София - Банско?
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
София - Банско?
Драги колеги кой пътувал скоро от София до Банско? Чичко Жужъл дава 2 варианта, или през ам Струма или през прословутата ам Тракия? Някой да сподели от къде е по добре?
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Re: София - Банско?
Влез в бгмапс, и там ще ти даде маршрутите най-добре! През АМ Тракия означава да хващаш през Юндола, повече е пътя, и все през планината. Като качество не знам кой е по-добрия, но си карай по благоевградското направление, според мен!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
София -> Дупница -> Благоевград -> Симитли -> Предела -> Банско
Около 160км. това е пътя. Внимавай за постове на полицията от Дяково чак до Симитли, има доста, особено в почивни дни.
По пътя има и три стационарни камери, снимащи за скорост - в Мурсалево, Шел Благоевград и на сервизен център Монца, преди тунела на с. Железница.
Около 160км. това е пътя. Внимавай за постове на полицията от Дяково чак до Симитли, има доста, особено в почивни дни.
По пътя има и три стационарни камери, снимащи за скорост - в Мурсалево, Шел Благоевград и на сервизен център Монца, преди тунела на с. Железница.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е маршрута, което Васил е написал. Последно преди две седмици - добро състояние на пътя, нямаше много движение в моята посока, но в насрещната имаше, защото пътувах Банско - София в петък следобяд и си имаше движение.
При нормално каране - около 2 часа. Бързо - час и половина.
При нормално каране - около 2 часа. Бързо - час и половина.
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Едно уточнение - камерата на Шел-а за момента не е налична, но за сметка на това има редовно мобилна камера на изхода на Благоевград на Лук ойла точно в края на двупосочното - там ограничението е 60 км/ч.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Маршрутът според мен е само един - София - Благоевград - Симитли - Банско. Най-бърз, най-икономичен и със сигурност с най-добри пътища.
- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
Svetlix написа:Маршрутът според мен е само един - София - Благоевград - Симитли - Банско. Най-бърз, най-икономичен и със сигурност с най-добри пътища.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
d.draganova написа:Svetlix написа:Маршрутът според мен е само един - София - Благоевград - Симитли - Банско. Най-бърз, най-икономичен и със сигурност с най-добри пътища.
Ако някоя блондинка още не е разбрала маршрута е този

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Реших да ползвам тая тема, да не правя нова, за един въпрос - някой минавал ли е скоро за Банско, през Белово и Юндола? Интересува ме, дали има заснежени или заледени участъци, и как е пътя, има ли дупки, и ако да, къде точно?
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
на юндола само на някои усойки има сутрин заскрежаване. видите ли знак 30 или ремонт намалете веднага. вече втора година след преасфалтирането мостовете не са готови и някои от тях се минават в насрешното
-
Подкрепям на 100% мнението по-горе 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
А аз да попитам - тази информация по-горе (горните 2 поста) от кога е ? Защото аз минах през Белово-Юндола-Разлог на 21.12.2013 и никъде нямаше сериозни дупки или ремонти.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
gr_kanev написа:А аз да попитам - тази информация по-горе (горните 2 поста) от кога е ? Защото аз минах през Белово-Юндола-Разлог на 21.12.2013 и никъде нямаше сериозни дупки или ремонти.
Миналата година минавах за последно и тогава правеха участъка от Разлог до Юндола.
Сега как е положението, целия път ли е оправен?
-
Моето инфо е от месец-два. На това положение всичко беше почти година.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Сега пристигнах в Якоруда през Белово и Юндола.. пътят има заскрежавания на места , след Юндола не знам какъв ремонт е правен, но пътя си има бабуни , някой друга дупка и цепка. Мостовете не са завършени, някой бяха на чакъл и нямат асфалт, а един направо си беше изрязан с кофти ръб. Минава се, но внимателно, а със спортно окачване не е кеф. Ако някой иска да минава към Банско, през Благоевград и Предела е 100 пъти по—добре.