! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
manarata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот manarata » Сря 15 апр 2009 12:14

Бързият написа:
manarata написа:Айде и аз първо ПТП ............ една лента за ляв завой и две за десен. ............. За да не спирам, минавам през средната лента (аз съм за ляв завой също). ........... забирам странично едно новичко Passat-че, което мирно и кротко си чака за десен завой. .............

В тази ситуация ти си идиота на пътя колега . Хубаво .... айде не използваш правилната лента , всеки го прави ..... поне го прави с акъл , преценена скорост и едно "ако ... " на ум :idea:

Не споря с това, което казваш, както виждаш, написал съм го дори. Просто от 10 години минавам оттам поне по 2-3 пъти на ден и мноого добре познавам мястото. И аз имам вина - 'несъобразена скорост' основно, но ПТП-то реално става заради камион, който ме засича на 1-2м. внезапно и без никаква логика.

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 15 апр 2009 12:28

Удряш се в камиона,симулираш десен завой и вече си невинен...да му мисли този,който пресича непрекъсната лента!

Това в сферата на почти невъзможното

Потребителски аватар
BuRnInGSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BuRnInGSouL » Нед 26 апр 2009 1:04

Ето още 1 който мисли че като кара кола в трафика с прители и момичета е безсмъртен ... http://www.vbox7.com/play:4a325dae просто кажете ми на кфо прелича това ... ??? а имам вапрос това поло ли е ??

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Нед 26 апр 2009 9:33

Тоя последния явно си мисли, че е в GTA...

Преди 2-3 месеца правя ляв завой от Раковски към Дондуков, посока Заимов. Точно след кръстовището, дясната лента която исках да заема беше заета от някакъв спрял на аварийки и зад него един чичка спокойно чака на мигач да го заобиколи. Вторият почти си беше спрял в кръстовището. Минах от ляво на този който беше на аварийки, и в този момент той тръгна. Беше с Пежо 406 мисля, тия едни големи дето са, по-наточени такива. Та тръгна с буксажи разни, изравни се с мен и почна да ме храни нещо, засича ме, завива рязко към мен. Направих му път да мине от дясно, но той си продължи с маймунджулъците. Дръпнах малко напред и си заех дясната лента, ама човека се появи от ляво. Пак резки завивания към мен, и псувни. Като разярена маймуна беше в колата :D. Тогава поотпуши трафика и подкарах по-бързо, той покара след мен известно разстояние, като продължаваше да ме храни. Вече на светофара с В.Левски погледах в огледалото и този седеше за десен завой да влиза в няква пряка, беше на средата на Дондуков спрял и още беснееше в колата.
Просто не знам какъв беше този и с какво го провокирах....

Потребителски аватар
KAIDIR
Автомобил: A6 2.5 TDI
Двигател: AEL

Мнениеот KAIDIR » Нед 26 апр 2009 12:40

Здравейте реших и аз да споделя за кретените на пътя .Прибирах си от работа и си правя десен завой на светофара (пътя за Девня ,аз идвах от гарата) става въпрос за Варна и си завивам аз на дясно и в сащия момент ме засича червен пасат комби които прави ляв завой за малко да ме блъсне добре че успях да спра , свирнах за дето ми отне предимството и в сащия момент го виждам как нарежда отпреде нещо и се кани настигнах го и му правя да отбие в дясно да се разберем кои е с предимство кои не е и на кои маиката ще ...... ма не спира много ме хвана яд :banghead: (просто ми е писнало от такива малоумници виновен си извини се и готово).Аз не съм от Варна ма живея вече 2 години а пасата беше нещо ТХ 2....АР нещо от сорта и си мисля че не е някои които идва за парви пат в града и вижда за първи път светофар ,но нищо сгрешил си извини си и бегай че някои пат не се знае на какав ще попаднеш и ня мяма да му прости както аз ще го гони докато не го спре и след туи death

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 27 апр 2009 9:04

Мдаааам. :mrgreen:
Сутринта се разкърших предофисно... :050:
Тъкмо се намествам на местенце пред офиса ми и си разглеждах нововъведенията в двигателния отсек, когато се появи видимо русоляво създание от видимо женски пол, което се метна в сребристата си А3 (1.9 TDI), паркирана пред мен и потегли.
Аз светкавично прецених ползите от очертаващата се нова по-добра позиция за паркиране и предприех маневри за прелокация на личното си МПС.
По това време се изравнихме успоредно с маневриращата на заден ход руса особа от подчертано женски пол и аз забелязах, че предната дясна гума на МПС-то й е спаднала до джанта.
Естествено, колегиално я алармирах.
Тя спря успоредно зад мен (докато аз безцеремонно вече й бях заел местенцето) и започна да се тръшка дали (и къде) ще може да стигне до вулканизатор (гумаджия, по-простичко) в това състояние.
Отвърнах й, че предвид текущото състояние на налягането в проблематичната гума, може, но да я прежали завинаги.
На което тя отвърна с въпрос дали имам крик.
Имах крик.
Но за моя изненада и тя имаше. И резервна гума имаше. :kissy:
Тогава, постъпих както всеки себеуважаващ се МЪЖ би постъпил, а именно - пристъпих към демонтаж на проблема и монтаж на резервния вариант.
По времето на този процес се оклепах здраво, но това, разбира се, е нищо в името на един благороден и кавалерски жест, мисля си.
По-интересното е, че спуканата гума, от вътрешната страна на ходилото, се оказа ИЗТРИТА ДО КОНЦИ.
От външната страна на ходилото си имаше минималните изискуеми 5 мм. грайфер, че и повече.

Което ни наведе (вече имаше и сеирджии) на мисълта, че русолявата грация бе карала така от доста дълго време. :shock
На въпросите ми/ни не е ли усетила тежест във волана или дърпане надясно, ни бе отвърнато със зашеметяващо трепкане на клепки и съкрушаващо свеждане на поглед! Изключително, драги зрители!

Това е.
BEWARE!
Защото подобно чудо ще ви срещне и вас на пътя! :да:

P.S. Извинявам се, ако съм обидил някого с нещо в писанието ми. Не съм имал такива намерения...

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 28 апр 2009 7:25

ChimeyJimmey написа:Мдаааам. :mrgreen:
...

:012:
Толкова си увлекателен! Напиши книга, имаш талант за разказване (явно и умения за смяна на гуми, но това не е толкова важно...)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 28 апр 2009 7:54

Dragon написа:
ChimeyJimmey написа:Мдаааам. :mrgreen:
...

:012:
Толкова си увлекателен! Напиши книга, имаш талант за разказване (явно и умения за смяна на гуми, но това не е толкова важно...)

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 28 апр 2009 12:20

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 14 май 2009 8:13

Изкарах си акъла снощи.

Карам по Драган Цанков - от Кулата надолу към стадиона, в дясната лента. Пълзя надолу по баира, всъщност, защото задръстването започваше почти от кръстовището. Повечето време стоя на място. И както си стоя... с периферното зрение виждам движение отдясно!!! Поглеждам - някакъв тарикатист с лъскаво новичко джипесто волво минава от ДЯСНАТА ми страна, през бордюра, треволяка и храсталака, на 3 пръста от дясното ми огледало :shock :shock :shock
Мина и замина и изпревари цялата колона... :shock :shock

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 14 май 2009 13:26

feersum написа:Изкарах си акъла снощи.

Карам по Драган Цанков - от Кулата надолу към стадиона, в дясната лента. Пълзя надолу по баира, всъщност, защото задръстването започваше почти от кръстовището. Повечето време стоя на място. И както си стоя... с периферното зрение виждам движение отдясно!!! Поглеждам - някакъв тарикатист с лъскаво новичко джипесто волво минава от ДЯСНАТА ми страна, през бордюра, треволяка и храсталака, на 3 пръста от дясното ми огледало :shock :shock :shock
Мина и замина и изпревари цялата колона... :shock :shock

Нервен е щото се е прецакал със смотан SUV ;)

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Чет 14 май 2009 13:34

ми колеги днес шофиор се става за няма и месец човек които не се е качвал на автомобил не може да се научи да спира драгва и да знаи габаритите на автомобила за толква време срещу лека сума от пари ти врачват кормуването и ти вече си офицялно убиец на пата и като се качат на по мощна кола си мислят че са като шумахер и белите стават сегашно време системата ни е малко :screwy

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Чет 14 май 2009 13:52

profesor humel написа:ми колеги днес шофиор се става за няма и месец човек които не се е качвал на автомобил не може да се научи да спира драгва и да знаи габаритите на автомобила за толква време срещу лека сума от пари ти врачват кормуването и ти вече си офицялно убиец на пата и като се качат на по мощна кола си мислят че са като шумахер и белите стават сегашно време системата ни е малко :screwy

А ти колега май си купил дипломата си, а!? Професоре...! Шофиор, врачват, офицялно, на пата, шумахер, да не говорим за изрази, фрази, запетайки и други "маловажни неща" :screwy

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 14 май 2009 14:01

profesor humel написа:ми колеги днес шофиор се става за няма и месец човек които не се е качвал на автомобил не може да се научи да спира драгва и да знаи габаритите на автомобила за толква време срещу лека сума от пари ти врачват кормуването и ти вече си офицялно убиец на пата и като се качат на по мощна кола си мислят че са като шумахер и белите стават сегашно време системата ни е малко :screwy

Научи се да пишеш грамотно бе човек...Всичките ти постове са пълни с грешки от всякакъв характер.

По темата ще споделя случай от онзи ден,когато трима мотористи буквално се опитаха да ме прескочат на надлеза към макдоналдс в Пловдив.Верно са бързи,ама и аз не съм се влачел...

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 14 май 2009 18:54

Това си е за селяни на пътя. Случка преди около половин час . Действието се развива на Г.М.Димитров посока четвърти километър към ракова болница. Та карам си аз и минавам в лявата лента да направя ляв завой към Мусагеница (на светофара , а задръстването огромно и който не знае там двете десни ленти са само за направо , а лявата за ляв и обратен завой). Та изчаках си 2 пъти да светне зелено и на третият съм първа кола на червено . Един "гражданин" от най-дясна лента реши , че не му се чака и се пререди пред мен , теглих му една тиха и продължих да си чакам зелено . След 10 секунди още един "гражданин на столицата" реши , че и на него не му се чака и оп зад другия и много близо до мен от съседната лента. Облегнах се на клаксона и един лешпер ме гледа лошо и сърдито , ама си трае и само зяпа в огледалото . Теглих му една звучна , очевидно ме чу , пресметна че съм сам в колата и чух от него силно и ясно "КВО БЕЕеее!!!!!!" . От моя страна последва "Евалата бе нинджа" пак си лно и звъчно , светна зелено и тръгнахме . Не съм се нервирал толкова от 1 година сигурно . Оказа се , че ФИАТ БРАВО червено с познайте къв номер....РА. Карах зад него точно 10 минути докато стигна моят блок и оп щастие "бързия" спря пред него :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Кола до кола и забележете какъв смислен разговор си проведох с другия младеж , дет се возеше , иначе принципно говорех на другия .

"Брао пич тия ленти за кво са ги нарисували?"
Мълчание от страна на водача .
Пасажер: "Еми за каране"
Аз в шах та:
Аз: "Ок бе караш си направо , от тия не се минава на ляво "
Пасажер: "Не се минава ама минахме"
Аз: "Другия път дано не минеш селянин"
И който от където е , са ако беше слезнал щех автоматично да се приравня на неговото ниво , но щехме да се бием . Запали си колата и си тръгна :063:
Та все още си го кълна точно там да си размаже гадната физиономия щом е толко отворен и тъп.

Тва е ше ме извинявате ама си беха пълни селтаци и двамцата.

Върни се в “Пътеводител”