Здравейте колеги, ще си направя една разходка до Сандански и гледайки гугъл мапс има няколко маршрута и незнам по кой да поема.
Ако може някой да ме опъти кой да избера:
1.Пловдив - Пещера - Доспат - Гоце Делчев - Сандански
2.Пловдив - Пазарджик - Белово - Якоруда - Разлог - Симитли - Сандански
най-удачен маршрут Пловдив-Сандански
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Re: най-удачен маршрут Пловдив-Сандански
Пловдив , Пазарджик, Велинград гониш разклона на Елешница преди Добринище после можеш да слезеш до гоцето и от там през папаз чеир и катунци минаваш покрай Мелник излизаш на пътя за кулата по спомен с Тополница и си в Сандански. Ако минеш през Симитли ще се движиш през по-главни пътища, мисля че ще стигнеш по-бързо, но не е толкова интересно. През първия вариант който ти казвам съм пътувал преди около 4-5 години и не знам актуалното състояние на пътя в момента, но трасето е с много завои и е идеално за динамично каране
Сигурно има още много варианти просто давам един различен вариант.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти още един, според мен най-бърз - Пловдив - Ихтиман - Самоков - Дупница - Сандански. Това по принцип е транзитния път в тази посока.
Пътищата през Рила и Родопите са яки, но наистина са за разходки и не стават ако се гони време.
Варвара - Юнола е след ремонт.
Юндола - Разлог - миналата година бяха започнали да го правят, не знам до къде са стигнали... предполагам е готов.
Разлог - Г.Д. - сравнително ОК, нищо фрапиращо
Г.Д. - Сандански - половината път през планината е нов, долу в ниското е старото положеие.
Пътищата през Рила и Родопите са яки, но наистина са за разходки и не стават ако се гони време.
calidad написа:Пловдив , Пазарджик, Велинград гониш разклона на Елешница преди Добринище после можеш да слезеш до гоцето и от там през папаз чеир и катунци минаваш покрай Мелник излизаш на пътя за кулата по спомен с Тополница и си в Сандански. Ако минеш през Симитли ще се движиш през по-главни пътища, мисля че ще стигнеш по-бързо, но не е толкова интересно. През първия вариант който ти казвам съм пътувал преди около 4-5 години и не знам актуалното състояние на пътя в момента, но трасето е с много завои и е идеално за динамично каранеСигурно има още много варианти просто давам един различен вариант.
Варвара - Юнола е след ремонт.
Юндола - Разлог - миналата година бяха започнали да го правят, не знам до къде са стигнали... предполагам е готов.
Разлог - Г.Д. - сравнително ОК, нищо фрапиращо
Г.Д. - Сандански - половината път през планината е нов, долу в ниското е старото положеие.
- n1kSy
- Автомобил: VW PASSAT B5.5
- Двигател: AVF 2002
Прибрах се вече след разходката. Тръгнах по пътя за Доспат, но не можах да стигна до там. Имаше доста обилен снеговалеж, но това не ме притесняваше проблема беше, че на един завой имаше лека катастрофа и пътя беше блокиран, загубих около час време по този път. След това обърнах и се насочих към Велинград до Сандански без проблем.
Вчера като се прибирах имаше пак доста работа за снегорините на Юндола, но до вериги не се стигна да слагам.
Вчера като се прибирах имаше пак доста работа за снегорините на Юндола, но до вериги не се стигна да слагам.