До сега таквоа паркиране никъде не бях виждал !!!

nadasdi написа:Карам си по магистралата зад един пикап, а пред нас точно се било подпалило някакво ремарке, и всички в другите ленти спират, а тоя пред мен си подържа скорост от около 100на км/ч. Аз се радвам че само нашата лента е отпушена, а тоя изведнъж скача на спирачките и аз в него. Пред него на 20м няма кола, а оня закова на място, бил се загледал в айфона си и като видял че всички спират решил че е закъснял и трябва да набие веднага...Естествено по закон аз съм виновен, писаха ми първия акт за вече около 70хил км изминати...Ремонта ще ми излезе над 4500, пак добре че нямаше никой зад мен че да ме нацепи и отзаде...поне добре че от застрахователната ми компания ми дадоха кола - buick enclave 2009-та
ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилноBordiur написа:Слизам си днес, от Цариградско към Дружба, на кръстовището на Младост. Както винаги лявата лента празна дясната почва, бензиностанцията. И така карам си аз в лявата лента пред мен форд, който съвсем случайно, реши че иска да се прибере в дясната лента, дава десен мигач и спира. Да ама не аз с 20 км/ч по наклон и заскрежен път или в него или бордиура. Та праснах се в бордиура. Познайте кой щеше да отнесе акта, ако немах abs и колата ми си беше продължила направо и му се надена в задницата.
Напълно си оправдаваш nick-aBordiur написа:Слизам си днес, от Цариградско към Дружба...
Та праснах се в бордиура.
batmilko написа:ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилно
и аз се дразня на такива тарикати, поне да се беше ударил в негоBordiur написа:batmilko написа:ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилно
Не оспорвам това.
Дразня се на пича, който си мисли че е най-големия тарикат и ще пр...е сички хора дет си седят и си чакат на опашката и той да се реди пръв. И в момента, който него никой не го пусна ПРАС!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта