! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот red rider » Чет 02 апр 2009 18:05

POLO PAVLETI написа:...

Да не ти се случва , ако е с празен хангар отзад 450-500 к.с. това нещо свисти и набира като кола :evil:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 02 апр 2009 19:51

red rider написа:
POLO PAVLETI написа:...

Да не ти се случва , ако е с празен хангар отзад 450-500 к.с. това нещо свисти и набира като кола :evil:

Случайно съм покарал таквоз нещо и определено 140 хваща само по нанадолнище с попътен вятър :beer Другото е че празен с такава скорост нема спиране :Mr Green Fun

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 03 апр 2009 1:46

Патрулите на полицията, винаги съм си мислел че са нормални участници в движението като не подават светлинен/звуков сигнал, ама се мислят нещо за велики. Сускам се към сити центъра (идвам от семинарията) и ще завивам към НДК, пестим нафта на 5-та с 45... гледам светва зелено за на дясно колите лекичко потеглят, аз си вкарвам 3-тия зъб скороста още малко пада и се готвя да влизам в завоя (една патрулка чака за ляв завой) и в последния момент ме засича и тръгва и тя надясно, без светлини без сирена, при което трябваше да набия контрата, следователно щом ме кара да намаля скороста си ми отнема предимството и аз лекичко се подразних и се разцъках, поне едни авариики да пусне, а те настъпаха и се залепиха зад една Е класа и почнаха на нея да мигат къси-дълги и тоя като най-големия малоумник би десния мигач и отби веднага в дясно, патрулката след него засичайки цялата колона от коли в дясната лента... без сирена, без светлини... цирк. После пък в моя квартал от доста време някой ми кара на задната броня и може би щото колата ми е по-ниска ми пече с фаровете дразнещо в очите и когато свих от булеварда в малката тъмна уличка покрай парка и тоя сви след мен и веднага синия буркан на тъмно да ме сгащят.. що ли спрях и аз се чудя, на тъмно и неосветено място май нямат право да ме спират, както и тоя с Е класата как така ще го спират с мигане на фарове ми тая сирена и светлини за какво са... та как да е шерифите ме спират в тъмната уличка и си търсят повод за кешовица, кво работиш , майка ти и баща ти кви са , приятелка имаш ли , колко пари е ксенона, колко гори гоуфа :banghead:

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Пет 03 апр 2009 8:41

BeckoTDI написа: та как да е шерифите ме спират в тъмната уличка и си търсят повод за кешовица, кво работиш , майка ти и баща ти кви са , приятелка имаш ли , колко пари е ксенона, колко гори гоуфа :banghead:

Всичките са така :D Според мен така ги учат, за да предразполагат хората да бутат рушвет само и само да им се махнат от главите. Вчера правих десен на Жулио Кюри към локалното на Цариградско и 1 патрулка ме пусна :applause: За 5 години ми се случва за първи път!!!!! А не мога да разбера нещо, защо се чувствам като задръстеняк, който по Цариградско не управлява МПСто си в автобусната лента! Не знам сутрин колко "бързащи" минават от там? Даже съм си мислел да карам по средата и да пускам само автобуси ама колко ли псувни ще изям... т.е не се знае дали само псувни?!

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 03 апр 2009 15:24

POLO PAVLETI написа:
PuShE_ написа: газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...
Колега не ти е верен километража mhihi Верно че Турските камионджий са гадни шофери и много често се закачат, ам чак пък 140 :shock Е**ти и камиона пък и да ускорява по бързо от теб

колега,голфа е 1.6 70 коня,до 100-120 няма проблем ама нагоре вече...малко зор му идват,пък и бяхме 4 човека и малко багаж,се пак го карах и на газ пък и не съм си поставял за цел да изпреваря по най-бързия начин камиона защото нямаше коли зад мене и лека полека ама накрая се отказах,не съм тръгнал да се дърпам с него а и не бях само аз в колата,а относно километража си е верен,1 седмица преди да стане това с ТИР-а ме спряха за превишвна скорост и радара отчете толкова с колкото карах,а относто тировете,нямат никакъв проблем със 140 да карат на магистралата,особено по-новите

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 03 апр 2009 15:28

а идиоти има и по паркингите-ПАЗЕТЕ СИ БОЛТОВЕТЕ НА ДЖАНТИТЕ,че аз неска разбрах че са ми свили единия болт от задната гума,първо капачката на джантата,ся и болта,само да го хвана :076:

Потребителски аватар
burkov2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burkov2 » Пет 03 апр 2009 22:48

Пребирам се аз от Бургас днеска слетобеда и някъде след петолъчката образно казано си човъркам в носа с 90км/ч че и 5на сто харчи :mrgreen: и ограничение .. а бе песен. И как си блея - гледам оп! нещо се залепило на задната броня. Гледам - автобус :shock Викам ОК, човека бърза, ше жертвам малко гориво.. 100 вдигам. Гледам го тоя па се залепи. Да кажеш че ще изпреварва.. а то отпред трафик.. яко. Демек натиска ме тип "аре карай бе". Давам 110 щот така не ми харесва при тоя трафик и изпреварвания отпед да ми виси на метър отзад автобус (няква Setra). Оня чичка още повече се ядоса. Викам "а, не", дадох 120, записах му номера че не можеше и да го видя в огледалото (сметни! :shock ) та утре ще му звънна да го питам може ли със 110 да се кара автобус и да не се спазва дистанция. После го пуснах като можеше да си троши главата де.. Лошото е че е "ЕТ" фирмата, та може и лично той да ме напсува :lol:

Фирма "Сърнела". Номер на автобуса "Х 0992 СА" :horror: :screwy

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 04 апр 2009 11:30

RS1 написа:
BeckoTDI написа:А не мога да разбера нещо, защо се чувствам като задръстеняк, който по Цариградско не управлява МПСто си в автобусната лента! Н

Там е работата, че някои го правят дори не от бързане. Честичко пътувам по Сливница в ненатоврено време (уикенда примерно) и постоянно при всичките свободни ленти някой кара в бус лентата или ако ще изпреварва средния го прави от дясно, вместо отляво. За тия тарикати - яко камери и това е.

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Пон 06 апр 2009 19:09

Вчера синът ми (2 год.) спаси едно дупе с Голф4 от побой. Класика - аз направо, срещу мен гъзар правещ ляв завой. За гарнитура на засичането ми показа и среден пръст. Вече виждах как го вадя от колата и му завирам счупения пръст отзад, когато малкия каза:" Тате, на кого свиркаш?". Продължих си по пътя. Нали трябва да давам пример.

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Сря 08 апр 2009 9:30

Вчера приятелката ми спука гума на голям булевард и понеже беше наблизо отидох да й помогна.
Та какъв олигофрен трябва да си при условие, че има триъгълник, две спрени коли на аварийни и хора застанали и правещи нещо и ти да минаваш буквално на педя от тях вместо да се преместиш в съседната лента... :evil: И да СВИРИШ защото ти пречат! Ами примерно както съм клекнал и залитна назад какво правим? После кой ще е виновен?
Накрая не издържах и както бях с ключа в ръката застанах в средата и замалко да спра един двама...

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Чет 09 апр 2009 20:52

Днес на семинарията посока симеоновско шосе, светофара при "Brabus", две колони коли, едни за направо и надясно и едни за наляво, двойна непрекъсната и само една лента за към центъра. При което черно porsche cayenne А 666666, гембала или нещо такова, изпреварва наще двете колони в единствената насрещна лента, защото не му се чакаше, при което от другата страна идват коли и буквално стана тапа, червено, няама как да се разреди колоната да се вмъкне, ние стоим, ония отсреща и те чакат, кайена посредата :applause: никой не му свирна :shock :shock :shock единственият вариант беше през трамвайните линии и така и направи и мина на червено, наляво посока ТВ кулата :shock

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 09 апр 2009 21:09

Slayera написа:............ :shock

Точно заради такива смотаняци не минавам през този светофар . Всички ли са толкова малоумни , че карат до последно в лява лента и като стигнат 50 метра от светофара почват да се ръгат за направо???????????Аз ли съм тъп та чакам послушно в лявата лента (която си ми и трябва ) още от светофара на Семинарията? Там съм се нагледал на селяци , които карат в лявата лента почти до светофара , пускат един мигач и минават в дясната и на самият светофар завиват наляво .

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Чет 09 апр 2009 22:46

Преди години имаше постоянно полиция на този ляв завой...даже моторизирана...

Идиот на пътя-това ли означава да караш по околовръстното посока кино Арена и след отбивката на Младост да видиш двойна непрекъсната лента...насрещно движение ,и да успееш да се включиш в другото насрещно(идващо от Младост)???
Е тея не ги разбирам :dontknow:

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 10 апр 2009 0:18

Slayera написа:Днес на семинарията посока симеоновско шосе, светофара при "Brabus", две колони коли, едни за направо и надясно и едни за наляво, двойна непрекъсната и само една лента за към центъра. При което черно porsche cayenne А 666666, гембала или нещо такова, изпреварва наще двете колони в единствената насрещна лента, защото не му се чакаше, при което от другата страна идват коли и буквално стана тапа, червено, няама как да се разреди колоната да се вмъкне, ние стоим, ония отсреща и те чакат, кайена посредата :applause: никой не му свирна :shock :shock :shock единственият вариант беше през трамвайните линии и така и направи и мина на червено, наляво посока ТВ кулата :shock

то и във варна същия автомобил прави подобни сцени,преди няколко дена от най-лява лента се изтеглям на кръстовището за ляв завой,отсреща същия автомобил кара направо във лявата лента,която също е за ляв завой,и ми присветка за да се изтегля за да не се ударим при което той не намаля,а аз не мога да се изтегля назаде защото има коли зад мене,при което той свива в дясно,за малко да удари друг джип,надува клаксона и нз ко каза ама не е било нещо хубаво :)

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 10 апр 2009 7:09

Тоз не е идиот на пътя, ами...
Снощи някъв тип с бяла астричка беше блокирал подземните гаражи под блока. Спрял насред тунела, оставил колата на габарити - и само я заключил, без да пусне алармата. Резултат - 6 блокирани клетки. Добре, че опитвах да паркирам, не да излизам...
Половин час го чаках да се появи - тц. Накрая написах една любовна бележка, турих му я на чистачките и паркирах пред блока... А пред блока не се кефя да паркирам - крадат номера.

Върни се в “Пътеводител”