Апелирам към всички колеги от форума да бъдат по-внимателни на пътя... днес за 30 км изминато разстояние между Перник-София ми отнеха на два пъти предимството, в района на черния коз пътя беше като огледало, но това не пречеше на ментално болни шофьори да профучават около мен.... а да не говоря, колко коли с непочистени от скреж стъкла видях, които даже и не се оглеждат... Днес закъснях за работа с 20 минути, но поне съм сигурен, че тези 20 минути няма да фатални за мен или хората около мен... камоли да ми се налага да си оправям колата на връх празниците.....
Краайте разумно!

Да не говорим за масовите летни гуми на всяка 2ра кола 
. За съжаление има част от водачите, купили 15 годишен дръгел по-висок клас и карат тотално нерационално и застрашавайки другите мислейки, че са безмъртни, но лошото е, че естествения подбор си ги чисти тези мърши бавно и за съжаление може да постарадат и нервинни хора в процеса. Напоследък засичам много дрисли под 25 г. с чисто нови Бенц-ове и БМВ-та, които грам не ебават, че има и други участници по тези малки булеварди във Варна примерно. Да не говорим изобщо за пешеходни пътеки - незнайно защо новото CLK печели пред стъпил човек на пешеходната вече
. Тъпо и комплексирано племе сме и от това за съжаление само Ние ще си страдаме... В Англия съм карам месец Citroen C-Zero, което си е пълна електричекса пералня, дори и бяла беше, та там пич с последната S65 AMG ми е давал път да мина преди него, въпреки, че той трябваше.
Това няма да се случи тук никога... 
За съжеление това не можем да го променим!Можем единствено да повишим вниманието си към опазване от идиотите на пътя,блейките,шматките,дрислите!
Сигурно,ако бях шматка като нея щяха да ни пишат в новините!Ама какво да се разправя човек-то да е нещо друго да му го набиеш,ама то...