POLO PAVLETI написа:...
Да не ти се случва , ако е с празен хангар отзад 450-500 к.с. това нещо свисти и набира като кола

POLO PAVLETI написа:...
red rider написа:POLO PAVLETI написа:...
Да не ти се случва , ако е с празен хангар отзад 450-500 к.с. това нещо свисти и набира като кола
BeckoTDI написа: та как да е шерифите ме спират в тъмната уличка и си търсят повод за кешовица, кво работиш , майка ти и баща ти кви са , приятелка имаш ли , колко пари е ксенона, колко гори гоуфа
POLO PAVLETI написа:PuShE_ написа: газ...е да ама не 90,тира до мен,100 тира пак до мен,110-пак,120-пак накрая до 140 настъпах и оня кавал и тои със 140-за кво са тея тахографи мамка му...
Колега не ти е верен километражаВерно че Турските камионджий са гадни шофери и много често се закачат, ам чак пък 140
Е**ти и камиона пък и да ускорява по бързо от теб
RS1 написа:BeckoTDI написа:А не мога да разбера нещо, защо се чувствам като задръстеняк, който по Цариградско не управлява МПСто си в автобусната лента! Н
Slayera написа:............
Slayera написа:Днес на семинарията посока симеоновско шосе, светофара при "Brabus", две колони коли, едни за направо и надясно и едни за наляво, двойна непрекъсната и само една лента за към центъра. При което черно porsche cayenne А 666666, гембала или нещо такова, изпреварва наще двете колони в единствената насрещна лента, защото не му се чакаше, при което от другата страна идват коли и буквално стана тапа, червено, няама как да се разреди колоната да се вмъкне, ние стоим, ония отсреща и те чакат, кайена посредатаникой не му свирна
![]()
![]()
единственият вариант беше през трамвайните линии и така и направи и мина на червено, наляво посока ТВ кулата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта