Ще пътувам до Гърция. Търся информация.
-
- Автомобил: Голф 6 1600 ТДИ 2010 г Вариант
- Двигател:
Ще пътувам до Гърция. Търся информация.
Колеги решили сме да отидем за 2-3 дена до Гърция. Ще минем през Златоград и желанието ни е да сме за 2-3 дена на морето, възможно където е най-близко до ГКПП. Не съм ходил досега в Гърция и се затруднявам с маршрута. Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете с маршрута и къде да отидем на морето. Ще си носим палатки. Нямаме някакви изисквания към условията. Би могло и на бунгало. Ще сме четирима. Важното е да е евтино. А, ако може някъде да не се плаща би било супер.
Имам теглич на колата. Проблем ли е?
Колата ми е комби и ми са затъмнени страничните стъкла на комбито. Страничните стъкла на купето не са затъмнени. Трябва ли да имам притеснения?
Имам теглич на колата. Проблем ли е?
Колата ми е комби и ми са затъмнени страничните стъкла на комбито. Страничните стъкла на купето не са затъмнени. Трябва ли да имам притеснения?
Последна промяна от dafi_dimo на Пон 30 авг 2010 18:08, променено общо 2 пъти.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ще пътувам до Гърция. Търся информация.
dafi_dimo написа:Имам теглич на колата. Проблем ли е?
150 евраки е глобата, за теглич който не е записан в талона на колата! Ако ти е згъваем теглича по-добре го премахни! Другият начин да минеш по-тънко е да го маркираш с нещо, ако се сещаш от типа на тия мечетата който слагат на тегличите или да намоташ някой червен плат около него за да го забелязват!
п.п Иначе има тема относно как да стигнеш до гърция! ПОлзвай търсачката!
p.p viewtopic.php?f=61&t=53652&hilit=%D1%89%D0%B5+%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BC+%D0%B4%D0%BE+%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F
п.п 2 viewtopic.php?f=61&t=217778&hilit=%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B4%D0%BE+%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F
-
- Двигател:
Ще махна теглича. Търсачката съм я "прегрял", ама нищо конкретно. Затова и се обърнах за помощ към колегите минали по евентуалния ми маршрут.
P.S. В двата линка които си ми дал също няма нищо конкретно. А и вече ги бях чел.
P.S. В двата линка които си ми дал също няма нищо конкретно. А и вече ги бях чел.
Последна промяна от dafi_dimo на Нед 29 авг 2010 10:32, променено общо 1 път.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ето един казус за решаване изплува от тая темичка! Имам теглич който е неразглобяем и няма как да сваля, къде в талона на колата ми се отбелязва че има теглич за да задоволи гръцкия милиционер!?
Какво означава че ще минеш тънко ако теглича е отбелязан - със 100 вместо 150 евро глоба може би!?
Интересни са отговорите на тия въпроси!
Какво означава че ще минеш тънко ако теглича е отбелязан - със 100 вместо 150 евро глоба може би!?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Ето един казус за решаване изплува от тая темичка! Имам теглич който е неразглобяем и няма как да сваля, къде в талона на колата ми се отбелязва че има теглич за да задоволи гръцкия милиционер!?
Приятел, мой познат има Пасат Б3 с оригинален теглич. Заядоха се гърците и му фраснаха 150 евраки глоба, за това че има теглич който не е описан в талона на колата му( колата я кара с Български номера) и отделно на това, когато теглича е на колата и не се ползва глобата ти е в кърпа вързана! В Гръцките талони има описание на колите който имат тегличи! Описан е теглича! Сега нямам снимка да ви покажа, но е така! Казах му на колегата да маркира теглича с нещо, за да може останалите участници в движението зад него да го виждат (димек Маляките) Примерно може да сложи топка от Тия малките да я изтърбуши и да я оцвети в червено! Най-добе е някой червен парцал да върже, че няма смисъл да маха теглича за 1 отиване в Гърция! Казвам това защото правят проблем! Сега колегата може да изкара късмет, ма нека си го знае!
п.п А относно колите с оригинални тегличи! Ако се налага постоянно да ходиш в Гърцоя ще се наложи да отрежеш оригиналния теглич! Поне така направи моя познат! Но всеки си решава, ако имаш пари за даване, никой не те спира! При писане на АКТ за теглич, има друг Милиционер който чака с чук и чивия да ти свали номера! Ако не знаеш Гръцки, си обречен

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
IceHeart написа:......
п.п А относно колите с оригинални тегличи! Ако се налага постоянно да ходиш в Гърцоя ще се наложи да отрежеш оригиналния теглич! Поне така направи моя познат! Но всеки си решава, ако имаш пари за даване, никой не те спира! При писане на АКТ за теглич, има друг Милиционер който чака с чук и чивия да ти свали номера! Ако не знаеш Гръцки, си обречен
Явно такова е решението на въпроса, мен ме изгубиха като посетител на държавата им

-
- Двигател:
Никой ли не знае къде можем да сме на палатка по евтиничко в този район? Да не сте всички в Гърция?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
dafi_dimo написа:Никой ли не знае къде можем да сме на палатка по евтиничко в този район? Да не сте всички в Гърция?
Колега, незнам дали минаваш по същия път, но когато минаваш Лъва, това се пада когато минеш покрай мостчето и в ляво на теб се пада лъва, продължаваш направо и гониш пътя за Асрповалта, точно след 10 километра след лъва, от дясната ти страна се пада един изоставен хотел на хълма (недостроен) под него има авто къща! Точно от другата страна има горичка, и там е доста добре за палатков лагер! Това се пада преди Асрповалта! Но също така има и други места, аз ти казвам там където съм бил! Сега незнам ти от къде ще минеш по кой маршрут за да те опътя!
-
- Двигател:
За първи път ще ми е да ходя в Гърция. Ще в вляза през Златоград. Наясно съм с пътя единствено до Златоград. Ще съм ти благодарен ако ми нахвърлиш пътя, км, и цени за палатката ако ги знаеш!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-много палатки съм виждал по заливчетата след Олимпиада
Това е в началото на Халкидики - 10-ин км след Аспровалта
Не мисля че се плаща, там е съвсем диво
Разгледай в gooogle maps , ще ти хареса
От Златоград караш към Ксанти , оттам магистралата, слизаш на изхода за Аспровалта и Атон (Agios Oros)
Това е в началото на Халкидики - 10-ин км след Аспровалта
Не мисля че се плаща, там е съвсем диво
Разгледай в gooogle maps , ще ти хареса
От Златоград караш към Ксанти , оттам магистралата, слизаш на изхода за Аспровалта и Атон (Agios Oros)
-
- Двигател:
Това ми идва много далеч. Става дума за място в близост до Ксанти или Комотини. Т.е. на-близо до Златоград.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Много ли държиш да минеш през Златоград? Според мен свиленград е много по-добра алтернатива, предполагам и раликата в километрите няма да е много голяма 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
...
Последна промяна от kriso_g на Сря 22 авг 2012 22:54, променено общо 1 път.
-
- Двигател:
Никой ли друг не е ходил на палатка, или бунгало в този район?