Здравейте колеги, с едни френдове сме решили да обиколим малко уикенда и да минем през Пловдив-Асеновград - Чепеларе-Пампорово (Рожен задължително)- Смолян - Стойките-Широка лъка -Девин и от там триград и Ягодинската пещера.А на другия ден да се върнем от Девин през Кричим (пътя който е успореден на язовира) и пак в Пловдив.Та да ми дадете малко инфо относно този маршрут къде да внимавам, къде има камери тия в началото на Пловдив ги знам откъм Карловско шосе.Интересува ме най-вече пътя Девин Кричим и оттам до Пловдив в какво състояние е?Друго нещо ако се сетите също ще е от полза.
P.S. В една тема под моята четох че пътя при Стойките бил лош и трябвало да се внимава.
Инфо за пътя Пловдив - Смолян -Девин-Кричим-Пловдив
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Инфо за пътя Пловдив - Смолян -Девин-Кричим-Пловдив
На Асеновградско шосе точно на кцм-то има камера посока Асеновград...
пътя от Асеновград до Чепеларе е чисто нов с изключение на мостовете..внимавай с тях,те още не са асфалтирани
от там нататък Стойките-Широка лъка пътя не е много хубав но с внимаване няма проблеми
с това мога да помогна аз
приятно прекарване...сигурен съм,че ще ви хареса ако не сте идвали преди 
пътя от Асеновград до Чепеларе е чисто нов с изключение на мостовете..внимавай с тях,те още не са асфалтирани
от там нататък Стойките-Широка лъка пътя не е много хубав но с внимаване няма проблеми

с това мога да помогна аз

Благодаря за инфото колега, не съм ходил по този край, стигал съм само до Асеновград и ми хареса, но оттам нагоре не съм.А от Асеновград лесно ли се хваща пътя за Чепеларе, въпреки че съм с гпс, но все пак?
Някой ако може да сподели и пътя Девин Кричим дали си заслужава ще съм много благодарен, че не ми се връща пак по същия маршрут обратно.
Някой ако може да сподели и пътя Девин Кричим дали си заслужава ще съм много благодарен, че не ми се връща пак по същия маршрут обратно.
- kriso_g
много е лесно
няма начин да се объркаш
на влизане в града на Шел-а имаш едно кръгово минаваш по него направо,след това стигаш другото кръгово и си на първия изход на дясно...ама то си има табели няма смисъл да ти обяснявам

на влизане в града на Шел-а имаш едно кръгово минаваш по него направо,след това стигаш другото кръгово и си на първия изход на дясно...ама то си има табели няма смисъл да ти обяснявам

Малко да ъпна темата ако на някой все пак му потрябва подобно инфо.
Значи пътя е перфектен от Асеновград до Смолян, изключение прави отсечката Пампорово - Лъки и особено навлизане в Лъки е нещо уникално зле.Пътя от Девин до Кричим е един от най-красивите по който съм минавал и освен това е перфектен, почти без забележки.
Значи пътя е перфектен от Асеновград до Смолян, изключение прави отсечката Пампорово - Лъки и особено навлизане в Лъки е нещо уникално зле.Пътя от Девин до Кричим е един от най-красивите по който съм минавал и освен това е перфектен, почти без забележки.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
В самото Пампорово ремонтирано ли е?
- kriso_g
От разклона за рожен и пампорово е положен нов асфалт може би около 5-8 километра след това си е същото...
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
някой може ли да даде инфо какво е положението Кричим-Девин