! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
GOLF N1
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот GOLF N1 » Нед 01 фев 2009 19:05

веднаж един тбпанар щеше да ме блъсне на пешеходна патека

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 01 фев 2009 19:36

Напоследък е изключително опасно поведението на шофьорите на мощни самосвали и бетонпомпи, а също така на шофьорите на междуградски автобуси.
Редовно по околовръстното при скорост 90 км/ч на широкия участък между Бъкстон и Черни връх ми се залепват отзад на не повече от 2-4 м въпросните машини.
Същото важи за междуградските автобуси в отсечката между разклона за Кремиковци и началото на Хемус. Един път един врачански кретен при обилен дъжд и моя скорост над 110 км/час ми се залепи на не повече от метър преди Долни Богров. :shock
Чудех се как да го издиря тоя и да го потрошим с приятели, но жена ми ме разубеди. :x

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Сря 04 фев 2009 11:33

Колеги.... да Ви кажа поне 10 пъти съм звънял на "работливите" и изключително хинтелъгентни полицай!!! Никакъв резултат :? То не беше прицеп, който се опита да ме обърне с явно "точната" му преценка за габарити на превозното средство, автобус, който по пътя за Велико Търново на 3 пъти ме засича и беше явно камикадзе, за НЛО ( Както прочетох в един форум "Ниско Летящ Опел") :bowdown :063: с РК (Petstin Konq) под капака да изпревари колона от 10 автомобили и да се забие в мен.. Никакъв резултат хора.. Даже мислех да си монтирам камера на ФВто с цел да снимам такива ... как да го нарека :screwy, но уви.. Както каза един полицай: ААААА, къде е станало това, аааа.. ъъъ.. отиди в 5то РПУ, ние сме от 1во...

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Сря 04 фев 2009 12:51

Мен пък днес колега от форума се опита да ме пребие :screwy :screwy Беше със зелено Венто,с лепенка на клуба и на светофара на РУМ ч.бръх се опита да ме изблъска в спрелите коли/той караше по линиите/,накрая ме задмина.Аз минах по линиите отляво на него,застанах до него,и му показах че е луд,а той пак започна да ми бие калници и да ме засича,при което накрая от зор да не ме пусне,се удари в спрялата пред него кола на светофара :screwy :screwy :screwy Съжалявам за него и че е колега от форума,ма такова държание на пътя си заслужава наказание,е той си го получи :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Сря 04 фев 2009 13:24

Хванете го и му свалете стикерите на тоя :smackbum death

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Сря 04 фев 2009 13:56

Nafta написа:Хванете го и му свалете стикерите на тоя :smackbum death

Той сигурно ше ме изкара мен виновен :shock :shock Нищо чудно ако са викали КАТ,да ми е записал номера,и да е казал че аз съм предизвикал ПТП-то :063: :063:

Потребителски аватар
toschomacher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toschomacher » Сря 04 фев 2009 15:39

Преди 3 дена се наложи да отида до Сарафово и влизам по главния път и се насочвам към центъра като се движа по пътя с предимсво. Там обаче има едно кръстовище, на което аз съм с предимство, а другите двама са със стопове :!: Движа се с около 40 км/ч като очаквам какво ли не да изкочи от всякъде(за първи път минавах по този път). Наближавайки това кръстовище виждам че съм с предимство, но се замислих по-добре да намаля още с готовност да спра дори точно преди кръстовището и в този момент вече го стигам и един мерцедес излита от този път със стопа с някъде около 60-70 км/ч, ето случката
Изображение
Ако бях се доверил на знаците вече щях да съм на автоморгата с напълно потрошена кола, а можеше и аз самия.
На този дори номера му не видях. Просто след това се хванах за главата и си продължих по живо по здраво.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 05 фев 2009 0:29

Днес един идиот с брониран бус на g4s ме засече, показва ми средни пръсти и псува. Другия тъпак си хваща оръжието. Тъпото беше, че карах болен човек. Следващия път ще си изпразня пълнителя в тея боклуци :banghead:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 05 фев 2009 0:41

baracuda681 написа:Днес един идиот с брониран бус на g4s ме засече, показва ми средни пръсти и псува. Другия тъпак си хваща оръжието. Тъпото беше, че карах болен човек. Следващия път ще си изпразня пълнителя в тея боклуци :banghead:

като ти гледам аватара, мой човек си ...
да те питам , какво им се косиш на тия измекяри, що не го блъсна... и да викнеш линейка , веднага щеше да дойде /надявам се / и да видиш ко щеше да им се случи...
тия сотажиите нагъзареха много , карат се едно са линейки и се държат се едно са шефове на РПУ ....
май пак трябва да организират от ПФЛ мач без полиция , пазен от СОТ , да им припомним кои са :smackbum

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 05 фев 2009 0:55

Ми карах болен човек и не исках да се разправям. Ама някой път ще им *** ******! Просто вече не се търпи. В Испания звъниш на полицията казваш им за случая и те глобяват. Тук звъниш и те псуват. Абе кирлива работа. Както казва един приятел от Белгия - При вас трябва да се върнат германците за 5 години

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот snickers_ » Чет 05 фев 2009 21:15

lowrider написа:Офтопик:

snickers_ написа:кво и стана на ладата поднесе се и почнах да се дрифта добре че нямаше други коли и добре че тоя път не направих повтнор грешката като с гофла да натиснем саединтиеля само пуснах газта и контрирвах..

голфът е с предно, ладата със задно, а задното се вкарва в пътя точно с натиснат съединител!!!

мани не думай нали трееше да намала некак си точно с пусант саединител и без газ се вкарва в пътя

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 06 фев 2009 14:11

hooligans написа:
baracuda681 написа:

май пак трябва да организират от ПФЛ мач без полиция , пазен от СОТ , да им припомним кои са :smackbum

mhihi mhihi :063:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 06 фев 2009 14:15

baracuda681 написа: При вас трябва да се върнат германците за 5 години

тук мога само да те допълня...-да дойдат и да не си тръгват :bowdown ,а с тях ще дойдат Беломорска Тракия...Одринска Тракия...Македония...Западните покрайнини...Северна Добруджа...

Потребителски аватар
baciko
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот baciko » Съб 07 фев 2009 19:55

Милослав написа:Преди две вечери :
Карам по Цариградско - излизам от ОМВ на детелината за летището, посока център.
Тръгвам да се престроявам с мигач, поглеждам няма никой , настъпвам и яко клаксон зад мен, аз се прибрах веднага.Изравнява се с мен тъмно синя 4-ка с някакъв сопол вътре и руса мацка и ми вика ко правиш, аз се извиних и дадох газ да не ми пили нервите.Оня ме настига и ми спира пред мен, а аз с koskoboy в моята голфета, набих аварийки, ама нещо ми прищрака и вкарах първа и газ,карам си нормално - не ми се занимава- бях си в настроение, весело....оня пак ме настигна, препсува ме и отлетя.
Мани скоростта с която караше и наглото си поведение, ама много му знаеше устата....

Е много бях горд със себе си че не излязах от колата, но няма такова количество яд 15 мин след това - що па майка ми да отнася поздравления от тоя бастун - трябваше да сляза да го ошамаря и да се повозя с 4-ката и жена му!
Направо изтрещях след това - колко тутун отиде ...и все пак добре че не спрях.

трябвало е да слезеш и да се качиш на колата му да повозиш мацката наистина.

Потребителски аватар
mr24
Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
Двигател:

Мнениеот mr24 » Нед 08 фев 2009 17:16

Преди малко между Биримирци и Кубратово настигам една маршрутка. Не ми се караше бързо, оня не караше прекалено бавно, но го настигам. Чудя се да изпреварвам ли, да карам ли зад него. Поглеждам в огледалото зад мен колите далеко, изресах се на ляво да видя какво е положението пред маршрутката -няма никой, викам си ще изпреварвам. Поглеждам пак в огледалото - някакъв зад мене, прибрах се веднага в дясно, оня ме изпревари и пред мене спирачки, ама тъпака ги удари рязко и му блокираха колелетата, не успя да ме засече както искаше, само ме изпръска с мръсотия. Така и не разбрах защо без да съм го засичал или нещо се прави на "кое дупе съм аз" - тъпак

Върни се в “Пътеводител”