След снощния (ни в клин, ни в ръкав) дъжд, улиците на града ни са пълна трагедия.
Ако новия кмет бе почистил навсякъде и нахвърлял сол/луга това нямаше да се случи. Ама не би!
Интересно, колко ли време ще си е кмет?
Дълго плютия бивш кмет, сякаш се справяше по-добре.
Страхотна поледица!!!
Да колега, прав си до някъде. Не искам да защитавам ББ, но не мисли че е негово пряко задължение да се грижи за улиците. Има концесии за това. СО може да ги глоби, дори да прекрати договорите им, но мислиш ли че точно в разгара на зимата е най удачното време за конкурс за нови концесии??
лесно се намират кусури, много лесно. Трудно се изгражда нещо, още повече, когато всички около теб се опитват да те провалят.
лесно се намират кусури, много лесно. Трудно се изгражда нещо, още повече, когато всички около теб се опитват да те провалят.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми ако не оставяй колата на ниско някъде .тамън говоря с нашите по тиуефона не отишли на работа защото не се качил автобус да ги вземе
то и в Бургас е доста поледица ама тука съм пешеходец
че ако ударя някой на поледица...в чуждо село и керемидите бият
новия ни кмет в Ст.Загора ни остави ден без хляб така че не ми се вярва да тръгне да сипе улиците с каквото и да е,нали разправяше че нямало пари за тази зима да се поддържат улиците.естествено нали трябва д си подари една голяма плазма
как искам да съм кмет

Последна промяна от parno на Пон 07 яну 2008 9:28, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
...
Последна промяна от gr_kanev на Пон 07 яну 2008 9:35, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като ходих в Ст.З.,когато валя големио снег се зачудих защо аджеба изобщо не бяха нито почистени булевардите,нито опесъчени,осолени или наръсени с луга....Бях се отчаял тогава.Като спра на светофар не мога да тръгна...пък уж имам някакви зимни гуми,че и 4,че и нови.На един наклон се засилих да си слагам верижките...ама нещо се заиграх и оставих колата и си свърших работата,като отидох пеша...
Та така.Дано днес солнцето да понагрее хасфалта,че и на магистралата е бая зле положението.
Вчера като се прибрах стъргах лед от колата поне 20 мин.После ми писна и я вкарах в гаража.Сега гаражът ми ще изсухне някъде по Гергьовден...

Та така.Дано днес солнцето да понагрее хасфалта,че и на магистралата е бая зле положението.
Вчера като се прибрах стъргах лед от колата поне 20 мин.После ми писна и я вкарах в гаража.Сега гаражът ми ще изсухне някъде по Гергьовден...

Абе вие ако знаете в каква каша си караме колите в наше село......Няма кой да мине да събере разровения от колите сняг.Тротоарите неразринати, народа ходи по улиците, че бутнат някой, после... знаете.Ся и заледи и стана таман работата.Тия концесионни договори с подизпълнителите са такава корупция и мафия.В нашия град строителна фирма чисти улиците, може ли да си представите.Излизат някакви фадроми с кофи да ринат сняг, нямам думи.Никаква техника, направо жалка картинка.Има сняг най-малко половин метър.Тоя асфалт като го гледам в София, незнам софиянци от какво се оплакват.