Такса център

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 13 окт 2008 22:12

дискриминация........ :banghead: на някои хора им е много лошо, изумявам се по някой път :(

Последна промяна от AmW на Вто 14 окт 2008 19:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 13 окт 2008 23:14

nadia23 написа:A бре кайзера нещо на хитлерист почна да се прави, пък и да обижда нещо хората. Да не ти казвам твоя ник на мен какви мисли ми навява за теб, ама не мисля ,че целта на темата е обиди,нападки, и отива към дискриминация.Май има и нещо против хората от село...

Колежке, не познаваш колегата.... на никакъв Хитлерист не се прави :shock
Ако ти се чувстваш обидена по някакъв начин от думите му има ЛС.
Когато някой употребява думата "селянин" или " ходи си на село"...в повечето случаи няма предвид хората, които живеят на село, а начина на държане и отношение към другите хора и всичко заобикалящо ги..., всички знаем, че има Граждани, които са пълни селяни ( извини ме за тези думи )...дано си ме разбрала, какво искам да кажа :roll:

И в правилата има една точка 7 :
7.Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
Много остро реагираш ..недей така ! :? :respect
Поздрави !

Тази тема отдавна е за ключ... само спорове може да породи. :evil:

:lock:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 14 окт 2008 11:14

VW-fenka написа:Тази тема отдавна е за ключ... само спорове може да породи. :evil:
:lock:

И като породи, кво? :banghead:

П.П. нова потребителска група - "Омбудсмани" ... mhihi mhihi

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 14 окт 2008 13:37

Kaizer Soze написа: ще ходиш с ... метро...

с това темата се изчерпва mhihi
навсякъде, където има такса център, има алтернативи.
тук дори околовръстно няма.
ама дай тука едни пари ако можем да ги вземем на балъците, ха, ще ми минават те през страхотния мегдан.
ади нема нужда
и ако метро от люлин до центъра и до младост е алтернатива... е*** аз тая алтернатива...

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 14 окт 2008 19:03

Хм,ама българина го бива само съвети да дава..кво се чудя аз на политиците и те така само плчмпат и после вземи тая такса,нови топломери,зони и т.н.
Кайзере пак не каза дали живееш в центъра,та даваш конструктивни съвети? А иначе аз като виден селянин,ако ми е скъпо в село Руски паметник ще се преместя в село Витоша,ако там ми е скъпо ще се преместя в село Дондуков,а ако и там е така,то не остана място и ще се местя на вилата. Демек ще си намеря място над синьото небе и ще има кой да ме *бе.
А иначе гражданите,които си мислят,че тази такса е справедлива и е точно на мястото си или са мазохисти или не живеят в центъра(опа в центъро).Ще ми говорите за метро....Когато метрото има поне 5 линии,тогава може да се замислят за такава такса.Когато направят навсякъде "бус" ленти и вело алеи и подменят всички автобуси и тролеи,то тогава пак може да се помисли за такава такса.
Мога още да разсъждавам,но ме боли главата,а и трябва(опа требе) да поливам доматите в градината и да си почистя краставицата. Лека нощ пожелавам на всички граждани и селяни! И има един лаф: "Извинете,ако има нещо."

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Вто 14 окт 2008 21:12

BastunSelski написа:Хм,ама българина го бива само съвети да дава..кво се чудя аз на политиците и те така само плчмпат и после вземи тая такса,нови топломери,зони и т.н.
Кайзере пак не каза дали живееш в центъра,та даваш конструктивни съвети? А иначе аз като виден селянин,ако ми е скъпо в село Руски паметник ще се преместя в село Витоша,ако там ми е скъпо ще се преместя в село Дондуков,а ако и там е така,то не остана място и ще се местя на вилата. Демек ще си намеря място над синьото небе и ще има кой да ме *бе.
А иначе гражданите,които си мислят,че тази такса е справедлива и е точно на мястото си или са мазохисти или не живеят в центъра(опа в центъро).Ще ми говорите за метро....Когато метрото има поне 5 линии,тогава може да се замислят за такава такса.Когато направят навсякъде "бус" ленти и вело алеи и подменят всички автобуси и тролеи,то тогава пак може да се помисли за такава такса.
Мога още да разсъждавам,но ме боли главата,а и трябва(опа требе) да поливам доматите в градината и да си почистя краставицата. Лека нощ пожелавам на всички граждани и селяни! И има един лаф: "Извинете,ако има нещо."
:да: Подкрепям напълно! :wink:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Чет 16 окт 2008 10:09

Първо, благодаря на Фенката за пояснението, то точно отразява моите мисли - за мен изрод и селяк е всеки, който си хвърля боклука през терасата или паркира като арабин в пустиня (което аз никога не правя), независимо от месторождението, то няма никакво значение. Културата и възпитанието се влияят от други неща.

Второ - живея в центъра и за това се изказвам. Като ми писне у тоя център моа се пренеса в центъра на Виена. Нема нужда да ходя по Дондуков или из Витоша или из чичаците...да не говоря, че Горна Малина е 9 пъти по-приятно място за живеене от Дондуков, Лозенец и центъра изобщо.

Трето, благодаря най-искрено на кмета на Лозенец, Господ да го поживи, че накова колчета по Трайчо Костов и разкара всички малоумници, които паркират, така, че не могат хората да минат.

И последно - имам кола, но ходя на работа с трамвай, а вие помислете върху това, докато висите по 9 часа в задръстването под прозорците ми.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 16 окт 2008 17:59

Kaizer Soze написа:Първо, благодаря на Фенката за пояснението, то точно отразява моите мисли - за мен изрод и селяк е всеки, който си хвърля боклука през терасата или паркира като арабин в пустиня (което аз никога не правя), независимо от месторождението, то няма никакво значение. Културата и възпитанието се влияят от други неща.

Второ - живея в центъра и за това се изказвам. Като ми писне у тоя център моа се пренеса в центъра на Виена. Нема нужда да ходя по Дондуков или из Витоша или из чичаците...да не говоря, че Горна Малина е 9 пъти по-приятно място за живеене от Дондуков, Лозенец и центъра изобщо.

Трето, благодаря най-искрено на кмета на Лозенец, Господ да го поживи, че накова колчета по Трайчо Костов и разкара всички малоумници, които паркират, така, че не могат хората да минат.

И последно - имам кола, но ходя на работа с трамвай, а вие помислете върху това, докато висите по 9 часа в задръстването под прозорците ми.

Кайзер...да не се окажеме съкварталци... Иначе и аз имам кола ама ходя пеша или с трамвая... Иначе какво драги ми потребители !? Нямам пари да си сипя газ ли ?? Не имам ама причината да не карам не е една.....С една дума силно подкрепям Фенката и Кайзера...

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 16 окт 2008 19:42

nadia23 написа:A бре кайзера нещо на хитлерист почна да се прави, пък и да обижда нещо хората. Да не ти казвам твоя ник на мен какви мисли ми навява за теб, ама не мисля ,че целта на темата е обиди,нападки, и отива към дискриминация.Май има и нещо против хората от село...

и на мен ми навяева някакви асоциации, сподели твоите

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 16 окт 2008 21:01

R@do написа:

и на мен ми навяева някакви асоциации, сподели твоите

Много странно! И на мен ми навява! Споделете де! :?

Иначе хъбава идея, ама избързват! В Париж също е разумно направено с четните и нечетните номера!

П.П. Надето днес я чух! Не е бягала!

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Чет 16 окт 2008 21:07

Олекна ми. / за Надя де/
В гърция пък си накупиха брички различниномера и пак прецакаха схемата.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 16 окт 2008 21:11

R@do написа:Олекна ми. / за Надя де/
В гърция пък си накупиха брички различниномера и пак прецакаха схемата.

Абе всички не могат да накупят! Все ще е по-добре!

П.П. Радвам се, че ти е олекнало/за Надето/

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Чет 16 окт 2008 21:12

Обичам я!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 16 окт 2008 21:12

Адси приятен разговор си водите тука :да:
Ама ще може ли малко инфо за таксата в Париж колежке моля.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 16 окт 2008 21:13

R@do написа:Обичам я!

:shock
И ти ли?

Върни се в “Пътеводител”