Kак е пътя Плевен - Свищов и околностите?
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Kак е пътя Плевен - Свищов и околностите?
Някой има ли информация как е пътя Плевен-Белене? Почиства ли се редовно и много ли сняг е натрупало. В сряда през нощта ми се очертава да тръгна към Белене, а нямам вериги. Кой е и най-подходящия маршрут?
Последна промяна от svedbg на Чет 06 яну 2011 15:10, променено общо 1 път.
Re: Пътя Плевен Белене
Незнам дали се почиства и нямам никаква информация за пътя в момента, но аз бих си удължил малко пътя и карам по "царския път" и на Българене свия наляво към Свищов.
Караш и стигаш едно Т - образно кръстовище наляво <- Белене/Деков ; надясно -> Ореш/Свищов.
Заобикаляш с около 12тина км., мисля беше
Пътя се води главен и е по-възможно да е по-добре почистен, макар че аз от там минавал през такива преспи и непочистени пътища, че нищо да не те учудва.По новините, казват че в свищовско има най-много сняг.
Лек път.
Караш и стигаш едно Т - образно кръстовище наляво <- Белене/Деков ; надясно -> Ореш/Свищов.
Заобикаляш с около 12тина км., мисля беше

Пътя се води главен и е по-възможно да е по-добре почистен, макар че аз от там минавал през такива преспи и непочистени пътища, че нищо да не те учудва.По новините, казват че в свищовско има най-много сняг.
Лек път.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
blinder написа:....
+1
но и по този маршрут много внимавай,че има доста опасни завой,също внимавай и на спускането за с.Стежерово при зимни условия е доста опасно
- svedbg
- Контакти:
Пътя от Българене до Белене, май е прекалено осеян с дупки и тесен. Ще си е преживяване явно
Все още се чудя дали да търся вериги 

svedbg написа:Пътя от Българене до Белене, май е прекалено осеян с дупки и тесен. Ще си е преживяване явноВсе още се чудя дали да търся вериги
Последно пътувах около 10 ноември и мога да кажа, че пътя Българене-Ореш е цвете от това което беше лятото.Лятото можеше да си загубиш колата в някоя дупка.Не е перфектен в момента, но се кара сравнително спокойно.
Ванко мисля може да потвърди за дупките

- svedbg
- Контакти:
А ясно значи са го правили, аз точно лятото пътувах и все едно бях на луната с гоуфи
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Така е колега blinder, наистина са пооправили и закърпили доста ями в сравнение с преди! Вчера си говорих с един таксиметров шофьор и той каза, че ако ще си ходя до Плевен от Свищов да мина през друг път (не през Българене или Никопол) а да заобиколя през някакви села посока изхода на Свищов към Търново и после да се включа в русенския път, защото обичайните маршрути не били почистени...Ама все пак до този петък ще дам време да се постопи снега и ще щурмувам Свищов - Българене и ще пиша, ако не пиша...е някъде там ще съм си... 

- vanko_VW
- Двигател:
единственото място на което има сериозни дупки е моста преди с.Ореш,но ти от там няма да минеш
от с.Българене до с.Ореш пътя не е това което беше,не казвам че е перфектен,но е добър за каране
ако си спазваш ограниченията няма да имаш проблеми и пак казвам внимавай на спускането за с.Стежерово ,много опасно място за хора който не са пътували по този маршрут(като почнеш да пускаш не освобождавай от скорост,че долу в ниското вече няма да си в пътя и спускай най-много на 4-та)
лек ден на всички
от с.Българене до с.Ореш пътя не е това което беше,не казвам че е перфектен,но е добър за каране
ако си спазваш ограниченията няма да имаш проблеми и пак казвам внимавай на спускането за с.Стежерово ,много опасно място за хора който не са пътували по този маршрут(като почнеш да пускаш не освобождавай от скорост,че долу в ниското вече няма да си в пътя и спускай най-много на 4-та)
лек ден на всички

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ванко...кой не е идвал скоро до културния център и просветно средище Свищов...
! Онези мини на моста са закърпени, след като качих една жена малко след Ореш, защото мъжа и чакаше свой познат да донесе джанта и гума след намеса на някоя от дупките...Сега седят гладки, ама има какво още да се желае!
П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?

П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?
- vanko_VW
- Двигател:
nokiangage написа:П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?
на 10.01 ми е първия и след това всеки понеделник,та чак до 07.02
та в понеделник ще се чуем

- svedbg
- Контакти:
пътя през мечка и другите села си ебало майката
лед и сняг само за добре подготвение 

svedbg написа:пътя през мечка и другите села си ебало майкаталед и сняг само за добре подготвение
Е ние те предупредихме

- svedbg
- Контакти:
да без вашите указания нямаше да знам какво да очаквам
за 2 часа го взех и средна скорост 30км 

- vanko_VW
- Двигател:
това на отиване към Белене,а на връщане от къде и кога ще минаваш, че аз в понеделник ще пътувам към Свищов и да знам как е пътя
- svedbg
- Контакти:
пак по същия път смятам да мина утре сутрин към 5 часа тръгвам