Добър вечер,
Много ще съм благодарна, ако някой ми каже в какво състояние е пътят до Доспат. От къде е най-добре да се мине? Смятам да пътувам декември месец до там и ме интересува дали е възможно да се отиде.
Muncho написа:
Сметни си кое ти е по-удобно от следните маршрути - Пазарджик - Велинград - Юндола - Якоруда - Гоце Делчев - Доспат....
blue_shadow написа:Muncho написа:
Сметни си кое ти е по-удобно от следните маршрути - Пазарджик - Велинград - Юндола - Якоруда - Гоце Делчев - Доспат....
Колега, какъв е този околосветски маршрут? 1во - пътя Юндола - Разлог е под всякаква критика, ако имаш танк може да пробваш да минеш2ро - дори да беше читав, много се обикаля. По късия път е Велинград - Сърница и Достат
studenti написа:да благодаря многоооооо...., а през декември как е ? имам предвид в началото на месеца дали има сяг!
Mar написа:Пътят Велинград - Сърница - Доспат като цяло е по-добър от Батак - Доспат. Само накрая малко преди Доспат има 10-на км. много, ама мнооооого зле (поне така беше преди месец)!
ruslanmilev написа:Колеги , след месец ще пътувам от Бургас към Сърница /до язовир Доспат//вили Орлино/.Споделете маршрут/не се интересувам от по-къс , а от по-хубав път.
vladovelin написа:От Батак до Доспат пътя е чисто нов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта