nadia23 написа:A бре кайзера нещо на хитлерист почна да се прави, пък и да обижда нещо хората. Да не ти казвам твоя ник на мен какви мисли ми навява за теб, ама не мисля ,че целта на темата е обиди,нападки, и отива към дискриминация.Май има и нещо против хората от село...
Kaizer Soze написа: ще ходиш с ... метро...
BastunSelski написа:Хм,ама българина го бива само съвети да дава..кво се чудя аз на политиците и те така само плчмпат и после вземи тая такса,нови топломери,зони и т.н.
Кайзере пак не каза дали живееш в центъра,та даваш конструктивни съвети? А иначе аз като виден селянин,ако ми е скъпо в село Руски паметник ще се преместя в село Витоша,ако там ми е скъпо ще се преместя в село Дондуков,а ако и там е така,то не остана място и ще се местя на вилата. Демек ще си намеря място над синьото небе и ще има кой да ме *бе.
А иначе гражданите,които си мислят,че тази такса е справедлива и е точно на мястото си или са мазохисти или не живеят в центъра(опа в центъро).Ще ми говорите за метро....Когато метрото има поне 5 линии,тогава може да се замислят за такава такса.Когато направят навсякъде "бус" ленти и вело алеи и подменят всички автобуси и тролеи,то тогава пак може да се помисли за такава такса.
Мога още да разсъждавам,но ме боли главата,а и трябва(опа требе) да поливам доматите в градината и да си почистя краставицата. Лека нощ пожелавам на всички граждани и селяни! И има един лаф: "Извинете,ако има нещо."
Kaizer Soze написа:Първо, благодаря на Фенката за пояснението, то точно отразява моите мисли - за мен изрод и селяк е всеки, който си хвърля боклука през терасата или паркира като арабин в пустиня (което аз никога не правя), независимо от месторождението, то няма никакво значение. Културата и възпитанието се влияят от други неща.
Второ - живея в центъра и за това се изказвам. Като ми писне у тоя център моа се пренеса в центъра на Виена. Нема нужда да ходя по Дондуков или из Витоша или из чичаците...да не говоря, че Горна Малина е 9 пъти по-приятно място за живеене от Дондуков, Лозенец и центъра изобщо.
Трето, благодаря най-искрено на кмета на Лозенец, Господ да го поживи, че накова колчета по Трайчо Костов и разкара всички малоумници, които паркират, така, че не могат хората да минат.
И последно - имам кола, но ходя на работа с трамвай, а вие помислете върху това, докато висите по 9 часа в задръстването под прозорците ми.
nadia23 написа:A бре кайзера нещо на хитлерист почна да се прави, пък и да обижда нещо хората. Да не ти казвам твоя ник на мен какви мисли ми навява за теб, ама не мисля ,че целта на темата е обиди,нападки, и отива към дискриминация.Май има и нещо против хората от село...
R@do написа:nadia23 написа:A бре кайзера нещо на хитлерист почна да се прави, пък и да обижда нещо хората. Да не ти казвам твоя ник на мен какви мисли ми навява за теб, ама не мисля ,че целта на темата е обиди,нападки, и отива към дискриминация.Май има и нещо против хората от село...
и на мен ми навяева някакви асоциации, сподели твоите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта