София - Сърбия - Хърватска - Словения – Италия. Алкохол ?
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
София - Сърбия - Хърватска - Словения – Италия. Алкохол ?
Здравейте колеги,утре заминавам за този маршрут и ще ходим с автобус. Искаме да си вземем алкохол,но ми казаха,че ако го открият ще сме имали проблеми с митници и тн ? Вярно ли е или,не ?? Да знам дали да се притеснявам или въобще да не взимам ?
Re: София - Сърбия - Хърватска - Словения – Италия. Алкохол
С редовните линии ли ще пътуваш?
Принципно до литър концентрат няма проблем, но пак зависи от митничаря дето проверява. АКО ПРОВЕРЯВА, че не ровят редовно. Проблем може да имаш до Словения, Словения/Италия границата е незабележима, стоят караулки но са празни и няма никой. Разбира се че влизаш в Италия само по табелата.
Принципно до литър концентрат няма проблем, но пак зависи от митничаря дето проверява. АКО ПРОВЕРЯВА, че не ровят редовно. Проблем може да имаш до Словения, Словения/Италия границата е незабележима, стоят караулки но са празни и няма никой. Разбира се че влизаш в Италия само по табелата.
- Marto_cafeto
- Двигател:
Е понеже компанията на брат ми иска да носи алкохол, а някои от там нямат 18 и са с декларация, че могат да пътуват с главния. На тях ще им направят ли проблем ?
Ако ги хванат, много вероятно е да им приберат алкохола. Току виж и някоя глоба намажат.
Но не търсят наред, ако не проверяват може да минат метър.
В общи линии е лотария с проверяването, и зависи на кого ще попаднеш. Ако водачите на автобуса са обиграни, няма да имате ядове/черпят кафенца, сокче, водичка/.
Ако пък толкова мерак има за алкохол, дайте го на някой навършил 18 да мине границата с него.
Но не търсят наред, ако не проверяват може да минат метър.
В общи линии е лотария с проверяването, и зависи на кого ще попаднеш. Ако водачите на автобуса са обиграни, няма да имате ядове/черпят кафенца, сокче, водичка/.
Ако пък толкова мерак има за алкохол, дайте го на някой навършил 18 да мине границата с него.
- Marto_cafeto
- Двигател:
Е като нищо аз да го взема алкохола.Аз му викам на тоя тъпанар брат ми преди 2-3 седмици : Дай да ходим с колите,и място ще има и всичко,той не та не
Ще му окрадат ръждясалия мерцедес
Мерси за информацията колега

Мерси за информацията колега