София-Рудозем
-
- Автомобил:
- Двигател:
София-Рудозем
Смятам да пътувам по маршрут София-Пловдив-Асеновград-Чепеларе-Рудозем.Ако някой има актуална информация за състоянието в участъка Чепеларе-Рудозем,моля да сподели..особено през зимния период.
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Re: София-Рудозем
Давай смело с особено внимание след Чепеларе.
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Пътя от Асеновград до Чепеларе е чисто нов...само в Чепеларе и докато излезеш от него има малко дупки след това до Рудозем си пак само на хубав път 

- Съмнителният
През Пампорово и Рожен падат пломби.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Най-прекия път е през Рожен-Смолян-с.Фатово-вр.Средногорец-Рудозем, но царския път е през Мадан.
Не бих ти препоръчал пътя през Пампорово заради трафика по-това време на годината.
Лошия участък е от Чепеларе през Рожен до с.Соколвци - близо 17км, след това от Соколвци до Рудозем през Мадан е песен...чисто нова настилка.
Ако решиш да минеш по-царския път, повишено внимание за КАТ:
в Чепеларе, с.Соколвци, Смолян, в селата след Смолян посока Рудозем-новата настилка увлича скороста, на разклона за Ардино има караулка и много често има КАТ.
И все пак бих ти препоръчал да минеш през вр.Средногорец-пътя е добър/по-добър от прохода Петрохан преди ремонта
/, няма милиция и е живописен.
Лек и безавариен път от мен
Не бих ти препоръчал пътя през Пампорово заради трафика по-това време на годината.
Лошия участък е от Чепеларе през Рожен до с.Соколвци - близо 17км, след това от Соколвци до Рудозем през Мадан е песен...чисто нова настилка.
Ако решиш да минеш по-царския път, повишено внимание за КАТ:
в Чепеларе, с.Соколвци, Смолян, в селата след Смолян посока Рудозем-новата настилка увлича скороста, на разклона за Ардино има караулка и много често има КАТ.
И все пак бих ти препоръчал да минеш през вр.Средногорец-пътя е добър/по-добър от прохода Петрохан преди ремонта

Лек и безавариен път от мен

- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Най-добре е през Рожен.Сняг по пътя няма, а участъка който спомена колегата е пооправен и не е проблем.Останалата част от пътя е перфектен, но внимавай за камери след Устово спазвай ограниченията. 

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
ChronoS написа:Най-добре е през Рожен, но внимавай за камери след Устово спазвай ограниченията.

- Съмнителният
Камери доколкото знам няма, освен една стационарна в Средногорци, но трябва да се внимава за една бяла Астра по посочената отсечка.
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Съмнителният написа:Камери доколкото знам няма, освен една стационарна в Средногорци, но трябва да се внимава за една бяла Астра по посочената отсечка.
Именно за това говоря.Тази бяла астра в участъка Устово-Мадан може да я засечеш навсякъде.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Същата седи и в с.Соколовци и с.Бостина, а на мен ми дойде снимка от Влахово
Та внимавайте

Та внимавайте

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пообиколих из района,след Чепеларе пътят е напълно приличен,макар и с някои дребни неравности.Минавах и през Пампорово-Смолян-Влахово-Рудозем,после и през Рожен,някъде 600 и кусур километра навъртях от София до Рудозем и обратно.Полиция-никъде,но съм бил примерен.
Използвам случая да похваля хотелчето в Рудозем,името му е Викторио...в първият момент впечатлението е ,че попадаш в строителна борса(собственика се занимава със строителен бизнес),но като се огледа човек-всичко си има,даже тази година ще работи и стабилен басейн.Това в съчетание с невероятната природа и три реки...супер място за почивка.Да,там е "друга" България..някак по-спокойна и човечна,доволен съм че бях и видях !
А..и за много години !!!!
Използвам случая да похваля хотелчето в Рудозем,името му е Викторио...в първият момент впечатлението е ,че попадаш в строителна борса(собственика се занимава със строителен бизнес),но като се огледа човек-всичко си има,даже тази година ще работи и стабилен басейн.Това в съчетание с невероятната природа и три реки...супер място за почивка.Да,там е "друга" България..някак по-спокойна и човечна,доволен съм че бях и видях !
А..и за много години !!!!