! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- shirindeniz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
не винаги съм такъв,едно жигули ми обърна колата за късмет само смачкани ламарини ,но ми нямаше нищо.Както си бях дал мигач и си изпреварвах жигулито и още една кола пред него ,4 метра ,а може и по малко оня реши че ще изпреварва колата пред него и излезе пред мен .Няма странични огледала а средното го закрива едно дете, или ги удрям отзад или се хвърлям на страни и реших да се хвърля.Посля оня идва да види какво става ,казах му само да се маха и това е.Но по горе се случи така ,че много беше ми се насъбрало , а и не бях сам .Повече се уплаших заради децата,това е.А като се обърнах с колата бях сам.Много пъти съм правил път ,бил съм много колегиален,но като виждаш другите какво правят и се изнервяш. 

A то сиганите няма как да вземат книжка без да плащат, все пак повечето нямат основно, което е нужно...
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Само да вметна за идиотите. Колеги никога не слизайте от колите си когато някой идиот ви е засекъл и видимо иска да ви нарани. Като го видите, че спира се махайте. Че после се води "саморазправа" и пак Вие ще го ядете 

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LiRiX написа:Само да вметна за идиотите. Колеги никога не слизайте от колите си когато някой идиот ви е засекъл и видимо иска да ви нарани. Като го видите, че спира се махайте. Че после се води "саморазправа" и пак Вие ще го ядете
Случай с мой приятел: Засича го някакъв бабаит с лъскаво Ауди мисля и на всичко отгоре и слиза да го бие. Обаче този път - греда.. моя приятел е някакъв си там шампион по бокс

Колеги, със сигурност катастрофите ще намалеят, ако по пътищата ни не се движат коли с десен волан. Моля всеки, който е против регистрацията на автомобили с десен волан в България да подпише тази ПЕТИЦИЯ:
http://www.bgpetition.com/protiv_desnite_volani/index.html
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Tokio написа:Колеги, със сигурност катастрофите ще намалеят, ако по пътищата ни не се движат коли с десен волан. Моля всеки, който е против регистрацията на автомобили с десен волан в България да подпише тази ПЕТИЦИЯ:
Аве ей китаец, има един лаф "На калпавия х*й вълната му пречела" и тай в твоя случай кфо общо имат десните волани. Всичко е от задкормилното устройство.
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ми общото е че тези с десния волан имат по-лоша видимост от тези с левия поне в София е така за Русе не знам
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера пътуваме с един приятел с мотор посока Перник и на владая точно след караулката един Туарег ни натисна в завоя и ни изхвърли от пътя
Добре че имаше малко място отстрани и момчето което ме возеше успя да удържи мотора минавайки през канавката. Така и не разбрах какво му пречехме при положение че там пътя има две ленти.

Аве ей китаец, има един лаф "На калпавия х*й вълната му пречела" и тай в твоя случай кфо общо имат десните волани. Всичко е от задкормилното устройство.
Наистина нищо общо няма десния волан и безопастноста на движението. Опасно е да се движат такива коли по нашите пътища откъдето и да го погледнеш.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опасно е и да се кара с 140-160 "по селски асфалтиран път" или с 180-190 по китните ни пътища с старите ни коли.За мен тва е опасно, по опасно от тва да караш кола с десен волан.
Мързи ме да търся цитати, но предполагам ако зачиташ из форума си попадал на такива постове.
Мързи ме да търся цитати, но предполагам ако зачиташ из форума си попадал на такива постове.
Днес - шофьорът на автобус 79 на няколко светофара подред изпреварва от дясно и засича наред !
В 1978 .. Golf 2. Kамикадзе по Варненските пътища
Има и други на пътя, не е нужно да страдат заради такива като него!

Има и други на пътя, не е нужно да страдат заради такива като него!

- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Сребрист ГОЛФ 3 СА 72** **
Здравейте колеги !!! Искам да попитам някой дали познава човек с такава кола било то съфорумец или приятел. ( Момчето е с светла коса слабо телосложение ). Драги колеги нз как точно да се изразя но със сигорност има голямо отвращение че карам кола с марка VW, зареди такива бо***ци като този. Днес в Плевен това момче отне предимство до бензиностанция Genimex ( понеже сестрами караше че бяхме с нейната кола тя му свирна и наби спирачки за да предоврати удар) продължихме към Парк Кайлъка след което видях същия този голф да изпреварва 3 коли на ляв завой без да мисли какво може да има срещу него и на първия легнал полицай ( за моите съграждани пътя е познат )той се изравни с нас след което реши да се състезава ( за мое учуждение на голфа пишеше GTI, а пежото на сестрами е 1.6 90 коня и вървяха едно до друго без сестрами да дава газ поради причина която ще напиша по долу). Та въпростния Гъзар ни засече явно беше смел че видя че колата я кара жена след което изчезна в неговата кола бяха момиче и момче а тъпанара май непрецени или е сляп че НЕВИДЯ че на задното стъкло на пежото има лепенка БЕБЕ в колата ни имаше дете което след 22 дена ще направи годинка. Колеги жестоко съм възмотен от това нещо пазете се и внимавайте от такива ГЪЗАРИ качили момиче и голямата работа.... нз вие как бихте постъпили но аз със сигорност щях да му извия врата... И нз точно причината да се върне от бензиностанцията до парка да ни засича това са пишлемета ( мои набори ) такива където немислят какво прават ПАЗЕТЕ СЕ>....
Здравейте колеги !!! Искам да попитам някой дали познава човек с такава кола било то съфорумец или приятел. ( Момчето е с светла коса слабо телосложение ). Драги колеги нз как точно да се изразя но със сигорност има голямо отвращение че карам кола с марка VW, зареди такива бо***ци като този. Днес в Плевен това момче отне предимство до бензиностанция Genimex ( понеже сестрами караше че бяхме с нейната кола тя му свирна и наби спирачки за да предоврати удар) продължихме към Парк Кайлъка след което видях същия този голф да изпреварва 3 коли на ляв завой без да мисли какво може да има срещу него и на първия легнал полицай ( за моите съграждани пътя е познат )той се изравни с нас след което реши да се състезава ( за мое учуждение на голфа пишеше GTI, а пежото на сестрами е 1.6 90 коня и вървяха едно до друго без сестрами да дава газ поради причина която ще напиша по долу). Та въпростния Гъзар ни засече явно беше смел че видя че колата я кара жена след което изчезна в неговата кола бяха момиче и момче а тъпанара май непрецени или е сляп че НЕВИДЯ че на задното стъкло на пежото има лепенка БЕБЕ в колата ни имаше дете което след 22 дена ще направи годинка. Колеги жестоко съм възмотен от това нещо пазете се и внимавайте от такива ГЪЗАРИ качили момиче и голямата работа.... нз вие как бихте постъпили но аз със сигорност щях да му извия врата... И нз точно причината да се върне от бензиностанцията до парка да ни засича това са пишлемета ( мои набори ) такива където немислят какво прават ПАЗЕТЕ СЕ>....
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Jetta I написа:Сребрист ГОЛФ 3 СА 72** **
лошото е,че провинциалните гъзари като дойдат в София са същите,ако не и доста по нагли и опасни за околните.