Колеги мисля да отскоча до Белоградчик през уикенда. Намерих много готино място за спане в Чипровци (в Белоградчик по-хубавите бяха заети). Интересува ме как е пътя между Чипровци и Белоградчик. По-добре ли е да се върна до главния път от Монтана или да карам през селата?
Не съм пътувал никога натам и всякакво инфо ще ми е от полза. Например от София през петрохан ли да мина или?
Как е пътя между Чипровци и Белоградчик?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
През Петрохан закърпиха дупките, пуснаха и пътя след Бързия, според мен положението е чудесно.
Е79 (Монтана -> Видин) е супер пътя, асфалта е перфектен, няма трафик, от как го оправиха минавам само от там. За разклона за Белоградчик до самия град не мога да говоря, не съм минавал доста отдавна от там...
Е79 (Монтана -> Видин) е супер пътя, асфалта е перфектен, няма трафик, от как го оправиха минавам само от там. За разклона за Белоградчик до самия град не мога да говоря, не съм минавал доста отдавна от там...
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От Чипровци до Долни Лом е що-годе добър. Със забележка, че скоро не съм минавал от там. От Долни Лом до Фалковец е малко лош, но се ядва. Спокойно се кара с 60-70. Не си заслужава да губиш време за да се връщаш на Е-79. Използвай го да се наслаждаваш на природата по пътя. От Фалковец до Белоградчик, пътя е супер. През Петрохан, минавай спокойно. Незабравимо изкарване!
Re: Как е пътя между Чипровци и Белоградчик?
xcalibur написа:Колеги мисля да отскоча до Белоградчик през уикенда. Намерих много готино място за спане в Чипровци (в Белоградчик по-хубавите бяха заети). Интересува ме как е пътя между Чипровци и Белоградчик. По-добре ли е да се върна до главния път от Монтана или да карам през селата?
Не съм пътувал никога натам и всякакво инфо ще ми е от полза. Например от София през петрохан ли да мина или?
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=39454
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Има нов асфалт от разклона за Чипровци до раклона за Белоградчик !
Има нов асфалт от с.Превала до с.Извос !
Участъка м/у с.Белимел и с.Митровци се кърпеше частично и нямаше знаци, така че там карай внимателно !
До петък може и да го направят, но имай едно наум
Северния склон на Петрохан е закърпен, няма големи дупки!
На с.Бързия са си оставили ръцете след изкопните работи, но участъка е около 7-8км и се търпи !
Инфото ми е от 4 дни
През две седмици си хода на Белоградчик и минавам по този път
Виз тази карта, ще ти стане по ясно :
http://www.shofior.com/map_bulgaria.htm ... p_bulgaria
Има нов асфалт от с.Превала до с.Извос !
Участъка м/у с.Белимел и с.Митровци се кърпеше частично и нямаше знаци, така че там карай внимателно !
До петък може и да го направят, но имай едно наум

Северния склон на Петрохан е закърпен, няма големи дупки!
На с.Бързия са си оставили ръцете след изкопните работи, но участъка е около 7-8км и се търпи !
Инфото ми е от 4 дни

През две седмици си хода на Белоградчик и минавам по този път

Виз тази карта, ще ти стане по ясно :
http://www.shofior.com/map_bulgaria.htm ... p_bulgaria