Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Къде ни снима КАТ !!!

Мнениеот hooligans » Сря 16 яну 2013 14:38

Vlad777 написа:
Kuncavia написа:В крайна сметка снимката е от стационарна :dummy:

Снимката е от мобилна, тъй като стационарната седеше между двете платна и беше насочена в страни, за да снима колите в посока Семинарията. Ето какво съм писал преди повече от месец:
Vlad777 написа:Нова стационарна камера снима преди телевизионната кула в посока от Румънското посолство към Семинарията.

Днес сутринта пък и от другата страна беше паркирала черната вектра с тъмните стъкла и снимаше тези, които идват от Семинарията надолу към румънското.

Погледни снимката и ще видиш, че не е направена от камера между двете платна, а от камера, която снима от островчето отстрани където се влива пътят от кръговото горе. точно там стоеше вектрата.

Днес минах покрай стационарната камера и я нямаше. На мястото на кутията за камерата имаше само един кол. Явно вчера са я махнали изобщо.

Владо, не мога да те разбера за къде говориш?
За тази камера, която Бобо е снимал или за друга :shock
Днес верно и сипаха, а от Семинарията посока кулата седи патрулка на авариики вътре с мобилна камера.
:cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Сря 16 яну 2013 15:08

Една стационарна и една мобилна на една отсечка, баси якото mhihi

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Сря 16 яну 2013 17:24

boqn92 написа:Ех ще се научим тогава да караме бавничко 40-50 из града :banghead:

Да ги еВа,днес си взех честитка за +22км/ч (72км/ч) от мобилна камера на тайни агенти по пътя от Централните гробища към Надежда.
50лв. и с всичките промоций от скороста и срока за плащане си стискаме ръцете на 35лв. и +19км/ч.

Потребителски аватар
vladobe
Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
Двигател: General Electric F404-GE-402

ВНИМАНИЕ !!! НОВА КАМЕРА В СОФИЯ!

Мнениеот vladobe » Сря 16 яну 2013 18:15

Привет колеги, надявам се все още да няма изгорели от нас, но чак сега имам възможност да пиша. Има нова камера в София днес я инсталираха намира се на бул. Пейо Яворов (новото кръгово движение посока Телевизионната кула) посока бул. Цариградско шосе и посока ул. Стоян Михайловски. Камерата ще снима и в двете посоки. Прилагам и снимки извинявам се за качеството, но това е максимално бързо...
Изображение

Изображение

Шофирайте разумно! :beer

Потребителски аватар
paralesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paralesko » Съб 19 яну 2013 23:38

Тази камера е от кутията на ул.202 ,предполагам де :oops: защото там от 2 дни няма камера, кутията е празна. Относно колегата по горе с снимката и глобата от ул.202 но сниман посока надежда,вече 2 пъти засичам патрул с камера скрит между колите паркирани преди входа на теца посока надлез надежда.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 20 яну 2013 23:14

Сигурно е коментирано, но да питам, патрулката с камерата спряла встрани от пътя, около 21.00 ч. (тъмно), само светлината на улични лампи в едно село свети, аз се движа срещу нея. Има ли шанс да ме е снимала?

Тези камери хващат ли в тъмното, още повече че съм с фарове срещу нея, или са дебнели само отзад да снимат насрещно движещите се. death

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 21 яну 2013 14:07

Калоян Кирилов написа:Сигурно е коментирано, но да питам, патрулката с камерата спряла встрани от пътя, около 21.00 ч. (тъмно), само светлината на улични лампи в едно село свети, аз се движа срещу нея. Има ли шанс да ме е снимала?

Тези камери хващат ли в тъмното, още повече че съм с фарове срещу нея, или са дебнели само отзад да снимат насрещно движещите се. death

Идеално при това :wink:

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Чет 24 яну 2013 14:42

Два дни поред господата се бяха подредили в засада, на бул. Цариградско шосе след светофара на отбивката за Герман, посока София. Точно където свършва оградата и гората на резиденция "Врана", отдясно - грам не се виждат докато не подминеш и снимат в гръб.

Cecko14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cecko14 » Чет 24 яну 2013 14:45

Да ги еВа,днес си взех честитка за +22км/ч (72км/ч) от мобилна камера на тайни агенти по пътя от Централните гробища към Надежда.
50лв. и с всичките промоций от скороста и срока за плащане си стискаме ръцете на 35лв. и +19км/ч.

То там освен,че кибичат от време на време в локалните (кога с полицейска,кога с цивилна кола) си има и стационарна камера,мисля че само в едната посока гледа (към Централните гробища)

nikss88
Автомобил: MK4
Двигател: APK 2000

Мнениеот nikss88 » Чет 24 яну 2013 23:35

оглеждайте се за тъмно кафява Вектра Б с тъмни предни,задни стъкла на 202-ра в локалното,аз чакам сериозна честитка от нея :(

dimitar83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitar83 » Пет 25 яну 2013 2:08

Има ли такива камери които могат да снимат в двете посоки ? Например на ул 202 снима в 1 посока.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пет 25 яну 2013 9:10

да, има камери , които снимат в двете посоки

Потребителски аватар
kosara333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kosara333 » Пон 04 фев 2013 19:18

Kuncavia написа:
bulaki написа:Само в посока ИКЕА

И аз бях много разочарован от тази камера. Една вечер профучах с *** км/ч с мотора и се постарах да и покажа средни пръсти и тя не ме светна :screwy После поразпитах и се оказа, че не снима, но масово колите намаляват в тази отсечка :dummy:

Хубава тема, която трябва да се прочете от всички :thup
И аз вече си имам електронна честитка въпреки, че имам книжка от 14 години имам и златен талон и нямам нарушения за тия 14 години и въпреки, че карам супер внимателно стационарната камера на околовръсното на Shell на Бояна ме е щракнала. Камерата е стационарна и снима само отзад пътуващите от Бояна към Младост :exclaim
На 2 ноември миналата година с мотора при ограничение 80 км/h съм минал със 105 км/h. Дойде ми електронен фиш с глоба от 100 лв. която вече платих с намалението и стана 70 лв.
Така, че внимавайте на околовръсното в София :exclaim
На Царско Село не съм забелязал стационарна камера. Ако бъркам поправете ме......
Главен път София - Кюстендил на излизане от село Ябълково посока Кюстендил има мобилна камера :exclaim седят в патрулка и снимат точно преди пешеходната пътека на излизане от селото, ограничението е 50 км/h :exclaim
Главен път Кюстендил - Дупница на разклона за село Невeстино :exclaim пак ограничение 50 км/h мисля че камерата също е мобилна така че внимавайте и там.
С две думи това е дяволска работа и няма как да не нарушите все някъде :aaaaa при ограничение 50 км/h примерно ще минеш с 60 и си готов...... пълна идиотщина :screwy :screwy :screwy

bighristo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bighristo » Вто 05 фев 2013 12:41

BOOKO написа:
bugster написа:
bugster написа:Чух от приятел че май са монтирали нова спийд камера на магистрала Хемус в посока София до Лукойл ....
Някой знае ли дали има действаща спийд камера на Хемус, освен тези на тунелите ?

На Лукойл след Правец посока София, но тя е от доста време

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 05 фев 2013 13:36

С две думи това е дяволска работа и няма как да не нарушите все някъде :aaaaa при ограничение 50 км/h примерно ще минеш с 60 и си готов...... пълна идиотщина :screwy :screwy :screwy

И да и не. Вярно е, че 10км не го броим за нищо.
Ще си позволя ОФФ-Топик да ви разкажа интересна случка от Швейцария. Пътува мой колега Германец, с немска кола в Швейцария. Прав хубав път, ограничение 80км/ч. Спира го местният полицай за 83 (!) км/ч и пише глоба за превишена скорост. Колегата се противи естествено и не е съгласен, че с 3км/ч отгоре е нарушение.
На което швейцарският полицай отвръща "Господине, ако искахме по пътищата ни да се кара с 83 км/ч, щяхме да напишем на знаците 83км/ч".
Така че това е, в закона пише - в населено място 50, всичко над 50 е нарушение на закона.

Върни се в “Пътеводител”