! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 30 апр 2007 17:49

Аз да кажа една случка от днес...

Отиван ма полигона на СБА по пътя за Панчарево да карам курсовете за А категория.

Както си бръмча лекичко с моторчето на първа и един Мерцедес МЛ, чисто нов, изпусна завой, мина през оградата на полигона странично, преобърна се и се приземи по таван на полигона на 20ина метра от мен. :horror:

Отвътре излязоха 2ма човека - невредими, но в шок. Единия излезе през вратата на багажника.

След около 2-3 минути се запали двигателния отсек. Пробваха с един пожарогасител, но нищо не се получи.

След 20 минути дойде пожарната, но от Мерцедеса вече се вдигаха пламъци по няколко метра и дим на 50-100 метра височина.

Ето и няколко снимки (Снимах от далече, защото ме беше страх да не експлоадира):

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Чет 03 май 2007 7:21

:shock
Ба...и и изродите - и ко стана батинка тия в Мерцедеса имаха ли 17 г. или бехе некои без вратове но кухи та вдлъбнаги. Мен ако питаш такива- КАТОРГА и бой бой бой бой бой и ако оцелее гадината след една година нема да помисли дори да се вози.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 05 май 2007 13:59

днес за малко да не пиша вече в този форум :evil: :014:
1 малоумен тъп мутресовски простак с джип взе завоя на бяла черква към богатица с около 70 - добре че се заслушвах какъв мазен тссс звук издаваха новите ми амортисьори в дупката на кръстовището и се движих с 1км... само това беше причината поради която, като излизах от бул Арсеналски на Богатица успях да спра :evil: :bishop

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Съб 05 май 2007 14:25

На 30.04.07г. по пътя за Владая някои със Софийски Мк2 е стрелял по колегата Павчо :woooow: Един прятел да му се притече на помощ и са колата му е пред 06-то РПУ,а бе мани мани кви ли не луди съм срещал по пътя,ама пък да ти вади пистолет заради това,че те е засякъл не бях срещал :roll:

П.С:На мен веднъж един иска да ми вади няква карта и щял да се обади на колегите,ама като отбих да ми я покаже избяга :a boi de

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Пон 07 май 2007 19:22

пазете се от vw-corrado синьо-зелен металик с номер pb 0330 подвизава6то се в сливен.не стига 4е го кара няква мутра ,ами и не го поддаржа -СРАМОТА ЗА VW CORRADO

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 07 май 2007 23:12

Още треперя....
Значи пребираме се преди малко от едно РД. Бяхме с приятелско семейство. Който е от Стара Загора знае за кои улици ще стане дума. И прибираме се по улицата на ресторант Кипарис, там по нанадолнището, и точно щяхме да тръгваме и някав си пич, мина преди нас като за малко да ми отнесе дясното огледало. След това вече карахме след него по улицата и той продължи по Августа Траяна към 10 - ОУ, като постоянно ту в едната лента ту в другата, размина се с едни кошове на сантиметри, пресече ул. Девети Септември на червено и продължи по Августа, точно пред 10 ОУ има едни кошове от ляво се падат, с една неопределена маневра извади коша от мястото му и го запрати, на 2 метра , а става дума за тези железните кошове големите. За малко да нацели и 2 коли от насрещното, добре че мина покрай тях. Та аз продължих по 9-ти Септември и долу на светофара направих обратен и продължих по улицата на "Кучешката градинка". Оставихме приятелското семейство и аз тръгвам и ще излизам на ул Иван Вазов по посока ст. Локомотив. Тоя пич спрял отстрани на платното си и пуснал аварийните. И нали аз ще тръгвам и давам газ и ония като ми пресветна с фарове и като даде една газ мина на сантометри от предната броня. Просто ми изкара ангелите. Много ама Много съжалявам че не можах да видя номера. В тъмното и колата не можах да разбера каква е само видях че е сива! Та ако ме беше нацелил на крастовището сега нямаше да съм тук!
Мога само да благодаря на Господ, че се размина всичко. Но сега не се знае къде е по улиците и недай си Боже се случи нещо!!!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 08 май 2007 6:59

Kahn_Fan, пич, ти хубаво пишеш тук. Ама предполагам имаш мобилен телефон ? Защо не звънна на 166 (безплатно е, можеш да звъниш дори и от предплатена карта дори и да нямаш пари в нея) ? Аз на твое място бих звъннал още след първото му изпълнение на тоя с кошовете. Вярно, че може би е нямало да ти реагират на минутата, ама по-добре ли е тоя (явно пиян, или дрогиран) да продължи да вършее ? Все щяха да го спрат и хванат (предполагам). А сега ... не се знае - може да прочетем за още някой случай като на бул. България в София ...

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 08 май 2007 7:52

Kahn_Fan написа:Още треперя....
Значи пребираме се преди малко от едно РД. Бяхме с приятелско семейство. Който е от Стара Загора знае за кои улици ще стане дума. И прибираме се по улицата на ресторант Кипарис, там по нанадолнището, и точно щяхме да тръгваме и някав си пич, мина преди нас като за малко да ми отнесе дясното огледало. След това вече карахме след него по улицата и той продължи по Августа Траяна към 10 - ОУ, като постоянно ту в едната лента ту в другата, размина се с едни кошове на сантиметри, пресече ул. Девети Септември на червено и продължи по Августа, точно пред 10 ОУ има едни кошове от ляво се падат, с една неопределена маневра извади коша от мястото му и го запрати, на 2 метра , а става дума за тези железните кошове големите. За малко да нацели и 2 коли от насрещното, добре че мина покрай тях. Та аз продължих по 9-ти Септември и долу на светофара направих обратен и продължих по улицата на "Кучешката градинка". Оставихме приятелското семейство и аз тръгвам и ще излизам на ул Иван Вазов по посока ст. Локомотив. Тоя пич спрял отстрани на платното си и пуснал аварийните. И нали аз ще тръгвам и давам газ и ония като ми пресветна с фарове и като даде една газ мина на сантометри от предната броня. Просто ми изкара ангелите. Много ама Много съжалявам че не можах да видя номера. В тъмното и колата не можах да разбера каква е само видях че е сива! Та ако ме беше нацелил на крастовището сега нямаше да съм тук!
Мога само да благодаря на Господ, че се размина всичко. Но сега не се знае къде е по улиците и недай си Боже се случи нещо!!!
:screwy не си бил сам защо някой не се обади :screwy

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 08 май 2007 19:34

Днес докато си чаках автобуса :oops: се случи следното......седнал съм си и пуша умело цигара докато дойде разтракания икарус...надигам глава и се радвам на хубавото време.....в следващия момент минава едно Ауди 80 сив металик с номер СТ19......обърнах внимание на джантите (бяха мн яки) и гледам че шофера си забил глава в гсм-а.....точно щях да се обръщам и видех как колата тръгна на дясно и остърга крайпътно спряла лада от край до край...Пазете се от такива маймуни :idea:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 08 май 2007 21:01

jaba7a написа:
Kahn_Fan написа:Още треперя....
:screwy не си бил сам защо някой не се обади :screwy

Ами никой в колата не беше трезвен освен мен! Пък аз докато се осетя! Чак днес като разсъдих трезво, осмислих нещата и сам си се ядосах, че не съм се обадил, трябваше просто да тръгна след него и да ги напътвам.... ама акъл.... много ме е яд. Явно не съм се обадил вчера защото съм се спекал, все пак съм нов шофьор! Много ме е яд, ама е късно вече.... :banghead:

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Вто 08 май 2007 22:03

Аз пък онзи ден пътуван от Т-ще към Шумен и един тир.. напира да изпреварда две цистерни ама го гледам, че ту в ляво, ту в дясно нещо на зигзаг кара с 90-100... по едно време влезе в камъчките отстрани.. оо викам да намаля малко да не съм до този. Явно беше, че нещо не му беше наред на шофьора.. И минахме покрай едни ченгета чудих се дали да не им махна да го спрат ама има ли как (начин да предопредиш ченгетата)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Сря 09 май 2007 15:19

jaba7a написа:Днес докато си чаках автобуса :oops: се случи следното......седнал съм си и пуша умело цигара докато дойде разтракания икарус...надигам глава и се радвам на хубавото време.....в следващия момент минава едно Ауди 80 сив металик с номер СТ19......обърнах внимание на джантите (бяха мн яки) и гледам че шофера си забил глава в гсм-а.....точно щях да се обръщам и видех как колата тръгна на дясно и остърга крайпътно спряла лада от край до край...Пазете се от такива маймуни :idea:

Братле,от смотани шофьори няма отърване.
Миналата година тръгвам на море-натоварил съм поляка здраво(на Арапя на каравана бях),чакам първа кола на светофара на ректората за ляв завой и по едно време "тръгнах"-някакъв чиче с мерцедес123-190 ме удря отзад,чупи стопа и ме праща с 2 метра напред,в първия момент си мисля-край на почивката-излизам да се разправям и чак ми стана жал -ония щеше да получи инфаркт :D -вика ми "не те видях,не можах да спра"
Преди седмица тръгвам за ТХ(колата е оттам)и на бензиностанцията при нас някакъв с микробус вместо напред,тръгна назад-та сега и предната броня е жулната.....
Абе кво да кажа :woooow: -скапана работа....

Потребителски аватар
vaalentin70
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaalentin70 » Сря 09 май 2007 15:36

Нека и аз разкажа една случка.
Място-Аспаруховият мост във Варна,изхода за кв.Аспарухово-любимо място на КАТ.
За тия които не го знаят-става дума за път с по 2 ленти за движение впосока, и в едната посока има не много широко разклонение в дясно.
По този път повечето водачи си отпускат крака върху газта и..си плащатат.
Та, спират ме и мен,точно на отклонението :oops: , и докато единият от полицаите ми пише фиш/за тото/ с другия гледаме и се дзеверим...
По моста се задават с невъзможна скорост 2 коли-в дясно VW Г-2, а от ляво лада7-ак.Ладата дава "аларма"че иска да завива,но голфа не я оставя да се прибере в дясно/не пуска ни отпред ни отзад/.
Свободния полицай размаха палката да ги спира.
Ладата спря-пропускаики отклонението,голфа-100 метра по пътя в дясно.
След това -както си му е реда:полицай едикой си..документите..
И двамата неотричаха ,че карат над ограничението.
Почнаха и на тях да пишат каквото се полага..,и докато уточняваха какво са нарушили единият полицай попита шофера на голфа:"Защо не го оставяш да мине в дясно?"
И знаете ли какъв беше одговора-"Неискам сина ми да вижда как една лада ме издухва"
Няма да коментирам..само ще добавя,че голфа имаше стикер на VW-клуб.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 09 май 2007 15:55

vaalentin70 написа:...."Неискам сина ми да вижда как една лада ме издухва"
Няма да коментирам..само ще добавя,че голфа имаше стикер на VW-клуб.

дай му номера?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 09 май 2007 16:03

vaalentin70 написа:..че голфа имаше стикер на VW-клуб.

.org или
.com
????

Защото варненци си имат друг форум, който е .com и стикерите им много приличат на тези, използвани в този форум

Върни се в “Пътеводител”