Върбишки и Карнобатски проходи
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Върбишки и Карнобатски проходи
Колеги някой преминвал ли е през тези проходи и какво е състоянието им. Ще ми се наложи на връщане от Пловдив да отида в Шумен.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Върбишки проход - само ако си със ЗИЛ-131, или друго подобно !
Предполагам "Карнобатски" наричаш Ришкия проход. По принцип е един от най-леките старопланински проходи, но за съжаление не знам в какво състояние е настилката му (правеха ремонти и не знам дали са завършили).
Препоръчвам ти Котленския проход (Петолъчката-Котел-Омуртаг) - Търговище - Шумен.
Предполагам "Карнобатски" наричаш Ришкия проход. По принцип е един от най-леките старопланински проходи, но за съжаление не знам в какво състояние е настилката му (правеха ремонти и не знам дали са завършили).
Препоръчвам ти Котленския проход (Петолъчката-Котел-Омуртаг) - Търговище - Шумен.
Още един глас за котленския проход - вчера пътувах до Пловдив , пътя е много добър.Ако имаш желание да караш по панорамен път - от Сливен вместо към петолъчката хващаш пътя към Карандила .Излиза в Котел.На разстояние е по-пряк , но не става за големи скорости - все пак е планински.И по пътя има едно заведение - Караджейката - много вкусна кухня и приятна обстановка.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: