Съжалявам ако темата е пускана вече или отговора ми е убягнал някъде из дебрите на търсачката, но за сега нищо съществено не откривам

Проблема е следния :
Миналата седмица в четвъртък (12.02.2009) ми беше съставен акт за липса на винетен стикер в град Пловдив. Съмнявам се, че са имали право да го направят и реших да попитам дали някой е по-запознат от мен

Движех се по така известното "Околовръстно Шосе" на Пловдив, малко след кръговото (на картата все още кръстовище) между улица Кукленско Шосе и Околовръстен път 86, посока квартал "Остромила":

С червената стрелка е обозначена посока на движение на автомобила;
С черния кръг е обозначено мястото, където бях спряна за проверка;
Спряха ме полицаи за проверка под предтекста, че съм карала без фарове. След като и аз и спътника ми обяснихме, че това е невъзможно и проверихме фаровете заедно със сержанта - установихме, че работят. След това ме помолиха да им покажа аптечката, триъгълника, жилетката и пожарогасителя....всичко беше наред. Сержанта ме заведе при патрулната кола и ми обясни, че ми се съставя акт за липса на винетен стикер. На въпроса ми защо е нужен винетен стикер и дали не би трябвало да е обозначено с табела това изискване, получих отговора (без да посочвам грубите подробности

Та въпросите ми са:

П.П.: Ако е нужно да се заключи темата, моля само ако е възможно някой да ми отбележи линка към отговора, който съм пропуснала с търсачката, Благодаря!