абе кво толкова, вече съм свикнал. след 2 месеца придвижване без кола мислих че съм забравил да карам, ама не съм
та на гара пионер, където 94 завива при складовете за строителни материали при симеоновско си седя и чакам да завия на ляво посока студ град. светва ми светофареца, ама в тоя момент едно бмв М3 от най новите завива от лентата за направо и ме засича - е па ко да правиш, боли ме ако го тресна, аз с кола за 3 хилки, тоя с кола за 200

е нищо не стана, освен че си казах - е тоя па къв е бе и си продължих
обаче да ви кажа кво стана на пътя покрай гробищата дето отива към кръговото на надежда. преди няколко дни си карам (нема да споменавам с колко, ама там 50 км е нереално ниска скорост). пред мене имаше една шкода фабия, а зад мене микробус мерцедес бял. има едни шахти по пътя дори и след ремонта. и има една дето стърчеше яко, фабията я заобиколи отдясно, аз я минах посредата на колата, а микробуса който караше близко зад мен не успя - направо в нея! спука гума и зави рязко на ляво като обърса една кола дето караше най в дясно и после с движения наляво надясно се заби в оградата или стълб - не видях... беше доста шокиращо.
много коварни тия шахти бе!