#13 - Видин — Музей-крепост „Баба Вида“ - хареса ми, очаквах само камъни, но беше интересно
#14 Рабиша - пещера Магура - тук съм много изкефен, обекта е уникален и изхода от пещерата е на високо, от там сe открива много хубва гледка към Рабишкото езеро. Има влакче което извозва до входа на пещерата хората 2 или 3лв беше, но не си заслужава, надолнище е и не е чак толкова дълъг пътя надолу.
Пътят до Рабиша - ако се откланяте от Димово до с.Кладоруб е добре пътят, но нататък става ужас... нарязан е асфалта на много места с големи ръбове, дано запълнят нарязаното скоро, че тази отсечка е много лоша зарязана в този вид.
#15 Белоградчик - Белоградчишки скали - хубаво място, трябва да се отдели цял ден специално за там да се катериш като козле

Тъй като идвах от Видин, минах през Магурата и чак тогава Белоградчик, бях уморен и не можах да се насладя на максимум да се накатеря. Паркинга пред скалите е 1лв за цял ден, а печата работи до 18ч.
Пътят Магурата - Белоградчик е добър

Минава се от с.Рабиша към с.Кладоруб(там е нарязания асфалт) и от Кладоруб на Т образно кръстовище се завива на дясно, това е пътят към Белоградчик, който е почти без забележка с изключение на малко асфалт който се е свлякъл по 2-3 завоя.
Пътят Белоградчик - с. Ружинци(включването към е79) е добър
#34 Берковица - Етнографски музей - интерсен ми беше

не остана време за Вършец, а печата е общ от един от двата обекта на едно квадратче.
Пътят Монтана - Берковица - средна работа... на входа на Монтана има камера

#16 Враца - Регионален исторически музей, от там си бих печата, а Леденика ще я посетя някой друг път. И една малка подсказка в музея ме питаха до Околчица ходил ли съм, защото ако не имали печата и можели да ми го поставят

Но аз вече го имах

Пътищата - Враца - УЖАС

ако живеех там бих си продал колата и купил УАЗ или Лада Нива, по кофти пътища скоро не бях виждал