София - Виена с автобус на фирма Ер Кона

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Alexandrina
Автомобил:
Двигател:

София - Виена с автобус на фирма Ер Кона

Мнениеот Alexandrina » Нед 02 мар 2014 21:03

Здравейте,

не видях да има такъв пост за пътуване с автобус до Виена, но ако има предварително се извинявам. Та въпроса ми е някой пътувал ли е с тази фирма и дали е доволен? Също така понеже ще пътувам за 1-ви път с автобус извън страната някой знае ли как стоят нещата с границите, много ли бавят на границите и не на последно място съм чувала, че постоянно тършуват, което естествено става бавно и се замотава пътуването още повече. Много ще съм благодарна ако някой запознат отговори.

Поздрави на всички :smile

barberia
Автомобил:
Двигател:

Re: София - Виена с автобус на фирма Ер Кона

Мнениеот barberia » Пон 03 мар 2014 21:14

С тази фирма и точно до Виена съм пътувал, но преди 15-тина години и всичко беше наред. Предполагам, че не би трябвало да се е влошило обслужването щом още работят :) За границите според мен всичко е въпрос на късмет, но така или иначе няма какво да направиш за да минеш по-бързо ако решат да проверяват. Пътуването ако помня правилно беше към 18 часа. Приятен път! :)

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 03 мар 2014 21:22

Пътуването е безпроблемно, особено ако кара моят приятел Цецо - най-спокойният и плавен шофьор, който познавам. Готин и усмихнат!

Alexandrina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandrina » Нед 09 мар 2014 11:03

Благодаря за отговорите :smile относно 18-те часа път като прочетих изтръпнах, хаха :biggrin иначе ми казаха, че 15 часа е пътя. Даже един познат казва, че във фирмата има един млад шофьор, който карал доста бързо и има вероятност да се стигне и по-рано, разбира се това ме успокои :biggrin 15 часа на една седалка звучи страшно (не завиждам на тези, които пътуват с дни наред :confused ). Още веднъж благодаря за отговорите :beer

Върни се в “Пътеводител”