитър" като куца мравка?
В) Щот е глобалист и временно и отскоро в София и си мисли, че така е нормално??

Аз бих посочил Б и В кат верни отговори... mhihi mhihi А ти? Допълни, ако се сещаш и за други варианти ... mhihi

Колега виждам, че си голям разбирач и много обичаш да ме цитираш! Като си толкова навит да плащаш нека направят само за тебе таксата и да си доволен! Ей аман от разбирачи и тарикати бе! :twisted:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 08 окт 2008 16:11

този читак ББ има мозък като на пиле. В главата си няма акъл един проблем да реши на големия град. Вместо това се опитва да копира Европейските столици, но забележете, САМО ЧАСТТА С ПЛАЩАНЕТО! Така София все повече заприлича на феодално владение - пащаш за всичко, но срещу парите ти нищо!
А другия тиквеник с не много българско име велизар, за него пък изобщо не ми се говори. Който и да му бутне микрофон пред устата исе почва - "Простите българи", "некултурните софиянци" ....
С две думи в общината сме си натресли някави отрепки, които вместо да решават проблемите на големия град, се чудят каква поредна простотия да измислят и да ни закопат още повече. Тази сбирщина в общината от вякакви чеда от всички слоеве и прослойки колкото по-рано ги махнем от там , толкова по-добре.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Сря 08 окт 2008 16:14

просто трябва да се направят детелини на всички възлови места без да се спира трафика заради светофари като в новата столица на бразилия - бразилия :lol: чувал съм че там почти нямало кръстовища

ама трябват много пари и затова няма да има, местя се в бразилия ако стане напечено :lol: :lol:

Потребителски аватар
boiko1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boiko1 » Сря 08 окт 2008 16:42

assd написа:просто трябва да се направят детелини на всички възлови места ............

това е хубава идея,амаза да я осъществят колко ли 10 години им трябват,за справка виж колко време строят метрото и за колко време ремонтират улици
.........аз на ден навъртам по 100-тина километра в така наречения център по работа,да му мисли фирмата,ама тя ще плати щот от мойта работа и идват приходи,така че освен мен ще има и много,много други фирми дет ще се прежалят да платят таксите,така че трафика май няма да намалее драстично :lol:
п.п:
ако въведат такса център задръстването и синята зона ще почва от надлез Надежда(ако някой се сеща допреди няколко дена ремонтираха за "кратко" отсечката от надлез Надежда до Трамвайното депо и беше ад)

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 08 окт 2008 16:45

Cherepaha написа:В) Щот е глобалист и временно и отскоро в София и си мисли, че така е нормално??

:kef: :bowdown

Колкото и грубо да звучи дано по скоро я вкарат тая такса...., защото всички пичове се смъкват в центъра с колите за работа, задръстват спират как им падне... запушват..., газят зелените площи и така нататък...

А като отидеш по крайните квартали.. до жената или бабата примерно, я са ти смъкнали бленди я някоя лайсна... или са ти надрали колата, защото си спрял на мястото на селския гъзар...., който е от два дена в София и мисли, че света е негов.... :evil:

Не се издържа вече... аз кола карам само вечер след 20-21h...

Трябват ограничения и правила...., не може да станем държава-ГРАД.... :evil:

Айде псувайте ме вече... :roll:

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Сря 08 окт 2008 17:01

Spectre™ написа:
Cherepaha написа:В) Щот е глобалист и временно и отскоро в София и си мисли, че така е нормално??

:kef: :bowdown

Колкото и грубо да звучи дано по скоро я вкарат тая такса...., защото всички пичове се смъкват в центъра с колите за работа, задръстват спират как им падне... запушват..., газят зелените площи и така нататък...

А като отидеш по крайните квартали.. до жената или бабата примерно, я са ти смъкнали бленди я някоя лайсна... или са ти надрали колата, защото си спрял на мястото на селския гъзар...., който е от два дена в София и мисли, че света е негов.... :evil:

Не се издържа вече... аз кола карам само вечер след 20-21h...

Трябват ограничения и правила...., не може да станем държава-ГРАД.... :evil:

Айде псувайте ме вече... :roll:

За кво да те псувам кат си прав:).Но въпросният индивид ще си паркира колата пред панелката и не го :seeex ,ама ти кат си в центъру, хем ще плащаш винетка за паркиране,хем ще има такса център.А сигурно ще въведат скоро и неква екологична такса,примерно такса въздух под налягане.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Чет 09 окт 2008 10:13

То пък като че ли сега няма задръствания...центъра е блокиран.
Да слагат такса не само за центъра ами и за София изобщо. Който няма пари да си кара колата където няма такси или в която община си плаща данъка и.
Писнало ми е от мрънканици за скъпотия - сека жаба да си знае гьола, като немаш пари за парно или такса ще ходиш където можеш да си плащаш.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 09 окт 2008 10:30

само, моля, да не намесваме политиката и нейните умни представители, за да не отлети иначе интересната тема :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 09 окт 2008 10:40

Kaizer Soze написа:....Писнало ми е от мрънканици за скъпотия - сека жаба да си знае гьола, като немаш пари за парно или такса ще ходиш където можеш да си плащаш.

абослютно

Върни се в “Пътеводител”