Къде ни снима КАТ !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Да, вероятно е първата стъпка към премахване на караулката на изхода на София .
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аз си мисля друго, че караулката няма да я махат,
а тези специални камери с този софтуер автоматично за секунда ще показват на екрана на диспечерския пункт, че дадена кола няма валидна гражданска. От там по радиостанцията се информира катажията на караулката и той спира съответния водач за да му пише акт. Разстоянието от камерите до караулката е сигурно поне към километър, т.е. към 1 минута време да им се съобщи и да са в готовност да спират автомобила.
а тези специални камери с този софтуер автоматично за секунда ще показват на екрана на диспечерския пункт, че дадена кола няма валидна гражданска. От там по радиостанцията се информира катажията на караулката и той спира съответния водач за да му пише акт. Разстоянието от камерите до караулката е сигурно поне към километър, т.е. към 1 минута време да им се съобщи и да са в готовност да спират автомобила.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
ABSOLUT написа:Аз си мисля друго, че караулката няма да я махат,
Едва ли, както са писали хората, идеята е да се премахне субективния фактор. То веднъж като са те заснели в нарушание, актът ти е в кърпа вързан. Защо да те спира въобще катаджия.
Здравейте момчета и момичета. Днес минах с 80км/ч покрай камерата на Джъбо (Ботевградско шосе). Случайно знаете ли дали е празна, или да чакам писмо. Не знаех, че там има камера и може предните седмици пак да съм минавал с по-висока скорост, но днес я видях до мен и се усетих. Много ще съм благодарен ако някой има някаква информация и сподели. 
Поздрави !:))))))))

Поздрави !:))))))))
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
Още не баца 

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Със сигурност е празна. На 3-ти ме хвана светофара там и я огледах добре.
А някой Плевенчанин да знае каква е ролята на камерите на кръстовището Г. Кочев в Гренадерска? Интересно ми е дали като настъпиш стоп-лентата дали получаваш честитка за минаване на червено.
А някой Плевенчанин да знае каква е ролята на камерите на кръстовището Г. Кочев в Гренадерска? Интересно ми е дали като настъпиш стоп-лентата дали получаваш честитка за минаване на червено.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
От три дни забелязвам че стоят на Околовръстно-гр.София между Екото след разклона за Драгалевци и м-н Зора преди Гуми Център Диана с една Астра с камерка и ги боли швепса да излизат и да се разправят,снимат яко

- RusH_DeMoN
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: AHF
Да предупредя по посока от с.Богомилово към Стара Загора вардят (с камера) от 1 седмица точно до "Асторията" ...
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Ето една статия за камерата на изхода от София към Пловдив.
MITKO_DVD написа:От три дни забелязвам че стоят на Околовръстно-гр.София между Екото след разклона за Драгалевци и м-н Зора преди Гуми Център Диана с една Астра с камерка и ги боли швепса да излизат и да се разправят,снимат яко![]()
![]()
Днес бяха още по - рано. Точно след сервиза на Цецо-Дизела

- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Дебнат ни още 16 камери на КАТ
Нови 16 мобилни камери ще снимат автомобилите, движещи се със скорост, по-висока от допустимата, съобщиха от МВР. Записващите устройства ще се поставят в районите на няколко града - Велико Търново, Пловдив, Варна, Ловеч, Плевен, Сливен, Силистра, Стара Загора, Търговище, Кърджали, София и Перник. В Благоевград, Плевен, Кюстендил и Пазарджик ще има камери за контрол както на скоростта, така и за сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност”, защото там са по-малко сключените застраховки.
От КАТ се надяват повечето камери на пътя да стреснат шофьорите, нарушенията да са по-малко и загиналите на пътя - също. Записващите устройства са купени благодарение на проект, реализиран от Охранителна полиция.
Източник: 24 часа
Нови 16 мобилни камери ще снимат автомобилите, движещи се със скорост, по-висока от допустимата, съобщиха от МВР. Записващите устройства ще се поставят в районите на няколко града - Велико Търново, Пловдив, Варна, Ловеч, Плевен, Сливен, Силистра, Стара Загора, Търговище, Кърджали, София и Перник. В Благоевград, Плевен, Кюстендил и Пазарджик ще има камери за контрол както на скоростта, така и за сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност”, защото там са по-малко сключените застраховки.
От КАТ се надяват повечето камери на пътя да стреснат шофьорите, нарушенията да са по-малко и загиналите на пътя - също. Записващите устройства са купени благодарение на проект, реализиран от Охранителна полиция.
Източник: 24 часа
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Мда тия новите камери са в действие
Тази сутрин имах въсможност да разгледам една черна затъмнена вектра, паркираща точно пред знака 50 на пътя за Божурище след разклона за Банкя. Всяка сутрин е там. Беше на слънце и прозираше фолиото.
Да знаете случайно и двете посоки ли снима камерата или само нейната лента ?

Тази сутрин имах въсможност да разгледам една черна затъмнена вектра, паркираща точно пред знака 50 на пътя за Божурище след разклона за Банкя. Всяка сутрин е там. Беше на слънце и прозираше фолиото.
Да знаете случайно и двете посоки ли снима камерата или само нейната лента ?
- EasEr
- Автомобил: 1990 VW GOLF 2
- Двигател:
някой на ЛС може ли да ме информира за Русе че нещем разправии с куките после

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
март 7, 2012 в 11:36 am
Здравеите колеги,Много полезна информация за всички нас и аз да добавя малко инфо за камерите!Преди време
получих съобщение от пощата че имам препоръчано писмо,на което съобщение не обърнах внимание предусещайки за какво писмо може да става дума.Вчера сутрин се почука на врата някак си мнооого строго и като отворих видях районната ни инспекторка с въпросното писмо в ръка и с усмивка ми го връчи като го прочетох видях че са ме заснели на 22.12.2012 на Ботевградско шосе след караулката на пешеходната пътека където ограничението е 50км. а аз съм карал с 74км. там гледах че няма камери,но седи отвреме на време една патрулка и един опел омега малко след заведението та изгорях с 70 лв.)