Същото като на "Цариградско шосе" и бул. "Брюксел" има и още ама да не се задълбочаваме
Къде ни снима КАТ !!!
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Там се води високоскоростна отсечка.
Същото като на "Цариградско шосе" и бул. "Брюксел" има и още ама да не се задълбочаваме
Високоскоростна отсечка в населено място?!?!
Това не е ли равно на извънаселено място?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
rs_guy написа:Митичната черна вектра:
...
напоследък седят на правата до метрото на обеля
Дам редовно стояха в Банкя, след това след ръчната автомивка преди Обеля. Един приятел изгоря с 300левчета
-
Zdravko Zankov
- VW експерт

- Автомобил: Skoda Octavia + Peugeot 308 T9 SW
- Двигател: AQY 2001 + Pure Tech 2017
Даскала™ написа:Високоскоростна отсечка в населено място?!?!
А табелата София,къде я виждаш,сам си отговори!
Ше ти отговоря от личен опит.
Точно там тази камера ме снима с 113 км/ч.
Има толеранс от 3 км/ч стават 110 км/ч с което съм превишил ограничението от 80 км/ч със 30 км/ч.
Това става ноември 2011.
Наложената ми глоба бе 100 лв което автоматично причислява нарушението към извън населено място.
За справка закона няколко поста преди моя.
Та колега не разбрах табелата София какво трябва да ми говори в конкретния случай?
Точно там тази камера ме снима с 113 км/ч.
Има толеранс от 3 км/ч стават 110 км/ч с което съм превишил ограничението от 80 км/ч със 30 км/ч.
Това става ноември 2011.
Наложената ми глоба бе 100 лв което автоматично причислява нарушението към извън населено място.
За справка закона няколко поста преди моя.
Та колега не разбрах табелата София какво трябва да ми говори в конкретния случай?
Във Враца преди няколко дни забелязах бял голф 3, целия облепен с тъмно фолио, само на задния джам в средата имаше около 20-30 см вертикален пропуск. Беше паркиран до бензиностанция Петрол на изхода за Монтана.
Къде е драмата - там по принцип редовно пазят с патрулка, и човек като не види патрулка започва да натиска щото 5 метра след това е табелката за край на населеното място Враца и хоп, честито. Не съм сигурен че това е кола с камера, но начина по който беше облепен задния прозорец, и факта че и всички странични бяха облепени ме кара да си мисля че е точно такава... А и просто беше паркирана в нищото, като подарена стоеше там... Пазете се.
Къде е драмата - там по принцип редовно пазят с патрулка, и човек като не види патрулка започва да натиска щото 5 метра след това е табелката за край на населеното място Враца и хоп, честито. Не съм сигурен че това е кола с камера, но начина по който беше облепен задния прозорец, и факта че и всички странични бяха облепени ме кара да си мисля че е точно такава... А и просто беше паркирана в нищото, като подарена стоеше там... Пазете се.
-
Aimbotfan
- Автомобил:
- Двигател:
Потвърждавам за камерата от Плевен в посока Русе.
Днес си получих "честитката". Снимали са ме на 31 Март
Ограничението там е 90км/ч.
Снима и в гръб.
Днес си получих "честитката". Снимали са ме на 31 Март
Ограничението там е 90км/ч.
Снима и в гръб.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Черната Вектра я засякох тази сутрин към 8:15,тъкмо паркираха пред новите павильони на борса "Къра" в кв."Дружба" бул."проф. Цветан Лазаров",та не знам дали не ме снимаха и мен,че карах със 70 км/ч по километраж.
Да имат впредвид колегите,които минават от там,защото доста коли със стикери съм засичал на този булевард,които са минавали с много над ограничението,та може да се видим всички със снимки от тази сутрин
Да имат впредвид колегите,които минават от там,защото доста коли със стикери съм засичал на този булевард,които са минавали с много над ограничението,та може да се видим всички със снимки от тази сутрин
Последна промяна от bulaki на Вто 22 май 2012 14:00, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
MITKO_DVD написа:От три дни забелязвам че стоят на Околовръстно-гр.София между Екото след разклона за Драгалевци и м-н Зора преди Гуми Център Диана с една Астра с камерка и ги боли швепса да излизат и да се разправят,снимат яко![]()
![]()
Напоследък стоят или където съм споменал или от другата страна-сградата след Айко като идваш от Младост посока Драгевци/Бояна и колата снима посока идващите от Младост-колата е бежава Вектра модел 96-99г. с тъмни стъкла изцяло
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Мене на 13ти Май са ме снимали с мобилна камера! Получих си акта по пощата и на другия ден забелязах синя астра с 5 затъмнение прозореца насочена с/у движението, най-вероятно бяха от мобилния екип с камерите. Та мястото на което трябва да внимавате колеги е от Сточна гара посока румънското веднага след паркетите от дясно има празно място и там седят(това е още преди 1вият светофар)!!! Моят акт е 200лв засечен съм с 92км/ч при ограничение 50км. при плащане на глобата до 14дневен срок плащаш 70% от акта т.е. 140лв. много псувни отнесоха от мен, но за друг път вече ще си знам, явно там са си редовни мръсните хиени! И м/у другото забелязах че пише на акта номер на моб. група 506 => явно има вече доста мобилни групи из цяла България, и трябва повече да се оглеждаме...
П.П. Мисля да си сканирам снимките и да си я сложа в рамка
П.П. Мисля да си сканирам снимките и да си я сложа в рамка

-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
На какво основание - не са минали БИМ или нещо друго ?
- zografski
Даскала™ написа:Пичагата каза,че снимките от мобилните коли отпадат в съда
Нещо много много не ми се вярва да отпадне глобата след обжалване. А и на акта пише че ако си обжалвал задължително си плащаш цялата сума след това, а не на 70%, ако я платиш до 14 дена. Аз не виждам на какво основание ще ти отменят глобата при положение, че поне на моята снимка се вижда идеално номера на колата и е приложена снимка с засечената скорост. Лично аз не вярвам и честно да си призная не мисля да обжалвам, защото ако не ми отменят глобата ще трябва да платя 200лв вместо 140лв което са си 60лв, лично аз ги изкарвам за 2 работни дни и за мен са си пари.
- zografski
Иначе пичагата да каже защо отпадат глобите от мобилните патрули, ще ми е интересно да прочета.