София - Сапарева баня -път?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
София - Сапарева баня -път?
Колеги знаете ли как е пътя София-Ярема-Сапарева баня!?Ще пътувам натам и искам да знам може ли да се движи кола или пътя е много разбит!Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Plehi написа:Направо София-Перник-Дупница и като влезеш в Дупница първия сфетофар вляво и имаш 10км мах.Пътя е перфектен!Да не кажа,че си е магистрала
Благодаря колеги- полезни както винаги!С мен ще пътуват "запалени"фотолюбители и пътя бил по-живописен,та затова питах!Иначе пътя Перник - Сандански го знам наизуст,често ходим до там щото е много готино !

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: София - Сапарева баня -път?
nasko1978 написа:Колеги знаете ли как е пътя София-Ярема-Сапарева баня!?Ще пътувам натам и искам да знам може ли да се движи кола или пътя е много разбит!Благодаря предварително!
Да повдигна една стара тема:
Някой минавал ли е скоро по този път? Бях чувал че го ремонтират, но това май беше миналата година

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Всяка седмица минавам през този път
Значи от Дървеница към Бистрица има малко дупки , но на места са огромни. Ако не караш бързо нямаш проблеми . После до Ярема има доста , но дребни дупки след него има ями , колкото едно поло .
Общо взето , ако караш внимателно няма да имаш проблеми . Не е толкова зле положението , а и няма толкова движение по пътя . Ремонтираха го и миналата и по-миналата и по по по ..... година , но все си пропада на определени места или стават огромни ями . От последният ремонт съм доволен , че най-голямото свлачище все още не е мръднало надолу . Поздрави

Общо взето , ако караш внимателно няма да имаш проблеми . Не е толкова зле положението , а и няма толкова движение по пътя . Ремонтираха го и миналата и по-миналата и по по по ..... година , но все си пропада на определени места или стават огромни ями . От последният ремонт съм доволен , че най-голямото свлачище все още не е мръднало надолу . Поздрави

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Вече сме направили организацията - ще пътуваме 4-5 автомобила - първият ще е пилотен ( да обира дупките

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Точно след светофара в Дупница , за пътя кам Сапарева баня , внимавайте , куките седят постоянно и непрекъснато с радара там
П.П. Обадете се като дойдете , от Сапарева баня съм

Skype ; shikoz3n
Tel ; 0885 33 85 27 / Кирил .

П.П. Обадете се като дойдете , от Сапарева баня съм

Skype ; shikoz3n
Tel ; 0885 33 85 27 / Кирил .
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега с удоволствие бих се отбил за по бира в Сапарева баня, но за съжаление сме около 20 човека и ще се качваме пеша от х. Пионерска нагоре, така че ще трябва да е някой друг път
Поздрави,

Поздрави,