Искам да попитам: Имат ли право тия постоянно да паркирват някакви камиони и още кво ли не, и да се получава задръстване постоянно?
Всяка сутрин минавам оттам и ми писна от тях. Има ли опция някъде да се подаде жалба? Или няма закон против това - да отнемеш цяло платно за движение, защото днес една патрулка си мина покрай тях и нищо, а на мен ми идваше да им свирна и да ги питам - Дали това е редно?
Задръстванията от строежа на Мола преди Румънското посолство
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Задръстванията от строежа на Мола преди Румънското посолство
ако имат разрешителни да
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:ако имат разрешителни да
е какво е това разрешително да си паркират 2 тира на улицата?? и как може да се провери и дали това разрешително е за 3-4год или за 1 или 2 пъте да спират
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
обаждаш се на полицията и се оплакваш и идват и ги проверяват дали имат разрешително
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:обаждаш се на полицията и се оплакваш и идват и ги проверяват дали имат разрешително
а този телефон който е за нередности по пътищата, дали ще свърши работа да звънна, или следващия път като съм там и са наспрели да звъня на КАТ
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
съмнявам се...Zoran написа:batmilko написа:обаждаш се на полицията и се оплакваш и идват и ги проверяват дали имат разрешително
а този телефон който е за нередности по пътищата, дали ще свърши работа да звънна, или следващия път като съм там и са наспрели да звъня на КАТ
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
batmilko написа:съмнявам се...Zoran написа:batmilko написа:обаждаш се на полицията и се оплакваш и идват и ги проверяват дали имат разрешително
Не би трябвало да се съмняваш. До колкото съм запознат това е номера на столичен инспекторат и там можеш да докладваш всякакви нередности. Дали са дупки по платното, разпиляни опасни отпадъци и тн. не би трябвало да е от значение

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега звънях на Телефон за сигнали за проблеми на пътя - 02/9875555, казаха да се обърна към КАТ, след малко ще ги прослушам, те към кой ще ме насочат
, ще пиша след като проведа разговор с тях, но първо трябва да открия телефон, на който някой ще ми вдигне 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
от кат или общината не могат копче да кажат на инвеститор първи или втори клас каквито са тия дето строят мола...
Затова - свиквайте... остана "само" още година - година и половина...
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:от кат или общината не могат копче да кажат на инвеститор първи или втори клас каквито са тия дето строят мола...
за момент бях забравил, че живееме в Абсуртдистан, така че май ме разколеба да продължа да търся някаква справедливост
Zoran написа:bobo7 написа:ако имат разрешителни да
е какво е това разрешително да си паркират 2 тира на улицата?? и как може да се провери и дали това разрешително е за 3-4год или за 1 или 2 пъте да спират
еми те разрешителното май си го плащат на общината.нема справедливост,а такива като нас трябва да търпят.То вече и по пътя там започват да се образуват дупки от тия камиони и машини.До края на лятото ще са ебати и ямите.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип, като се издава разрешение за строеж - в него се описва дали ще се заемат части от тротоари и др. такива.
А иначе, наистина е много неприятно.
Някаква временна организация на движението направена ли е.
Или просто са изсрали камионите на платното и тротоарите, пък вие се оправяйте.
А иначе, наистина е много неприятно.
Някаква временна организация на движението направена ли е.
Или просто са изсрали камионите на платното и тротоарите, пък вие се оправяйте.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи то е че няма знаци или нещо подобно, а просто си спират сутрин едни тирове, камиони, багери, бетоновози и квот се сетиш там строително и те така
, па секи да се оправя както си знае

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Както ти казах зависи какво им пише в строителното разрешение.
А и все пак - престой и паркиране на МПС /каквито не съм сигурен дали се водят изброените от теб строителни машини/могат да правят в най дясната лента, нали.
Абе изобщо на тия с големите кинти, копче не можеш ми кажеш.
А и все пак - престой и паркиране на МПС /каквито не съм сигурен дали се водят изброените от теб строителни машини/могат да правят в най дясната лента, нали.
Абе изобщо на тия с големите кинти, копче не можеш ми кажеш.
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма оправия с тия. Не вярвам да може да им се направи нещо. В нашия квартал страдахме от такъв тип проблеми вече и аз не знам колко години може би 4-5 (строежа до НДК на мястото на бившия военно-исторически музей). По едно време се преборихме поне да си мият камионите на излизане от строежа след като зимата се стигна до там да не може да се пресичат околните улици от реки от кал ама и това беше временно. Сега поспря трафика на камиони поради финализирането на строежа но пък междувременно почнаха ежедневно бусове да задръстват квартала при склада на "Фантастико" и няма оправия и с тях. Сутрин съм седял по 30 мин. за да изляза от квартала защото тия тъпанари от зор да разтоварят първи стоката си от време на време вземат та се запушат брутално и става мазало. Един приятел веднъж от нерви тръгна с колата си (Пежо 106) да бута един от бусовете
Уви без резултат. Та май като цяло можем само на Арменския поп да се оплачем