Замъкът в Равадиново
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Замъкът в Равадиново
Колеги ,смятам утре да посетя ,замъка в Равадиново .Та питането ми е заслужава ли си ?Някакви впечатления ?Ще ви бъда благодарен.Четох ,че се намира на няколко километра от Созопол.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: замъка в равадиново
Много далече е от завършен ама е готино. Ето малко снимки:
https://www.facebook.com/radostin.velchev/media_set?set=a.1522408875925.46241.1705701595&type=3
Албума е публичен и тряба да е видим за всички. Да се им в предвид, че на снимките е хубавата и завършена част
https://www.facebook.com/radostin.velchev/media_set?set=a.1522408875925.46241.1705701595&type=3
Албума е публичен и тряба да е видим за всички. Да се им в предвид, че на снимките е хубавата и завършена част

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Замъкът в Равадиново
Хубаво и интересно, аз друго подобно не съм виждал в България. Има вход - 8 лева, да се знае 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
по-добре е от входа за ботаническата в северната част на черноморието 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Казаха ми 10 лв .То и гориво 50 лв .Ама хайде ,веднъж се отива .То няма как ,без вход .Доста пари са инвестирани.А вътре допускат ли посетители,имам предвид в замъка ?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Да.Но са малко помещенията,в които има нещо.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
10 лв е входът. Може да се влиза вътре, но само в една две стаи, в избата и храма. Другите стаи не са довършени. Иначе има много хубаво езерце с риби и други животни и можеш да си пиеш кафето (биричката) точно до него. Мисля, че за 10 лв вход не е нищо особено и не си заслужава. Има един момък маскиран като рицар, можеш да се снимаш с него, после те изненадва и ти иска пари за снимките. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на скоро бях в Бургас и с приятелката ми и решихме да посетим замъка в Равадиново, но след като споделя с някой моите намерения ме отказваха на момента. Това което разбрах е , че повечето замък е в ремонт и не е довършен и абсолютно не си заслужава да се разкарваш до там
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Неуспял проект на местна мутра. Айде няма нужда.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не е чак толкова зле особено ако избереш да си там рано сутринта или късно след обяд понеже ние ходихме по обяд в жегата което не е подходящо време за обикаляне ! Не е нещо което може да видиш на друго място в България /или поне аз не знам за такова/ ,разбира се всичко е бутафорно,в смисъл че е правено сега и със съвременни материали но е доста по-интересно от някой прословути места с антични купчини камъни по които чуждите туристи би трябвало да ахкат все едно е Колизеума
Когато някой ден се завърши ,което няма да е скоро като гледам мащабите и нужната работа мисля ще бъде една доста добра туристическа атракция ! Само да вметна че половинка безалкохолно или кенче са по 3.50 лв така че посядването край езерцето е много приятно,но ако не е на празна маса е доста "солено" ,иначе кафето от автомата за 1лв е доста добро 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има една сграда в Симеоново или Драгалевци, не помня точно, с форма на охлюв. И не може да се види на друго място. Това по никакъв начин не я прави стойностна за посещение, поне според мен. Перперикон, Старосел, Тракийските гробници до Исперих и редица други средно- и ранновековни сгради си заслужават доста повече. Мутробарок - не.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Колега, линка не работи. 

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Абсолютен кич е този замък...
- chefito