! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 25 яну 2009 22:43

crazybravo написа:кво ще кажете за това паркиране? :banghead: mhihi
пп. Е51 снима много зле, особено в движение mhihi
ИзображениеИзображение

До сега таквоа паркиране никъде не бях виждал !!! :063: :063: :shock :shock

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Нед 25 яну 2009 23:10

Типичните идиоти на пътя, цък ТУК :evil:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 26 яну 2009 5:23

Карам си по магистралата зад един пикап, а пред нас точно се било подпалило някакво ремарке, и всички в другите ленти спират, а тоя пред мен си подържа скорост от около 100на км/ч. Аз се радвам че само нашата лента е отпушена, а тоя изведнъж скача на спирачките и аз в него. Пред него на 20м няма кола, а оня закова на място, бил се загледал в айфона си и като видял че всички спират решил че е закъснял и трябва да набие веднага...Естествено по закон аз съм виновен, писаха ми първия акт за вече около 70хил км изминати...Ремонта ще ми излезе над 4500, пак добре че нямаше никой зад мен че да ме нацепи и отзаде...поне добре че от застрахователната ми компания ми дадоха кола - buick enclave 2009-та :beer

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Пон 26 яну 2009 13:13

nadasdi написа:Карам си по магистралата зад един пикап, а пред нас точно се било подпалило някакво ремарке, и всички в другите ленти спират, а тоя пред мен си подържа скорост от около 100на км/ч. Аз се радвам че само нашата лента е отпушена, а тоя изведнъж скача на спирачките и аз в него. Пред него на 20м няма кола, а оня закова на място, бил се загледал в айфона си и като видял че всички спират решил че е закъснял и трябва да набие веднага...Естествено по закон аз съм виновен, писаха ми първия акт за вече около 70хил км изминати...Ремонта ще ми излезе над 4500, пак добре че нямаше никой зад мен че да ме нацепи и отзаде...поне добре че от застрахователната ми компания ми дадоха кола - buick enclave 2009-та :beer

поста ти показва само,че си опасен за движението,ако си спазвал законната дистанция с движещия се пред теб,нямаше да пишеш тук.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пон 26 яну 2009 13:21

Днес сутринта лелка със син Форд Фиеста от най-новите направи лудница по В. Левски около Попа. Засече сума народ, един човек се принуди да се изнесе в насрещното, за да не го удари "дамата". Засече и мен.
Чудя се, тия странични огледала и задното дали са само за украшение? Таз лелка се беше вторачила право напред, яко вкопчена във волана и шареше наляво-надясно чак до Орлов Мост...

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пон 26 яну 2009 22:53

мен днес така грозно ме засякоха, че до последно мислех че се е ударила колата. Направо побеснях.
Някаква мацка, кара си сама и изобщо незнае от къде изгрява слънцето... как им дават книжки на такива.
Мен не ме е страх от тези дето засичат за да ме изпреварят... те малко или много ме виждат и взимат някакви мерки.
Страх ме е от тия глупавите и слепите, дето те засичат и изобщо не предполагат какво се случва...
УжасТ някакъв...

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Вто 27 яну 2009 9:26

Слизам си днес, от Цариградско към Дружба, на кръстовището на Младост. Както винаги лявата лента празна дясната почва, бензиностанцията. И така карам си аз в лявата лента пред мен форд, който съвсем случайно, реши че иска да се прибере в дясната лента, дава десен мигач и спира. Да ама не аз с 20 км/ч по наклон и заскрежен път или в него или бордиура. Та праснах се в бордиура. Познайте кой щеше да отнесе акта, ако немах abs и колата ми си беше продължила направо и му се надена в задницата.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 27 яну 2009 11:01

Bordiur написа:Слизам си днес, от Цариградско към Дружба, на кръстовището на Младост. Както винаги лявата лента празна дясната почва, бензиностанцията. И така карам си аз в лявата лента пред мен форд, който съвсем случайно, реши че иска да се прибере в дясната лента, дава десен мигач и спира. Да ама не аз с 20 км/ч по наклон и заскрежен път или в него или бордиура. Та праснах се в бордиура. Познайте кой щеше да отнесе акта, ако немах abs и колата ми си беше продължила направо и му се надена в задницата.
ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилно :roll:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 27 яну 2009 11:04

Bordiur написа:Слизам си днес, от Цариградско към Дружба...
Та праснах се в бордиура.
Напълно си оправдаваш nick-a :twisted: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Вто 27 яну 2009 12:00

batmilko написа:ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилно :roll:

Не оспорвам това.
Дразня се на пича, който си мисли че е най-големия тарикат и ще пр...е сички хора дет си седят и си чакат на опашката и той да се реди пръв. И в момента, който него никой не го пусна ПРАС!!!

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Вто 27 яну 2009 16:25

http://www.vbox7.com/play:279bcf3f

Не е в България, но наистина си заслужава да се види и да се вземе поука! death

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 27 яну 2009 19:15

Bordiur написа:
batmilko написа:ами наклон, заскрежен път.... явно наистина не си преценил скоростта си правилно :roll:

Не оспорвам това.
Дразня се на пича, който си мисли че е най-големия тарикат и ще пр...е сички хора дет си седят и си чакат на опашката и той да се реди пръв. И в момента, който него никой не го пусна ПРАС!!!
и аз се дразня на такива тарикати, поне да се беше ударил в него :banghead:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 28 яну 2009 12:42

Това е от най-големите проблеми в София. Има маса тарикати, които смятат за нормално да изпреварят цялата колона. Айде ако са някакви наистина бързи не ми пречат. В смисъл някакъв със спортна кола да ме предреди на светофара и като светне жълто да изчезне - все ми е тая. Ама е пълно с клошари дето хем карат бавно, хем се предреждат и то по абсурдни начини както този, който си описал. Точно на въпросното "кръстовище" е пълно с идиоти, които въпреки че имат входна лента спират, при това максимално рязко и отзад се чува свирене на гуми, клаксони, псувни. Ама внимателни "шофьори", какво да ги правиш.

Щом сме тръгнали са пишем глупави ситуации - най-големия ташак беше че с трабанта щях да се ударя в друг трабант. Караме си с един френд към ОМВ в Хаджи Димитър да миме колите. Та там по широкия булевард до пазара някъв с ланчия реши че ще завива на ляво в пряка. Трябва да изчака насрещното. Нашия без да пусне ниакъв мигач спря. И то спря така рязко, както не е в състояние да спре нито един трабант. Наложи се да заобиколя предния за да не спра в него.... Клаксон, псувни, а тоя заспа и ме гледа тъпо, какво изобщо искам.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 28 яну 2009 14:45

Golf_Diesel_ написа:
ИзображениеИзображение

човека е осъмнал в клеопатра mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 30 яну 2009 8:23

hooligans написа:
Golf_Diesel_ написа:
ИзображениеИзображение

човека е осъмнал в клеопатра mhihi mhihi mhihi

Именно.
Искам да ти кажа че аз всяка сутрин минавам от там и там има мноооого идиоти нс пътя.
Включително и таксита, които правят обратен, за да спрат пред Клеопатра...А събота сутрин какво е ...

Върни се в “Пътеводител”