трафик на кръстовище?
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трафик на кръстовище?
До колкото съм запознат за да има работещ светофар на дадено кръстовище, трябва ди има някакъв трафик на автомобили, преминаващи през него за 1час. Запознати ли сте дали има такъв стандарт и ако има колко коли е той, предполагам има и някава зависимост и от това за кое време на денонощието става въпрос.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: трафик на кръстовище?
teo_ss написа:До колкото съм запознат за да има работещ светофар на дадено кръстовище, трябва ди има някакъв трафик на автомобили, преминаващи през него за 1час. Запознати ли сте дали има такъв стандарт и ако има колко коли е той, предполагам има и някава зависимост и от това за кое време на денонощието става въпрос.
Човече аз съм учил например как по пътникопотока се изчислява колко ленти трябва да има на да дено кръстовище,в зависимост от това колко завиват на ляво,дясно или карат на право,но за това за светофара незнам.
А за да има пешеходна пътека някъде в София е достатъчна една баба, екип на БТВ и Бойко Борисов разбира се!
Къде живееш човече? Само с едно телефонно обаждане и за затруднено движение на дадено високопоставен другар, аааааааа господин беше и сутрин се включва светофарчето на влизане от панорамният път към Боянския. Така за това светофарче аз чакам 12 минути засечено, а по другия път 1 макс 2 коли! Е това са правилата от време оно.