! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот StS » Чет 14 май 2009 19:33

Някой да знае нещо за някаква катастрофа между колона на ФВ Плевен с "тестови" автомобили... и насрешно движещ се автомобил ? Защото чух нещо и имало някакъв проблем на пътя ?!

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 14 май 2009 19:34

абе и на тебе нищо не ти е станала като си ги пуснал амам хайде.

За мене истинския идот и селтак на пътя, а и не само е следния индивид.

Чичка на около 50 години видима възраст, със загащена тениска, с обратна захапка и злобна физиономия, със зверски прогнил форд на 20 години, вчера на обед, на бул. Любляна пред цника, точно на спирката на рейса беше спрял на чомпек НАСРЕДАТА НА БУлеварда, имаше място до тротоара да спре поне, амам той беше баш на средата и на чомпек и на този широк булевард идващите отдолу на към княжево трябваше да влизат в насрещното за да го подминат.
Та въпросния бесен тъпанар най-кротко и спокойно си говореше с още един такъв селяк, подпрял се отзад на капак все едно си е на село на мегдана, колите спират свиркат чакат и заобикалят а оня вдига ръка и вика кво беееее.
Най-върл и бесен селяния, думи нямам.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 14 май 2009 19:49

zaro написа:абе и на тебе нищо не ти е станала като си ги пуснал амам хайде.
............

Заро верно е , на ден пускам по 40 такива индивида и не им обръщам много внимание . Явно аз съм тъп и се се редя в правилната лента и все чакам , а селяците засичат , прелитат , катерят бордюри и т.н. С една дума "писна ми" . Айде сега , ако ме убедиш , че г-н селянин е прав ше си скъсам книжката .

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 14 май 2009 20:03

Exell написа:
zaro написа:абе и на тебе нищо не ти е станала като си ги пуснал амам хайде.
............

Заро верно е , на ден пускам по 40 такива индивида и не им обръщам много внимание . Явно аз съм тъп и се се редя в правилната лента и все чакам , а селяците засичат , прелитат , катерят бордюри и т.н. С една дума "писна ми" . Айде сега , ако ме убедиш , че г-н селянин е прав ше си скъсам книжката .

Абе що си късате нервите с олигофрените по пътя, сложете си по няколко стари свещи или батерии от 1.5V в барчето на колата и при подобен случай подхвърлете към някое стъкло на селянина въпросния предмет mhihi Резултата е доста добър :wink:

Потребителски аватар
    Sanq_Belov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Sanq_Belov » Чет 14 май 2009 20:26

Та относно селянията... Типичният селянин за мен е от черен произход(мисля че се сещатате за кой етнос говоря) с БМВ 3-та серия Е36(все пак вече ги дават от пуканки с награди) с видимо изгнило купе, липсващи осветления от всякакъв вид, със свалени до доло прозорци и пусната ръка през прозореца, че да му се пилят ноктите по асфалта. Пример: Чакам си аз на светофара на влизане в Свиленград, и от гетото излиза въпросния индивид с висока скорост засилва се към светофара(още свети червено и продължава да си свети поне 1 минута след неговото появяване), "изпреварва ме" като даже не обръща внимание на приспособлението с трите светлини. При навлизането в кръствоището забелязва, че от страната на автомобилите с предимство се задава кола. Скача рязко на спирачките, свирят гуми и спира(по средата на кръстовището) на сантиметри от шофьорската врата на другия автомобил. Другият шофьор си продължава все едно не го е видял,а другарят "ром" започва да псува и вика с цяло гърло, като дори тръгва да гони другата кола. Та вие преценете дали господин "състезател" има книжка и ако има как се е сдобил с нея. :screwy :banghead:

Потребителски аватар
    zaro
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 14 май 2009 20:42

За мен в престрояването няма нищо лошо. Даваш мигач, изчакваш някой да те пусне и се престрояваш.
    Пример:
    Всяка сутрин (11:30 mhihi )си карам по околовръстното посока Княжево.
    Карам лява лента, на светофара с пушкин в последния момент някой чичка дава ляв мигач и преминаването му е невъзможно.
    Аз на секундата давам десен мигач, престроявам се заобикалям го, след което пак в лявата лента.
    И не намирам нищо лошо.
    Съответно винаги пускам колите :no-no :no-no особено когато идват от някоя пряка. Просто задължително поне по една ще пусна.
    Тръгвам по навреме за да не бързам и така си пестя и нервите.
    И въобще на никой не обръшщам внимание.

Потребителски аватар
    onion
    R.I.P
    Автомобил: Passat B3 1800 mono
    Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Пет 15 май 2009 10:03

Sanq_Belov написа:Та относно селянията... Типичният селянин за мен е от черен произход(мисля че се сещатате за кой етнос говоря) с БМВ 3-та серия Е36(все пак вече ги дават от пуканки с награди) с видимо изгнило купе, липсващи осветления от всякакъв вид, със свалени до доло прозорци и пусната ръка през прозореца, че да му се пилят ноктите по асфалта. Пример: Чакам си аз на светофара на влизане в Свиленград, и от гетото излиза въпросния индивид с висока скорост засилва се към светофара(още свети червено и продължава да си свети поне 1 минута след неговото появяване), "изпреварва ме" като даже не обръща внимание на приспособлението с трите светлини. При навлизането в кръствоището забелязва, че от страната на автомобилите с предимство се задава кола. Скача рязко на спирачките, свирят гуми и спира(по средата на кръстовището) на сантиметри от шофьорската врата на другия автомобил. Другият шофьор си продължава все едно не го е видял,а другарят "ром" започва да псува и вика с цяло гърло, като дори тръгва да гони другата кола. Та вие преценете дали господин "състезател" има книжка и ако има как се е сдобил с нея. :screwy :banghead:

аз бих го оставил да ме настигне , ако имам дебелокожието да го подмина де !

Вчера се прибирам към нас след работа. Улицата ни е подобие на черен път, асфалт не се вижда кой знае колко въпреки че би трябвало да го има. Срещу нас има строеж. Влизам на уличката и хоп , бетоновоз и бетон-помпа заклещени като кучета, задник в задник :) и помпят ... дотук нищо лошо , остава място да мине кола по улицата.

Да ама там едни момчета (3 бр.) от същия тоя произход за който спомена колегата по-горе, явно бачкатори някъде наблизо, спряли до бетоновоза и запречили пътя , с едно Мондео. Седят на капака и чоплят семки и пият бира. Свалям джама "Може ли да мина ако обичате" (правя се на учтив от вътре). Правят се че не ме чуват от шума на бетоно-нещата които помпят.
    Не се стърпях и слязох. Отивам при тях и от 1 метър - "дръпни си колата да мина" (вече с друг тон). Явно видяха че не съм някое момченце (все пак съм 1.90 и 95 кг.) и "а да да , сега ще я махна". На въпроса ми "Защо си спрял тука като виждаш че няма място" получих отговор от сорта на "еми тооо ... сега ще я махна"

Ами ако бях 1,65 и 53 кила, дали щяха да я мръднат или да се правят на интересни !? Мондеото не беше със софийска регистрация (само отбелязвам).

Не искам да се правя на голяма работа , ако се бяхме спречкали най-вероятно щях да изям боя , ама просто ми е писнало от хора с ампутирани мозъци и вече спря да ми пука. Спирам и слизам , пък каквото ще да става !

Поздрави на всички.

Потребителски аватар
    Sanq_Belov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Sanq_Belov » Пет 15 май 2009 18:10

Днес около 2 часът на околовръсното аз и един колега от университета се дондуркаме с едно бусче на път към студентски град. Колегата си кара в лява лента изпреварва един Форд от праисторията(не беше със софииски номера) и си продължаваме. Добре обаче селянинът от Форда решава да ни изпревари от дясно и докато ни изпреварва нещо се кара... :screwy Колегата намаля пуска го да мине и след малко нашият състезател(при скорост над 100 км/ч) набива рязко спирачки пред нас(честно казано за момент си помислих, че ще се обърне тая кошница неговата). Скача моя човек и той на спирачките и почва да дивее "К'во прави тоя е... Луд ли е кво му има" и увеличава дистанцията от самоубиеца. Обаче стареца,миришещ на пръст, решава че не трябва да се отказва и пак рязко на спирачките. В тоя момент и двамата не издържаме и колегата започва да му дава сигнал да отбива(добре че не спря иначе незнам) а оня пак с неговия си номер. Газ след него, изпускаме отбивката за студентски и на първото удобно място за обратен завои(едно от местата на който се сливат двете платна) тръгваме да правим обратен и се изравняваме с Форда. Оня сваля прозореца и почва да вика. Сваляме и ние прозореца и се започва:
    -"Абе селянин така ще си караш на село ти да не си луд"-колегата.
    -"Аз еи ся мамичката ви ще е.. закво ма изпреварваш"-фордаджията :screwy
    -"Ти ли на мен бе я слизаи от тая кола..."
    -"Абе мамицата ви лапета не видиш ли че не може да ме изпреварваш е ся ше доида да те смачкам"-човека с форда. Тука вече и аз не издържам и започвам:
    -"Как да не може да те изпреварва нали видя, че те изпревари. Я марш от тука... Не стига че правиш глупости ми сега се и разправяш. Изчезваи бе дивак..."
    После колегата обърна и реши, че то и да го бием тоя няма голяма полза. Човека продължаваше да си псува ама ние вече се отдалечавахме и не успях да разбера какво става. Та да знаете хора-малко останаха хората който могат да карат по улиците и ако продължават да се качват такива като тоя с Форда в коли ще останат още по-малко death ...
    П.П. Ние така и не разбрахме какво тояно стана та тоя да полудее, но определено му имаше нещо не по реда си... :screwy

Потребителски аватар
    arrougance
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот arrougance » Пет 15 май 2009 22:56

Sanq_Belov написа:Днес около 2 часът на околовръсното аз и един колега от университета се дондуркаме с едно бусче на път към студентски град. Колегата си кара в лява лента изпреварва един Форд от праисторията(не беше със софииски номера) и си продължаваме. Добре обаче селянинът от Форда решава да ни изпревари от дясно и докато ни изпреварва нещо се кара... :screwy Колегата намаля пуска го да мине и след малко нашият състезател(при скорост над 100 км/ч) набива рязко спирачки пред нас(честно казано за момент си помислих, че ще се обърне тая кошница неговата). Скача моя човек и той на спирачките и почва да дивее "К'во прави тоя е... Луд ли е кво му има" и увеличава дистанцията от самоубиеца. Обаче стареца,миришещ на пръст, решава че не трябва да се отказва и пак рязко на спирачките. В тоя момент и двамата не издържаме и колегата започва да му дава сигнал да отбива(добре че не спря иначе незнам) а оня пак с неговия си номер. Газ след него, изпускаме отбивката за студентски и на първото удобно място за обратен завои(едно от местата на който се сливат двете платна) тръгваме да правим обратен и се изравняваме с Форда. Оня сваля прозореца и почва да вика. Сваляме и ние прозореца и се започва:
    -"Абе селянин така ще си караш на село ти да не си луд"-колегата.
    -"Аз еи ся мамичката ви ще е.. закво ма изпреварваш"-фордаджията :screwy
    -"Ти ли на мен бе я слизаи от тая кола..."
    -"Абе мамицата ви лапета не видиш ли че не може да ме изпреварваш е ся ше доида да те смачкам"-човека с форда. Тука вече и аз не издържам и започвам:
    -"Как да не може да те изпреварва нали видя, че те изпревари. Я марш от тука... Не стига че правиш глупости ми сега се и разправяш. Изчезваи бе дивак..."
    После колегата обърна и реши, че то и да го бием тоя няма голяма полза. Човека продължаваше да си псува ама ние вече се отдалечавахме и не успях да разбера какво става. Та да знаете хора-малко останаха хората който могат да карат по улиците и ако продължават да се качват такива като тоя с Форда в коли ще останат още по-малко death ...
    П.П. Ние така и не разбрахме какво тояно стана та тоя да полудее, но определено му имаше нещо не по реда си... :screwy

На симеоновско шосе патуваме откъм семинарията за студентски(с опел астра полицейския модел),и то 2 ленти,и нещо бързах за лекции или за упражнение беше,и си ги изпреварвам повечкото коли,и гледам пред мен една корсичка(от най-новите) кара в лява лента,и нито съм му светил да се маха,че ми пречи нито нищо,и го минах отдясно.Веднага след това получавам клаксони и тоя ми пусна дългите.Пак казвам,че с нищо не съм го предизвиквал.Пуснах аз аварийните да му се извиня ако има нещо,тоя не ги маха говедаря.Като му ударих едни спирачки,тоя красавец едвам не ми удари теглича на опела.Гледам ръкомаха отзад нещо,ама махна дългите де.Историята ми е подобна на колегата,само че с различна гледна точка.

Потребителски аватар
    shirindeniz
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот shirindeniz » Съб 16 май 2009 21:59

аз като ме ядосат направо ги настигам ,щрак от пред и бой.един тъпанар ,такъв вътрешен завой взе ,че цялата кола на мойто платно, а аз с жената и двете дечурлиги,направо ми се схвана ченето.Обърнах колата , настигнах го тъпанара и два шамара на земята и ще ми се разправя.Ужас ,ама пиян ли беше дрогиран ли беше незнам , но щеше да ни помете като нищо.Трябва много да се внимава ,че незнаеш кой кара "пиян или дрогиран".....

Потребителски аватар
    Sanq_Belov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Sanq_Belov » Съб 16 май 2009 22:05

Паркирам си днес в Студентски до М-Тел и какво виждам... :screwy Доста време си поседя там тази кола... Сигурно е седял и след като си тръгнах незнам... :roll:

П.П. Забравих да отбележа- в колата нямаше човек, нямаше пуснати авариини и по нищо не личеше да е спрял за малко. :Mr Green Fun
    Прикачени файлове
    Idiot.jpg

Последна промяна от Sanq_Belov на Съб 16 май 2009 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
    naiturseniq
    Автомобил: VW Passat 2016
    Двигател: 2000 TDI 150hp

Мнениеот naiturseniq » Съб 16 май 2009 22:59

тоя е от наща марка не го издавай ;)

Аз се спускам по баир и преди стопа почвам от рано да намалям то път. Т - Образно кръстовещето , от пътя с предимсттво към мен завива Камонче с цистерни4ка малка , със над 80км беше засилен .. камиона едвам незанася , завоя е 90 градуса все пак .. и нз ама бях намалил и пред капака на моята кола прехвърчат дървена врата и дограма от дървен прозорец ... :horror: неми се мисли какво щеше да стане ако небях намали малко преди тва... Свиряяя тоя неразбра е чак после са усети и спря. Ако бях като някой от колегите нагоре 190 /90кг можеби щях сляза .. но за жалост съм 182/65 и имам само една брадвичка в колата и реших да не слизам понеже е летния сезон. Инъче дограмата си я зимах отма. СИГАНИН караше ;)

Интересен факт е че колегите от софия винаги пишете ( не беше с софииски номера ) тоест беше от село. Аз съм от Варна - нямам софииски номера зажалост. Но пък съм с Мадридски номера Ипсания и тея със С и СА ми се падат на мене ...
    Казвам го не да подхващам конфликт а просто да се изясним че регистрацията не е гаранция за шофиора както и факта има ли няма ли книжка.
    А и много добре знаем че лятно време в СОфия нй хубавото нещо са табелите за Варна :vacation :ihaaaaa

Потребителски аватар
    onion
    R.I.P
    Автомобил: Passat B3 1800 mono
    Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Пон 18 май 2009 8:58

офтопик:

не казах това за номерата за да се правя на интересен. Просто движението в София е такова, че затруднява хората които не са от София и не живеят тук постоянно , казах го по скоро в смисъл на това, че тези бяха някакви бачкатори , явно временно в София, а и друго си е да си спреш на мегдана като арабин в пустиня :)
    Сори за офа

Потребителски аватар
    Мартин
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 19 май 2009 19:51

shirindeniz написа:аз като ме ядосат направо ги настигам ,щрак от пред и бой.

Сдържай си малко нервите, че с тая тактика ще попаднеш на някой по-ядосан от тебе и ще стане беля.

Потребителски аватар
    my heart iS iCe
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 19 май 2009 20:08

Мартин написа:
    shirindeniz написа:аз като ме ядосат направо ги настигам ,щрак от пред и бой.

Сдържай си малко нервите, че с тая тактика ще попаднеш на някой по-ядосан от тебе и ще стане беля.

E това показва що за хора сме като се бием по сфетофарите като индианците едно време.. Неискам да се обижда никой просто движението в цялата страна е ужас ние си го правим такова. Просто трябва да прощаваме и да не се палим много! Всеки прави грешки.

п.п Днес си карам по една улица гледам пред мен едно ауди б4 пуска мигач че иска да паркира в моето платно и аз разбира се го пускам да мине да паркира... В същото време когато се разминавам с въпросното ауди от задната дясна врата някфа м0ма излиза със скоростта на светлината (Карах с не повече 23км) зацепвам спирачките и закачам страничното дясно огледало с вратата на аудито ... Съответно поглеждам колата поглеждам шофьора и той ме гледа видях че и да се разправяме просто няма смисъл а и нямаше щети слава на бога.

Та за това няма смисъл да се нападаме по пътищата просто трябва да се пазим един от друг :012:

Върни се в “Пътеводител”