Черната Вектра беше заседнала на Климент Охридски , посокa Дървеница - Мусагеница , точно преди светофара на ОМВ-то. Снимаха автомобилите , който се движеха в същата посока. Това в събота /работен ден/ , трафика беше доста слаб рано сутринта , та предполагам , че бизнесмена с БМВ 5-цата , който ме изпревари като спрял там ще получи честитка.
Честито на печелившите.

Къде ни снима КАТ !!!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Къде ни снима КАТ !!!
joromnt написа:Във Враца преди няколко дни забелязах бял голф 3, целия облепен с тъмно фолио, само на задния джам в средата имаше около 20-30 см вертикален пропуск. Беше паркиран до бензиностанция Петрол на изхода за Монтана.
Къде е драмата - там по принцип редовно пазят с патрулка, и човек като не види патрулка започва да натиска щото 5 метра след това е табелката за край на населеното място Враца и хоп, честито. Не съм сигурен че това е кола с камера, но начина по който беше облепен задния прозорец, и факта че и всички странични бяха облепени ме кара да си мисля че е точно такава... А и просто беше паркирана в нищото, като подарена стоеше там... Пазете се.
Не,мобилните са във бежова немаркирана Астра,и брандирана полицейска.Естествено,затъмнени отвсякъде.През 2 дена пътувам до Монтана,на въпросния Петрол отдавна не стои патрул.Има автокъща,може некъф кошер да е!
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
zografski написа:Иначе пичагата да каже защо отпадат глобите от мобилните патрули, ще ми е интересно да прочета.
Да,иначе какъв ще е смисъла от подобни мобилни групи

Иначе зографски,94 км/ч малко си се олял

И ние не караме с 50,ама чак пък 95

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Еми неделя в 13:13 мин. 1 кола нямаше и бързах за Дружба. И аз не карам с 90+- редовно ама се случва.
- d0n_t0ni
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AZD
Да предопредя колегите от Плевен, че от няколко дена патрулка с камера се залага на 3ти март (до Лайфа) и следи за скороста. Вече няколко познати изгърмяха там.
Черната Вектра беше забелязана към 10.00 часа на моста на Захарна Фабрика,посока Люлин преди светофара на Западния парк.
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
mitko_ написа:Черната Вектра беше забелязана към 10.00 часа на моста на Захарна Фабрика,посока Люлин преди светофара на Западния парк.
oда редовно седят и там !
В София, на бул. България има ли камери..мобилни и всякакви или не ?
Не питам за тези по светофарите в центъра, които следят трафика , а за спиид камери!
Не питам за тези по светофарите в центъра, които следят трафика , а за спиид камери!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, някой знае ли какво е максималното разстояние на което "хващат" радарите в патрулките. Дали може да "хвърлят" на 1500 метра. Поздрави
- krasiganev
- Автомобил:
- Двигател:
Тука има достатъчно знаещи как колеги, да направят една карта с мобилните и стационарни камери за цяла Б-я. Лично мен ме интересува ако ще пътувам по даден маршрут къде да внимавам, а не да чета къде може да са ме снимали, докато си чакам честитката. Ако картата се обвърже с акаунтите на потребителите, които отбелязват камерите и ако повече от 2-ма души са посочили едно и също място за камера, би могло да се разчита за актуалност и достоверност на същата. Просто някой да се навие да я направи, а може и това да е първата в Б-я карта за такива "съоръжения".
Извинявам се за спама, ама лично аз няма как да изчета всичките 53 страници, на които всеки съвсем добронамерено е отбелязал камера. Да не кажа невъзможно да ги помня всичките.
Просто идея...
Извинявам се за спама, ама лично аз няма как да изчета всичките 53 страници, на които всеки съвсем добронамерено е отбелязал камера. Да не кажа невъзможно да ги помня всичките.
Просто идея...
- krasiganev
- Автомобил:
- Двигател:
ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Моля, модераторите да помислят за следното:
email: vwclubbulgaria@gmail.com
password:vwclubbulgaria
https://maps.google.com/maps/ms?msid=205032956557328209447.0004c108893efeea6663e&msa=0&ll=42.605663,25.252075&spn=3.060497,7.13562
email: vwclubbulgaria@gmail.com
password:vwclubbulgaria
https://maps.google.com/maps/ms?msid=205032956557328209447.0004c108893efeea6663e&msa=0&ll=42.605663,25.252075&spn=3.060497,7.13562
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бургас - Созопол
бяла астра стои между Бургас и разклона за Крайморие - там е участък където обикновенно 100-110 си вървят колите ама е 80 ограничението
2 пъти минавам от там и 2та пъти колата е паркирана така че да я видиш в последния момент (ако си в посока от Бургас)
това става въпрос за през деня - вечер не знам
бяла астра стои между Бургас и разклона за Крайморие - там е участък където обикновенно 100-110 си вървят колите ама е 80 ограничението
2 пъти минавам от там и 2та пъти колата е паркирана така че да я видиш в последния момент (ако си в посока от Бургас)
това става въпрос за през деня - вечер не знам
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://antiradar.braindumpz.com/ - Тук има нещо, но не знам дали върши работа
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Фотографите с черната Вектра тази сутрин в 8:00 вече снимаха пак на бул."проф.Цветан Лазаров".
Бяха се паркирали почти до неработещата бензиностанция "ВР"
Бяха се паркирали почти до неработещата бензиностанция "ВР"