One написа:и като го осъдиш кой паща ??? бай хуй дето е на висок пост или пак данъкопатеца ???
тоталното безхаберие произтичащо от липсата на търсена на отговорност и корупцията ебаха майката (без извинение) на държавата
Когато и да говорим за нашата държава,думите описващи специфични органи или актове никога не са излишни.
Е да не би да ми ги взимат допълнително тея пари,затова че някой успешно е осъдил общината????Така или иначе данъците ми ги взимат,нали???Замисли се малко като пишеш нещо.Аз осъждам общината,тя плаща от перо от общинския бЮджет,а после си взима парите по съдебен път от изпълнителя на поръчката за дадения участък от пътя.Друг е въпроса че тези дела са много малко,и на общината така и отърва да плаща,после да си вземе парите от шуробаджанашката фирма.Е да но ако жалбите и делата станат хиляди?
А говорейки за отговорност и корупция неизменно ще стигнем и до думата политика,а тя е твърде неудобна в тоя форум с правила устав подобен на военния.Само че не можем да се скрием от истината--сами сме си виновни че слагаме на отговорни постове хора,за чиито деяния после не търсим обяснения.
От там и на мен ми е по-лесно да гърбя застрахователните компании /да са ми живи и здрави и все повече да стават/,като имайки свой човек във всяка поредна /срещу съответната сума разбира се/,мога да си пиша още щети при злополука и така да ми се отремонтират и стари щети.И нека моралистите или някой агентче на някоя си компанийка да не надават вой---в крайна сметка всеки се оправя поединично в тая държава.