! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Съб 03 яну 2009 10:07

lyubobg написа:
paco написа:Е тоя е мноо загубен тип :lol: просто няма думи

...оборотомера гледай....баси преебавата :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=tCD3cljOZT4

РАСО

тоя малко е играл на НФС mhihi
Ако беше минал отдясно нямаше, щеше да избегне удара

откъде толкова акъл

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 03 яну 2009 10:33

Ето и един рацер от мен. Да не кажат че само голфаджиите сме камикадзета:
Снимано от мен рази сутрин. :wink:

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Съб 03 яну 2009 18:30

leonardo_vd написа:Да не кажат че само голфаджиите сме камикадзета:
....................................................

Дам... Определено не са само голфаджиите... На 31-ви дек., пътувайки си от Смолян за Пловдив в Бачково веднага след правия очастък (в посока Пловдив) следва завой със знак за продължителен завой (или там както се казва). Тъкмо излезнах от завоя, а в другото платно дълга колона коли тамън влиза в завоя, а в моето платно, БМВ изпреварваше колоната... :shock Добре, че имаше широко пространство извън пътя да се разминем иначе щеше да е труден избора (БМВ-то или реката...)

Не разбирам как може да има такива хора?! Навръх Нова Година, хората са си тръгнали да празнуват и от някъде ти изкача идиот, опитващ се да стигне някъде си по-бързо, като изобщо не осъзнава, че не кара където трябва ... Пътувах с наще, иначе с удоволствие бих му разцепил тиквата... :twisted:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 03 яну 2009 22:22

benzino написа: а в другото платно дълга колона коли тамън влиза в завоя, а в моето платно, БМВ изпреварваше колоната... :shock

По този повод: Връщам се от Троян през Шипка на 26.12.
5-а или 6-а кола съм, завои колкото щеш и киша по пътя- двойно повече от завоите!
Едно камионче обаче явно този факт го е пропуснал! С такава скорост ме застигаше точно преди един дълъг десен завой, че реших, че ще ме отмаа отзад! Не успя, директно си зави и вече в завоя почна да изпреварва цялата колона.
За късмет на колегата с Голфчето, който идваше отдолу, първите двама видяха какво става, намалиха и камиончето успя да си влезе в платното!
Все пак- Голфа беше влязъл наполовина в преспата отстрани, де! Ама си се измъкна сам.
Не ми се мисли колко годинки се е съкратил живота на тоя човечец- шофьора му!
Скороста на камиончето беше такава, че дори номера му не успях да видя! Само видях, че беше софийски.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Нед 04 яну 2009 11:22

eвала тея поне са били хора и са го пуснали тоя тапак
а мене вчера баце карам си посока надежда по обелския пат и вече след светофара карам зад 1 автобус обаче нещастника кара с 20 и аз вече полудявам и ще не ща с умрелата лада че го изпреварвам(2104 комби на газ максимална скорост 97 км) но кво стаа почвам го изпреварвам и некаде стигам до средата на автобуса при което се появява 1 джип срещу мене от там тоя копеляк нещастен с буса деби педерасина нещастен виде тва и почна да дава газ
варианти за спиране немаше беше паднал точно снега и тва беше мисията невъзможна как и да е от там газ на ладат аколко може баце тя е последняи ми вариант да се спаса при което се разминавам на 30 см от автобуса и примерно на 60 см от джипа тоя с джипа и той не намали(много тапи хора да видат че няма каде да одиш кво исакт тех ли да ги бласнеш) как и да разминах се между 2-те коли но екшъна не свършва тука там понеже е лек наклон кво и стана на ладата поднесе се и почнах да се дрифта добре че нямаше други коли и добре че тоя път не направих повтнор грешката като с гофла да натиснем саединтиеля само пуснах газта и контрирвах..
и за капак на всичко след това на вращаане към люлин точно по нанагорнището след светофара на практикер а бе на 3-та сма давам газ и ладата почва да ходи на страни(а тя е супер умряла) викам ебаси мамата заледено ли е кво е и после при завоите нешо сътрже слизам легам под нея бате откинало се ухото на стабилизиращата щанга,и са се чуда как да го заварта то там нема желязо бате всичко е ръжда тип пресована хартия

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 04 яну 2009 21:20

Като видя такива срещу себе си и аз давам газ, ако ще и да се блъсна.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 04 яну 2009 21:21

Като видя такива срещу себе си и аз давам газ, ако ще и да се блъсна.
п.п. Буквата Ъ май ти е чужда....

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Нед 04 яну 2009 21:25

R@do написа:Като видя такива срещу себе си и аз давам газ, ако ще и да се блъсна.

Колега, нищо лично, но такива като тебе много си отидоха.
Няма да си първия нито последния. Въпреки, че изказването ти ми се стува малко напудрено.

Щом виждам, че ще се блъснем -намалям. Пишман шофьор като няма къде да се прибере му правя място. Не заради него, а заради себе си.

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пон 05 яну 2009 13:38

Колеги, да споделя и аз болката си …
Вчера в 16:00 взимам приятелката ми от гарата, че беше извън града за няколко дни. Видяхме се с едни познати на кафе и се прибрахме по живо, по здраво. Паркирах колата далеч от блока, защото за да се влезе в паркинга се има наклон (респективно сутринта трябва да катеря баир), вкарвам първа, пускам ръчната и така. Вечеря, филмче по bTV, абе идилия. Обаче – на печката и свършва газта. Това е към 20:30. В стаята никой не беше палил печка 3 дни и си беше студ. Половинката направи милия поглед и … няма как – хайде за газ. Газостанцията е много наблизо, но пътят е силно пресечен, беше натрупало, нямам ръкавици и да нося бутилката пълната бутилка ми изглеждаше фантастичен филм (без да зная, че накрая така ще стане).

Слизам до колата, чистя стъклата, два пъти, защото докато изчистя от едната страна, на другата вече е натрупало. Тръгвам и си карам полека, защото видимостта е кофти, а и беше натрупало. 90 градуса завой – десен, 90 градуса завой – ляв и започва леко изкачване. Карам едва – едва. В далечината виждам няколко коли, „паркирали” странно, но няма от къде да мина и продължавам леко напред. В един момент идва по – голям баир, виждам Мерцедес, забит в един знак и жена, която реве и подскача истерично, след колата. Задминавам ги, се засилва към колата, при което чуквам спирачка, занасям назад и надясно, колата тръгва надолу с дясната си страна и …. Подпирам Мерцедеса, който тръгва надолу.

Дърпам ръчната, за да видя какви са пораженията. Вече чувам жената, защото преди това парното духаше на 4, т.е. като 4 сешоара, от евтините – РЕВЕ.
Отварям си вратата и гледам как един тип върви към мен, крещи ми, че колата му струвала 100 бона. В момента, в който ще излизам – 2 тупаника в устата – шок топки. Хвърлям си очилата на дясната седалка, пазя си главата и виждам, че приятелката ми не е до мен. Притесних се, че някой я е запукал и нея.

Онзи го дръпнаха някакви. Излизам от колата, оглеждам се на половинката и плюя кръв. Мисля си – намлях мергела, 100 бона кола, т’ва не мо’ем го платим. На него му няма нищо. Тоя лъха на алкохол. До него друг и той мат пиян. Крещят ми как ще ме счупят от бой, как съм смачкал колата им за 100 бона (някакво ЦДИ …). Опитах се да проведа диалог – не’а баце. „К’во си излязъл в това време”, „Ща счупя от бой”, „Щи е*а голфа нас*ан”.
Предлагам да извикаме КАТ, казвам, че имам гражданска и т.н. – няма резултат. Псуват и се заяждат. Така 10 минути. В това време вторият, който ми стигаше до брадата и тежеше 50 кила с мокри гащи падна 6 пъти.

Прибрахме се в колата, изчакахме да ги качат на платформа и да ги откарат. В това време от викането им стана ясно какво е станало – връщат се от рожден ден. Предполагам ревящата жена е карала, защото собственика на Цедката за 100 бона е пил. Скоростната кутия блокирала (автоматик) и подпират знака. Докато чакат платформата аз идвам и ги занасям. По – нагоре не можеше да се мине, защото втора Цедка беше умряла. Няма триъгълник. Не спират колите на равното, а след тяхната кола, така че да спреш на баира. И като за капак налитат на бой.

Сега, знам, че не трябваше да натискам спирачка, но щях да сгазя момичето. Висок съм около 1.80, тежа 80 кила. И двамата ми бяха в категорията така да се каже, и двамата пияни хлъзгаха се, защото единия беше по чехли, а другия с „паркетни обувки”. Обаче бях с приятелката ми, а и не мисля, че да бях върнал тупаника щях да променя нещата. Мерца беше с рег. номер А 5131 КА. И аз не знам защо не извиках КАТ …

В крайна сметка паркирах колата там и газовата бутилка на гръб - до газостанцията и обратно.

Последствия - изкривен заден калник и дясна врата. Напраскани устни и уплаха за приятелката.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 05 яну 2009 22:19

Това че не си отвърнал на боя, според мен не е грешка, но е трябвало да звъннеш на полицията. Иначе кофти случка :?

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Вто 06 яну 2009 17:13

аз щях да му сложа макаровеца на тиквата и да ми духа ключалките докато се размразят :evil:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Вто 06 яну 2009 21:33

Rijo написа:Така 10 минути.

какъв ти КАТ, защо не звънна на полиция през тези 10 минути!!!@@@@??? мани катастрофата, теб те нападат, нали?

не мога да разбера защо се притеснявате да звъните на 166?

знаете ли патрулните колко ги обичат такива герои пияни-заляни, дето налитат на бой?

и сега не е късно да пуснеш една жалба, като му имаш номера, няма какво да се спичаш, иначе важното е че сте наред всички :!:

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Вто 06 яну 2009 22:33

TURL написа:аз щях да му сложа макаровеца на тиквата и да ми духа ключалките докато се размразят :evil:
и с муцуната му номера да си изчистиш :evil:

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Вто 06 яну 2009 22:48

Леле Rijo сега чета и не вярвам на очите си :shock
Първата ти работа е да звъниш на полицията, а след това на познати.
Ако беше звъннал на някой от нас, вярвам че щяхме да сформим ударна група за кратко време :evil:

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 06 яну 2009 22:59

Познати за тупаници имам :). Въпросът е, че времето беше ужасТ. Час чакаха да дойде платформа да ги прибере. На този с платформата му се плаща :arrow: няма логика да се бави. Сметни ако говорим за полиция. Пък и имах лека надежда, че този ще се освести и ще се разберем като хора. Още повече, че ако Мерца не се беше спрял на 2 метра зад мен отиваше под един паркирал ТИР :).

В крайна сметка няма смисъл от въргали, защото нямаше на къде да мръдна. Не ми се ходеше да си вадя медицинско. Не го знам дали напа я нож, я пистолет и колко му е куха главата ...

Онзи с чехлите е от квартала, също като част от момичетата, който бяха там. Аз почти всяка вечер нощувам в района. Защо осъмвам със счупени джамове или с кирки в капака (маняка нали беше от бс, лол).

Върни се в “Пътеводител”