Някой ходил ли е на Боровец - уикенда ??
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Някой ходил ли е на Боровец - уикенда ??
Интересува ме пътя до хотелите на Боровец как е и дали ще успея да стигна с летните гуми. Ще ходя на почивка там след 3-4 дни, а имах неблагоразумието да сваля зимните ?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Някой ходил ли е на Боровец - уикенда ??
Най - ме кефат "пичовете" с летни гуми в зимните курорти.... за 20 лв се излагаш и рискуваш да патиш...
-
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че до Самоков няма да имаш проблеми, но до хотелите на Боровец не съм ходил, нека колегите кажат 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не се еб@вай!
По планински пътища в тази виелица с летни гуми е самоубийство или дори убийство!
По планински пътища в тази виелица с летни гуми е самоубийство или дори убийство!

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Ми сега имай разумието да ги сложиш!
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз съм от Самоков, пътя от София до Самоков е сравнително добре, но на усойните места може да има лед. В Самоков си има прилично количество сняг, но е утъпкан. В Боровец с летните гуми няма изобщо да се оправиш. Може би ако отсядаш в някой хотел, който е в началото на курорта - да, но иначе забрави.
Не ти препоръчвам да тръгваш с летни гуми, но все пак ако си решил много внимателно.
Ако има нещо проблеми после - 0885346985 - Здравко съм, че идвам да помагам.
Много предпазливо по пътя.
Сега видях, че си с дизелче, това увеличава малко шансовете ти, но пак ти казвам не е препоръчително. В момента е лед на доста места, и дори със зимни гуми имам проблеми при тръгването по баири.
Чао, ако има нещо звънкай.
Не ти препоръчвам да тръгваш с летни гуми, но все пак ако си решил много внимателно.
Ако има нещо проблеми после - 0885346985 - Здравко съм, че идвам да помагам.
Много предпазливо по пътя.
Сега видях, че си с дизелче, това увеличава малко шансовете ти, но пак ти казвам не е препоръчително. В момента е лед на доста места, и дори със зимни гуми имам проблеми при тръгването по баири.
Чао, ако има нещо звънкай.
добре бе, от Троян си гледам - там с тия летни гуми как пролазваш...... ?
живота и здравето на пътя ли си ги намерил или си сключил сделка с дявола да не та закача......
живота и здравето на пътя ли си ги намерил или си сключил сделка с дявола да не та закача......
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Недейте да храните колегата, подлъгал се е по хубавото време да сложи летните, както и аз обмислях да направя.
На твое място бих дал 20 лв да ги сменят или да тръгна с друга кола. Боровец е ЗИМЕН курорт и там сняг има. Баси, то в София има сняг, кво остава за горе...
На твое място бих дал 20 лв да ги сменят или да тръгна с друга кола. Боровец е ЗИМЕН курорт и там сняг има. Баси, то в София има сняг, кво остава за горе...
в Неделя път в Самоков нямаше, само бяло равно поле (по-късно ще кача и снимки), в момента в който волана задърпа значи си излязъл от "пътя" и вече си в дълбокия сняг. За летни гуми ако не се разтопи просто забрави, дори със зимни се караше с 50км в час макс при спирачен път 50м. В самият курорт, ако си без вериги и се наложи да спреш дори за секунда, после без чужда помощ няма тръгване. Така беше в неделя, до 3-4 дни не се знае. Толкова сняг в курорта и по пистите скоро не е имало 

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за препоръките колеги, то е ясно ще завъртам гумите пак със зимните няма да рискувам, а иначе тук в Троян няма грам сняг, предбалкан ли сме кво ли
а за темата може катинарче