! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
shirindeniz
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот shirindeniz » Вто 19 май 2009 22:25

не винаги съм такъв,едно жигули ми обърна колата за късмет само смачкани ламарини ,но ми нямаше нищо.Както си бях дал мигач и си изпреварвах жигулито и още една кола пред него ,4 метра ,а може и по малко оня реши че ще изпреварва колата пред него и излезе пред мен .Няма странични огледала а средното го закрива едно дете, или ги удрям отзад или се хвърлям на страни и реших да се хвърля.Посля оня идва да види какво става ,казах му само да се маха и това е.Но по горе се случи така ,че много беше ми се насъбрало , а и не бях сам .Повече се уплаших заради децата,това е.А като се обърнах с колата бях сам.Много пъти съм правил път ,бил съм много колегиален,но като виждаш другите какво правят и се изнервяш. :?

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Чет 21 май 2009 8:14

A то сиганите няма как да вземат книжка без да плащат, все пак повечето нямат основно, което е нужно...

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Чет 21 май 2009 23:15

Само да вметна за идиотите. Колеги никога не слизайте от колите си когато някой идиот ви е засекъл и видимо иска да ви нарани. Като го видите, че спира се махайте. Че после се води "саморазправа" и пак Вие ще го ядете :screwy

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пет 22 май 2009 9:09

LiRiX написа:Само да вметна за идиотите. Колеги никога не слизайте от колите си когато някой идиот ви е засекъл и видимо иска да ви нарани. Като го видите, че спира се махайте. Че после се води "саморазправа" и пак Вие ще го ядете :screwy

Случай с мой приятел: Засича го някакъв бабаит с лъскаво Ауди мисля и на всичко отгоре и слиза да го бие. Обаче този път - греда.. моя приятел е някакъв си там шампион по бокс :Mr Green Fun и го беше потрошил от бой но пък после си го осъдиха като стой та гледай..

Tokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tokio » Пет 22 май 2009 18:29

Колеги, със сигурност катастрофите ще намалеят, ако по пътищата ни не се движат коли с десен волан. Моля всеки, който е против регистрацията на автомобили с десен волан в България да подпише тази ПЕТИЦИЯ:
http://www.bgpetition.com/protiv_desnite_volani/index.html

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Съб 23 май 2009 13:16

Tokio написа:Колеги, със сигурност катастрофите ще намалеят, ако по пътищата ни не се движат коли с десен волан. Моля всеки, който е против регистрацията на автомобили с десен волан в България да подпише тази ПЕТИЦИЯ:
http://www.bgpetition.com/protiv_desnite_volani/index.html

Аве ей китаец, има един лаф "На калпавия х*й вълната му пречела" и тай в твоя случай кфо общо имат десните волани. Всичко е от задкормилното устройство.

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Съб 23 май 2009 17:22

А ми общото е че тези с десния волан имат по-лоша видимост от тези с левия поне в София е така за Русе не знам

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пон 25 май 2009 10:03

Вчера пътуваме с един приятел с мотор посока Перник и на владая точно след караулката един Туарег ни натисна в завоя и ни изхвърли от пътя :shock Добре че имаше малко място отстрани и момчето което ме возеше успя да удържи мотора минавайки през канавката. Така и не разбрах какво му пречехме при положение че там пътя има две ленти.

Tokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tokio » Пон 25 май 2009 16:33

Аве ей китаец, има един лаф "На калпавия х*й вълната му пречела" и тай в твоя случай кфо общо имат десните волани. Всичко е от задкормилното устройство.

Наистина нищо общо няма десния волан и безопастноста на движението. Опасно е да се движат такива коли по нашите пътища откъдето и да го погледнеш.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 26 май 2009 0:34

Опасно е и да се кара с 140-160 "по селски асфалтиран път" или с 180-190 по китните ни пътища с старите ни коли.За мен тва е опасно, по опасно от тва да караш кола с десен волан.

Мързи ме да търся цитати, но предполагам ако зачиташ из форума си попадал на такива постове.

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Сря 27 май 2009 18:18

Днес - шофьорът на автобус 79 на няколко светофара подред изпреварва от дясно и засича наред !

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 28 май 2009 17:05

Вчера ей тези
Изображение
А днес един по-голям идиот с червено АТВ бягаше от преследваща го патрулка по Мария Луиза :screwy ма нямах време да го снимам.

Потребителски аватар
yoyof1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yoyof1 » Пет 29 май 2009 21:16

В 1978 .. Golf 2. Kамикадзе по Варненските пътища :screwy :screwy :screwy
Има и други на пътя, не е нужно да страдат заради такива като него! :не:

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Нед 31 май 2009 20:47

Сребрист ГОЛФ 3 СА 72** **
Здравейте колеги !!! Искам да попитам някой дали познава човек с такава кола било то съфорумец или приятел. ( Момчето е с светла коса слабо телосложение ). Драги колеги нз как точно да се изразя но със сигорност има голямо отвращение че карам кола с марка VW, зареди такива бо***ци като този. Днес в Плевен това момче отне предимство до бензиностанция Genimex ( понеже сестрами караше че бяхме с нейната кола тя му свирна и наби спирачки за да предоврати удар) продължихме към Парк Кайлъка след което видях същия този голф да изпреварва 3 коли на ляв завой без да мисли какво може да има срещу него и на първия легнал полицай ( за моите съграждани пътя е познат )той се изравни с нас след което реши да се състезава ( за мое учуждение на голфа пишеше GTI, а пежото на сестрами е 1.6 90 коня и вървяха едно до друго без сестрами да дава газ поради причина която ще напиша по долу). Та въпростния Гъзар ни засече явно беше смел че видя че колата я кара жена след което изчезна в неговата кола бяха момиче и момче а тъпанара май непрецени или е сляп че НЕВИДЯ че на задното стъкло на пежото има лепенка БЕБЕ в колата ни имаше дете което след 22 дена ще направи годинка. Колеги жестоко съм възмотен от това нещо пазете се и внимавайте от такива ГЪЗАРИ качили момиче и голямата работа.... нз вие как бихте постъпили но аз със сигорност щях да му извия врата... И нз точно причината да се върне от бензиностанцията до парка да ни засича това са пишлемета ( мои набори ) такива където немислят какво прават ПАЗЕТЕ СЕ>....

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Нед 31 май 2009 22:56

Jetta I написа:Сребрист ГОЛФ 3 СА 72** **
Здравейте колеги !!! Искам да попитам някой дали познава човек с такава кола било то съфорумец или приятел. ( Момчето е с светла коса слабо телосложение ). Драги колеги нз как точно да се изразя но със сигорност има голямо отвращение че карам кола с марка VW, зареди такива бо***ци като този. Днес в Плевен това момче отне предимство до бензиностанция Genimex ( понеже сестрами караше че бяхме с нейната кола тя му свирна и наби спирачки за да предоврати удар) продължихме към Парк Кайлъка след което видях същия този голф да изпреварва 3 коли на ляв завой без да мисли какво може да има срещу него и на първия легнал полицай ( за моите съграждани пътя е познат )той се изравни с нас след което реши да се състезава ( за мое учуждение на голфа пишеше GTI, а пежото на сестрами е 1.6 90 коня и вървяха едно до друго без сестрами да дава газ поради причина която ще напиша по долу). Та въпростния Гъзар ни засече явно беше смел че видя че колата я кара жена след което изчезна в неговата кола бяха момиче и момче а тъпанара май непрецени или е сляп че НЕВИДЯ че на задното стъкло на пежото има лепенка БЕБЕ в колата ни имаше дете което след 22 дена ще направи годинка. Колеги жестоко съм възмотен от това нещо пазете се и внимавайте от такива ГЪЗАРИ качили момиче и голямата работа.... нз вие как бихте постъпили но аз със сигорност щях да му извия врата... И нз точно причината да се върне от бензиностанцията до парка да ни засича това са пишлемета ( мои набори ) такива където немислят какво прават ПАЗЕТЕ СЕ>....

лошото е,че провинциалните гъзари като дойдат в София са същите,ако не и доста по нагли и опасни за околните.

Върни се в “Пътеводител”