Движението в София(та)
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Движението в София(та)
Ле-ле...върнах се в детските си години-празно,спокойно,по-чист въздух,мерената реч е само около моловете,с една дума Супер.Жалко ,че ще трае само до 3-4 януари,но по-добре от нищо.Та така сега ще си карам с повод и без повод:hahachristmas .Само някой заблуден рейсър може да ти опъне лекичко нервите,но това си е като коледна песен!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Аха... Минете покрай Sky City да видите как "няма" коли. С шибаните бакшиши не може да се разбере човек как да се размине в тая иначе толкова широка улица.
И не говоря за себе си, аз съм "гявол" и си връткам по малките улички, но тия дето излизат от Sky към шипченски проход и тия дето идват от там - колони свирни, простотия... баси ужаса.

И не говоря за себе си, аз съм "гявол" и си връткам по малките улички, но тия дето излизат от Sky към шипченски проход и тия дето идват от там - колони свирни, простотия... баси ужаса.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Хах, на 24.12 около 1820ч. на Стамболийски съм се наредил за ляв завой по Христо Ботев и зад мен само още една кола /шурея го извеждах от столицата/ други нямаше
От централна гара до надлез Надежда светофарите мигат жълто
Абе идилия си беше движението, иначе за влезане в паркинга на мола 25 мин. чаках на обяд.

От централна гара до надлез Надежда светофарите мигат жълто

Абе идилия си беше движението, иначе за влезане в паркинга на мола 25 мин. чаках на обяд.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Движението в София(та)
BastunSelski написа:Ле-ле...върнах се в детските си години-празно,спокойно,по-чист въздух,мерената реч е само около моловете,с една дума Супер.Жалко ,че ще трае само до 3-4 януари,но по-добре от нищо.Та така сега ще си карам с повод и без повод:hahachristmas .Само някой заблуден рейсър може да ти опъне лекичко нервите,но това си е като коледна песен!
Вчера излизам да свърша работа...прибирам се и нали живея на много натоварена улица тръгвам да паркирам както обикновено и на завоя : УЖАС ! Изпаднах в потрес... стоя на пътя и се чудя какво да правя... На коледа стават ЧУДЕСА !!! На паркинга само 3 коли !? Шок и ужас ... Не мога да реагирам 5 минути... И още по странно седя на улицата през това време и О ЧУДО - никой не ми пибитна, свирна и така нататъка ...отзад нямаше коли !?! И паркирах си както едно време... и си мислех не може ли коледа да е вечна...
GREEN_lADY написа:
Ей така искам да е София секи ден!!!Като преди 20години с 5 коли на кръст Twisted Evil
Това ще го взема в придвид ама ще го сложиме в пожеланията за следващата коледа...
Нищо лично просто споделям че на КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА !
Весели празници !
Последна промяна от StS на Съб 27 дек 2008 9:24, променено общо 1 път.
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Движението в София(та)
StS написа: тръгвам да паркирам както обикновено и на завоя : УЖАС ! Изпаднах в потрес... стоя на пътя и се чудя какво да правя... На коледа стават ЧУДЕСА !!! На паркинга само 3 коли !? Шок и ужас ... Не мога да реагирам 5 минути... И още по странно седя на улицата през това време и О ЧУДО - никой не ми пибитна, свирна и така нататъка ...отзад нямаше коли !?! И паркирах си както едно време... и си мислех не може ли коледа да е вечна...
направо вече се чудя къде да паркирам и аз

а по улиците освен таксита и някой заблуден човек, радващ се че може да кара спокойно и изпаднал в шок от празнотата на голямото ни село , си е абсолютна празнота....
ех празниците... искаме ви по- често
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Е и аз искам Варна лятото да е като сега в София ама не, така че ..... . 

Последна промяна от Glove на Съб 27 дек 2008 10:07, променено общо 1 път.